Petre Burlacu – Domnule profesor ION COJA, ați publicat pe site-ul domniei voastre câteva texte foarte importante privind preocupările elitei khazare de a impune un guverna mondial obedient față de interesele evreiești! Aș dori un comentariu de al dumneavoastră la textele publicate.

Ion Coja – Mai întâi aș remarca informațiile primite despre opiniile lui BOSTJAN ZUBANCIC, personaj cu o calificare profesională deosebită, pe a cărui competență și corectitudine putem conta fără nicio reținere! Un asemenea ins avea de unde să fie informat asupra celor ce se petrec la cel mai înalt nivel al deciziei planetare. Hai să mai citim ce prezentare i se face acestui sloven, fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului – CEDO:

„Fostul judecător-șef la CEDO, Bostjan Zupancic: „Evreii, dușmani ai civilizației, duc război împotriva albilor”
Boštjan M. Zupančič provine din Slovenia și a fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg până în 2016. Din noiembrie 2004 până în ianuarie 2008 a fost și președinte al Camerei a treia a acestei Curți. Judecătorul Zupančič și-a câștigat Doctorul Scientiae Juris (SJD) de la Harvard Law School în 1981 . În 1973, el a primit masteratul în drept de la Harvard Law School. În 2014, a dobândit cetățenia franceză și s-a alăturat partidului francez eurosceptic „Uniunea Populară Republicană” (Union Populaire Républicaine) în ianuarie 2019.

Boštjan M. Zupančič provine din Slovenia și a fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg până în 2016. De asemenea, a fost președinte al Camerei a treia a acestei Curți – din noiembrie 2004 până în ianuarie 2008.

Abia acum frontul unic globalist se mobilizează împotriva fostului preşedinte al Curţii Europene de Justiţie . The London Telegraph a citat chiar declarații publicate de Zupančič în ediția sa tipărită din 25 august 2023 drept titlu: „Evreii sunt dușmani ai Occidentului”. Articolul Telegraph a continuat: „Un fost judecător de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a susținut într-o serie de insulte antisemite online că evreii sunt „dușmanii civilizației occidentale”. The Telegraph îl citează pe fostul judecător CtEDO spunând: „Evreii sunt dușmanii centrali ai civilizației occidentale. Ceea ce fac evreii în Ucraina este unul dintre cele mai mari rele din lume în secolul 21.” The Telegraph a continuat: „El a împărtășit în mod regulat articole despre „Războiul evreiesc împotriva albilor”. Fostul judecător CtEDO a distribuit linkuri către videoclipuri despre „mafia băncii centrale Rothschild”.

Cu o zi mai devreme, pe 24.08.2023, Jewish Chronicle (Londra) titra: „Antisemitismul expus de un judecător de rang înalt al Curții Europene de Justiție . Curtea pentru Drepturile Omului solicită reexaminarea cazurilor care implică evrei după ce a constatat că Bostjan Zupancic a împărtășit materiale extremiste. online are.” Articolul continuă: „Bostjan Zupancic, care a lucrat la tribunal timp de 17 ani până în 2016, a răspândit afirmații conform cărora evreii ar fi „dușmanii centrali ai civilizației occidentale”. și a adăugat o caricatură cu nasul cârlig la aceste postări, văzută frecvent în propaganda neonazista. Fostul judecător CtEDO a decis în numeroase audieri care au afectat direct comunitățile evreiești, inclusiv cazuri care implică abatoare cușer și restituirea proprietăților deținute de evrei germani”.

PB – Cum se manifestă faptul că evreii sunt „dușmanii centrali ai civilizației Occidentale”?

IC – În mai multe feluri, ca să nu zic în toate felurile posibile. În mod direct, evreii în principal au fost preocupați de exterminarea fizică a occidentalilor, adică a creștinilor, a albilor, a arienilor! Ia exemplul slavilor din Rusia, al rușilor în mod deosebit, al milioanelor de ruși victime ale luptei de clasă instituită de bolșevicii evrei în toamna lui 1917. Vezi declarația lui Soljenițân și a altor martori de seamă, inclusiv evrei, despre prăpădul făcut de ideologia evreiască în Rusia și în țările care au cunoscut regimul comunist, iudeo-bolșevic!
Adaugă milioanele de albi care au murit în cele două războaie mondiale despre care se știe bine că au fost provocate de intrigi și manevre evreiești, prin guvernele obediente din Occident! Câți evrei au participat la cele două războaie mondiale?! Câți evrei au fost victimele războiului declanșat de „înțelepții Sionului”?

PB – Cele șase milioane de victime ale holocaustului nazist!

IC – În lagărele naziste au murit câteva zeci de mii de evrei, din cauze medicale! Nu a existat un regim de exterminare a evreilor! Un regim de exterminare a fost în lagărele în care aliații i-au adunat pe prizonierii germani! Unii dintre ei, cei mai mulți, capturați după capitularea Germaniei! Așa au murit câteva milioane de germani! Așa cum au murit zeci de mii de români făcuți prizonieri de ruși după trădarea de la 23 august 1944! În momentul de față exterminarea fizică a arienilor, a creștinilor, continuă prin războiul din Ucraina, despre care Boštjan M. Zupančič, mereu informat corect, afirmă că a fost proiectat de aceiași lideri khazari! Printre victime și mulți români din zona Cernăuți!
Dragă Petrică Burlacu, cele de mai sus sunt lucruri bine cunoscute din relatările a sute de comentatori, opiniile judecătorului sloven
nu fac decât să aducă un plus de autoritate, de certitudine! La Chișinău aceste lucruri nu sunt cunoscute?

PB – Sunt bine cunoscute, dar nu strică să le mai repetăm o dată! Mergem mai departe! În ce fel mai atacă khazarii interesele albilor? Ale creștinilor arieni! Astăzi!

IC – În ultimele decenii khazarii atentează la identitatea rasială a arienilor! La statutul lor biologic! Au conceput un plan vast, desfășurat pe mai multe generații, prin care este urmărită metisarea albilor, corcirea lor prin amestecul rasial, în primul rând cu afro-asiatici. Citește atent ce spune domnul LARRY ROMANOFF despre migrația care schimbă compoziția etnică a Occidentului. Ținta lor este dispariția națiunilor, a statelor naționale! Vor să se producă un melanj rasial și național care să ducă practic la dispariția albilor, a arienilor! Evreii nu-i pot suporta pe blonzi, pe germani și slavi în mod deosebit! Și mai ales nu pot suporta capacitatea de creație intelectuală a arienilor, faptul că civilizația omenirii este datorată în primul rând creativității arienilor! Au lansat sintagma „civilizația iudeo-creștină” care este un mare fals, o diversiune care nu corespunde nici unei realități! Nu există valori „iudeo-creștine”! Este o contradicție în termeni. Ura evreilor față de albi, față de europeni este străveche, de pe vremea Romei antice! Când evreii alcătuiau la Roma un stat în stat și așa s-au organizat mereu, inclusiv azi, când comunitatea khazară este organizată în cea mai desăvârșită clandestinitate, fără urmă de transparență! Nimeni nu știe cum sunt organizați evreii, care sunt structurile lor organizatorice, care sunt regulile după care funcționează ierarhiile sioniste!

PB – Care ar fi concluzia ce se poate trage din afirmațiile autorilor recent publicați pe site-ul dumneavoastră?

IC – Planul instituirii unui guvern mondial obedient liderilor khazari nu cred că se va materializa. Sunt state puternice capabile să se opună cu succes nebuniei sioniste: Rusia, China, India, Iran și altele. Dar s-ar putea ca planul khazar de distrugee a identității ariene să reușească, cel puțin parțial, în câteva țări occidentale importante! Deja s-au produs în Occident transformări ireversibile prin emigranții care au schimbat structura demografică a unor comunități ariene, creștine, reprezentative, care nu mai au nicio șansă de a-și recăpăta statutul de odinioară! Situația este gravă mai ales prin lipsa de reacție a Occidentului. Nicio țară occidentală vizată de pericolul metisării cu milioanele de emigranți afro-asiatici nu a fost în stare să imagineze un răspuns la amenințările mortale reprezentate de numărul nefiresc de mare al emigranților de proastă calitate care continuă să penetreze granițele Occidentului. O veritabilă invazie! O invazie meticulos organizată de liderii khazari! Dacă încerci să înțelegi resorturile sufletești ale acestei stăruințe în rău a khazarilor, te trezești cu vechea perplexitate: DE UNDE ATÂTA URĂ?!
Și, desigur, nu poate fi decât o singură concluzie, concluzia cristică: ăștia nu sunt oameni, făpturi ale Domnului, ci sunt fiii Diavolului! Fiii minciunii! Diavolul le este părinte și mentor! Altă explicație nu pot găsi răului pe care evreii îl fac omenirii de când au apărut în istorie! Nu cred că poate fi iertare sau înțelegere pentru crimele și păcatele lor.
Am zis!

.

A consemnat PETRE BURLACU
1 septembrie 2023