Blocarea-lockdownul – a presupus: „Incarcerarea forței de muncă” și „Înghețarea locului de muncă”.

MICHEL CHOSSUDOVSKY
16 MARTIE

11 martie 2024: Cu patru ani în urmă, blocarea (lockdownul) Covid-19 a fost impusă dintr-o singură lovitură de guvernele naționale din întreaga lume.

Lockdownul a presupus: „ Incarcerarea forței de muncă” și „ Înghețarea locului de muncă”.
Nici un singur economist nu a recunoscut această relație. Din punctul lor de vedere, virusul a fost cel care a declanșat colapsul economic și social. Ce nonsens.

Ce înseamnă asta. Cea mai gravă criză economică și socială din istoria lumii, care patru ani mai târziu este încă în desfășurare, ducând la haos economic și sărăcie în masă la nivel mondial.

Destabilizarea structurii sociale, politice și economice a 190 de țări suverane nu poate constitui o „soluție” pentru combaterea virusului.

Dar aceasta a fost „soluția” impusă care a fost implementată în mai multe etape încă de la începutul crizei corona, în ianuarie 2020. Este distrugerea vieții oamenilor. Este destabilizarea societății civile.

Știința falsă a susținut această agendă devastatoare. Minciunile au fost susținute de o campanie masivă de dezinformare mass-media. 24/7, „Alerte Covid” necontenite și repetitive în ultimii patru ani.

Blocarea istorică din 11 martie 2020 a declanșat haos economic și social la nivel mondial. A fost un act de „război economic”: un război împotriva umanității.

Această agendă diabolică a subminat suveranitatea statelor naționale. A contribuit la un val de falimente. A sărăcit oameni din întreaga lume.

A dus la o creștere în spirală a datoriei globale denominate în dolari.

Structurile puternice ale capitalismului global, Big Money, împreună cu inteligența și aparatul său militar au fost forța motrice.

Folosind tehnologii digitale și de comunicații avansate, blocarea și „închiderea” economiei globale sunt fără precedent în istoria lumii.