D.D. Rujan
12:26 (acum 53 de minute)
către eu

Biserica Ortodoxa, alaturi de

Institutul Cantacuzino!

Preotul Constantin Necula, consilierul Mitropolitului Ardealului , cunoscut profesor universitar si doctor in Stiintze , a criticat în cadrul unei conferinţe faptul că autorităţile române nu fac nimic pentru a salva Institutul «Cantacuzino».„Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios! Ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul ‹Cantacuzino› ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust?”, a spus preotul Necula.

Preotul si Profesorul Constantin Necula a vorbit în cadrul unei conferinţe pe care a susţinut-o la Bucureşti despre situaţia de neintzeles a Institutului «Cantacuzino», unul dintre cei mai apreciaţi producători de imunologice din lume în perioada secolului trecut (si a …comunismului , evient !) perioada în care pe poarta reputatului institut ieşeau lunar până la 3 milioane de doze de vaccin.

„Când medicina mi-a propus falşi idoli ai vaccinurilor şi s-a pus în slujba lui Big Pharma , pot să mai am încredere în ea? Eu în medicul meu de familie , am. Pentru că nu mi-a impus niciodată un vaccin care nu era clasic. O medicină pusă în slujba omului e cu totul şi cu totul alta decât o medicină pusă în slujba Big Pharma. Eu sunt în favoarea vaccinurilor făcute de medicina românească.Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate… Asta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust? Dar aşa e dintotdeauna când primează lozul. Nişte nemernici! Gândiţi-vă cât câştigă unii la aducerea unui vaccin din Franţa. Nu? Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre”, a spus părintele Constantin Necula.

********

Nota redacției – Am urmărit zilele trecute un interviu luat noului director al Institutului Cantacuzino. Un militar tînăr, cu o ținută corectă, cu o față luminoasă și așezat la vorbă. Mi-a inspirat încredere! Încredere în vaccinurile pe care a promis că va încerca să le producă!
Doamne, ajută!