Text re-publicat

Au înnebunit ungurii? Au o singură șansă: șantajul! Oare au cu ce să-l șantajeze pe Ponta & co.?
By Ion Coja|
17 august 2014|
Doctrină naţionalistă
Textele altora

Primim de la Anonimul Transilvan acest rezumat, atât de clar și de edificator.

Pe ce se bazează udemeriștii venind cu asemenea proiect de lege? E de-a dreptul absurd! Dar capătă pe neașteptate coerență aberația udemeristă dacă introduci în ecuație faptul că suntem guvernați de persoane cu un trecut dubios, despre care nu ai a te mira dacă vei afla că sunt șantajați cu lucruri atât de grave că ar vinde-o și pe mă-sa, nu numai Transilvania! Mă gândesc la o mulțime de lideri politici pe care eu personal, fără să beneficiez de informații speciale, îi știu cât de ușor pot fi șantajați pentru păcatele tinereții mai vechi sau mai recente… Sunt șantajați mai ales să facă orice pentru a rămâne în funcții de conducere! De unde să poată trăda!
ion coja

Un rezumat al proiectului de lege privind ”statutul special al Ținutului Secuiesc” pe care UDMR dorește să-l depună în Parlamentul României și prin care se înființează o mică Ungarie în mijlocul României. Prin această lege, UDMR dorește ca județele Harghita, Covasna și Mureș să intre într-o formulă organizatorică de tip statal care să fie guvernată de instituții paralele cu statul român, având drept de viață și de moarte asupra a tot ce mișcă și se întâmplă în cele trei județe. Legea UDMR propune însemne proprii ale unității autonome respective, bilingivsm (adică maghiara obligatorie), control deplin asupra școlilor, angajărilor, băncilor, pădurilor, resurselor, liniilor de transport, comuncațiilor, concesionărilor, alimentării cu energie electrică, dar și dreptul de a primi fonduri de la bugetul de stat al României pentru IMM-uri sau școli pe care însă autoritatea autonomă le folosește tot după bunul plac. Limba maghiară se va preda obligatoriu în cele trei județe începând din clasa a doua pentru toată lumea. Unitatea autonomă teritorială propusă de UDMR are un președinte al Ținutului Secuiesc, cu sediul în Târgu Mureș, dar și un buletin oficial, buget propriu, dreptul de a emite legi în interiorul unității care nu pot fi atacate la Curtea Constituțională a României! Atenție: ”Drumurile, autostrăzile, căile ferate şi apeductele de interes exclusiv regional care sunt determinate prin normele de aplicare a prezentului statut, fac parte din domeniul public al Ţinutului Secuiesc”. La fel și pădurile proprietate de stat din Ţinutul Secuiesc, minele, carierele de piatră şi exploataţii de turbă, imobilele statului din regiune și orice alte proprietăți ale statului vor deveni proprietatea ”Ținutului Secuiesc”. Aceată unitate autonomă va avea dreptul la cel puțin doi europarlamentari din locurile României, dar și locuri în Parlamentul României, iar toate funcțiile publice, inclusiv judecătorii, vor fi ocupate în funcție de etnie, însă oricum toți cei care au funcții publice trebuie să cunoască obligatoriu limba maghiară. Desigur că ”Limba maghiară, alături de limba română este considerată limbă oficială în Ţinutul Secuiesc”, iar ”toate aceste acte redactate, tipărite şi eliberate pe teritoriul Ţinutului Secuiesc vor fi recunoscute pe teritoriul întregii ţări ca acte oficiale”. Dar UDMR este generos. Populația dintr-o unitate administrativă din zonă care nu dorește să facă parte din ”Ținutul Secuiesc”, poate solicita strămutarea într-un județ limtrof în șase luni de la adoptarea legii. Acest proiect este dovada supremă că UDMR lucrează împotriva statului român și că dorește secesiunea etnică. Proiectul de lege al UDMR nu mai este anti-Constituțional, reprezintă direct desființarea Constituției și ruperea a trei județe din România din teritoriul național, creând un stat-enclavă pe criterii etnice!

Trimis în 17 Aug 2014 la 5:04 pm
Frati romani, treziti-va!
Daca nu puteti memora textul intregului Imn National (asa cum alte natii, inclusiv analfabetii de fotbalisti, reusesc), retineti macar primele trei cuvinte: “Desteapta-te romane”!
Am intalnit romani care spun (scriu): De ce sa ne deranjeze tinutul secuiesc? E tot asa ca Tara Motilor, Tara Barsei, o zona cu un specific al ei pe care vrea sa si-l conserve. Ce e rau in asta? Ca vrea sa aiba insemne proprii? Si judetul Mehedinti are voie sa aiba propria stema, propriul steag. De ce tinutul secuiesc nu are voie sa aiba asa ceva?
Fratilor, va lasati hipnotizati de cea mai spurcata diversiune.
Tara Motilor, judetul Mehedinti vor sa folosesca pe teritoriul lor alta limba decat limba romana? Vor sa confiste in propoprietatea lor imobilele, padurile, bogatiile subsolului care apartin statului roman? Vor ca Curtea Constitutionala sa nu aiba autoritate asupra legilor emise de ele? La primirea premierului pe teritoriul lor intoneaza alt imn decat Imnul Romaniei si arboreaza alt steag decat steagul
Romaniei?
“Populația dintr-o unitate administrativă din zonă care nu dorește să facă parte din ”Ținutul Secuiesc”, poate solicita strămutarea într-un județ limtrof în șase luni de la adoptarea legii.”
Fratilor, in 1940, noua, ardelenilor din Ardealul de Nord, tot asa, ni s-a dat un termen in care, daca nu ne convine noua stapanire, sa parasim zona, sa ne ducem cat vedem cu ochii. Si am pornit-o, pe jos, in vagoane de vite, in carute cu coviltir, sa nu fim macelariti ca cei de la Treznea, de la Ip, de la Sarmas, de la Moisei si inca de la o mie de sfinte locuri stramosesti cotropite de neobarbarii otraviti de o cruzime cum secolele civilizate inca nu mai intalnisera. Si asta se prevede acum in legea tinutului secuiesc propusa de UDMR.
Ati vazut o dezbatere publica pe marginea ei? Ati auzit de un referendum national fara de care o lege cu asemenea consecinte nici nu poate fi pusa in discutie? Extremistii unguri au facut nenumarate referendumuri locale ca sa-si justifice actele criminale. Statul roman de ce nu organizeaza un referendum pe acest subiect nu fierbinte ci exploziv?
Stiti de ce?
Nu-i da voie UDMR-ul.
Statul roman, prin nedemnul sau premier, s-a bagat sluga la UDMR.
Va amintiti seara alegerilor parlamentare? Nici nu se dadusera rezultatele si tradatorul Victor Ponta a si anuntat aducerea UDMR-ului la guvernare. Aveau o majoritate de 70%, nu aveau nevoie de ciubucul acela pe care-l reprezinta ungurii, dar ii voia la guvernare, desi in campanie promisese contrariul.
N-a trecut mult si i-a inghesuit pe liberali pana n-au mai rezistat si i-a fortat sa plece din USL. De ce-i trebuia asta lui Ponta? Ca sa le faca loc ungurilor.
Acum e decis sa faca un transplant de organe (ca tot e subiect de actualitate!): sa scoata inima Romaniei si in locul ei sa puna una ungureasca.
Si daca-l lasam, o va face.
Doamne apara si pazeste!