Citește și dă mai departe!
 
 
MANIFEST  PENTRU  PIAŢA  UNIVERSITAŢII
 
 

Ca să scape de comunişti, românii au votat PSD-ul; ca să scape de hoţii din PSD au votat PNL-ul; ca să scape de hoţii din PNL au votat PDL-ul. Şi acum, ziceţi voi, ca să scape de hoţii din PDL trebuie să voteze înapoi cu hoţii din PSD + PNL?

Asta credeti voi că este alternativa căutată de românii ieşiţi în Piata Universitatii? Vă înşelaţi amarnic!
Oamenii adunaţi în piaţă reprezintă, pentru clasa politică începutul şfârşitului, şi pentru ţară, şfârşitul începutului!

Să ne amintim…

PSD a însemnat închiderea prin falimentare şi ulterior vânzarea pe nimic (Marea Privatizare) a fabricilor si uzinelor pentru teren sau fier vechi; a fermelor agricole; a spaţiilor comerciale; a băncilor – falimentul Bancorex; înstrăinarea prin acte, fără plată, a hotelurilor şi restaurantelor (Lido, Intercontinental, de pe litoral etc. )
În principiu, PSD a realizat distrugerea avuţiei supraterane a întregii ţări.
Numai lupi bătrâni! Unul şi unul…
PSD înseamna Octav Cosmancă, Viorel Hrebenciuc, Michi Spagă, Miron Mitrea, Vanghelie, Nastase, Nica, Catalin Voicu, baronii Oprişan, Sechelariu şi Mazăre care a pavat judeţul Constanţa cu pavelele fratelui său, Necolaiciuc care a devalizat CFR-ul de câteva sute de milioane de euro si bineînţeles, ultimul pe listă, Ion Iliescu, omul care a facut posibil toate acestea..

PNL a însemnat vânzarea pe nimic a resurselor tării: rezervele de gaz, rezervele de petrol, insula Şerpilor (recâştigată în urma unui proces costisitor plătit din taxele şi impozitele noastre, ofertată cu 2-3 miliarde euro însă cumparată din timp şi în secret de membrul PNL Dinu Patriciu, pentru suma de 1000 de euro, drept litigios). Acelaşi Patriciu care a vândut şi rafinăria construită de părinţii noştri cu 2,5 miliarde de euro, devenind cel mai bogat român…. Au înfiinţat agenţiile care trebuiau să ‘lupte’ pentru cele mai scumpe utilităţi cumpărate de ţară, fiind plătiţi pentru trădare cu salarii de peste 50.000 euro/luna. Amintim de Geică Florea, directorul de aeroport uns de Urban, care, deşi nu mai avea dreptul sa zboare, a distrus şi al doilea Boening din cariera sa (platite de noi toti cu sute de milioane de dolari bucata) a fost pensionat cu 350 milioane lei/luna şi primea în acelaşi timp şi salariu de la acelaşi stat corupt.
Numai lupi tineri! Unul şi unul…
PNL înseamnă Tăriceanu, Patriciu, Ludovic Orban, Ruşanu care defrişează mii de hectare de pădure în Arges şi Braşov, Cataramă, Paul Pacuraru şi alţii, consemnaţi cu toţii în memoria colectivă.
PDL, când a venit la putere, a găsit bogăţiile solului rase, bogaţiile subsolului rase, nerămânându-le decât cele ale viitorului. Aşa că s-a pus pe împrumutat bani de la FMI (140 de miliarde de euro!), platind – printre altele – 24 de milioane de euro pe kilometrul de autostrada neconstruită. În principiu, toţi banii au fost direcţionaţi către firmele acoliţilor lor şi consumaţi pentru proiecte imaginare. Practic, singurele dovezi vizibile că aceşti bani au circulat sunt documentele de angajare a împrumuturilor ce va trebui sa le rambursam noi, şi conturile din afara ţării pline ochi cu bani furaţi, deschise pe numele noii caste de prinţi şi prinţese.

Iar dacă te întrebi cum de s-au acordat aceste împrumuturi deşi se vede de pe Lună cum sunt îndesaţi în buzunarele politicienilor, răspunsul este acela că cele 140 de mld reprezintă plata cozilor de topor care au exterminat şcolile, spitalele, fabricile, resursele, au alungat doctorii şi forţa de munca dincolo de graniţe, îndeplinindu-şi programul asumat de de-populare şi dezmembrare a ţării…

Puteau accesa aceeaşi sumă, nerambursabilă de la UE, însă ei au împrumutat cu dobândă de la FMI.
Numai cozi de topor! Unul şi unul…
Fraţii Basescu, Elena Udrea, Oltean, Videanu, Blaga, Flutur, Berceanu, Cezar Preda, Mircea Toader, primarul Sorin Apostu care nu se dădea jos din pat pentru mai puţin de 100 000 de euro spagă, asfaltatorii care au flotile de elicoptere si avioane, colecţie de palate – Marcel Butuza – ori cumpără copiilor lor maşini de 1.500.000 euro bucata – Costel Caşuneanu – si mulţi, foarte mulţi, mult prea mulţi alţii care împreună cu familiile lor, au un comportament de-a dreptul aristocratic, nobiliar, deviat probabil din titlurile de ‘baroni’, şi care trăiesc undeva acolo, sus, de unde privesc cu dispreţ la ‘omul simplu’, omul de jos, de pe stradă….

În concluzie, PSD-ul a furat tot ce exista la suprafaţa, PNL-ul tot ce exista în subteran, iar PDL-ul ne-a amanetat viitorul FMI-ului, totul putând fi regăsit în buzunarele lor ori în conturile de unde toate aceste valori vor fi repatriate ţării de îndată ce actuala clasă politică va cădea, fiind consemnate în arhive şi în memoria colectivă.

Tuturor acestor duşmani ai propriei ţări şi ai propriului popor le-au plăcut să fie înalţi oameni de stat, înalţi demnitari, aşa că vina cu care îi condamnă oamenii din Piaţa Universităţii nu poate fi alta decât: Inaltă trădare!

Şi vor apuca să trăiască ziua în care vor plăti pentru fiecare loc de muncă pierdut din fabricile şi uzinele distruse, pentru fiecare român ‘deportat’ de nevoi, pentru fiecare dolar sau euro luat şpagă, pentru fiecare telefon dat pentru a face trafic de influenţă, pentru fiecare euro împrumutat în numele nostru, pentru fiecare euro depozitat în conturi secrete, pentru fiecare litru de petrol şi metru cub de gaz din rezervele ţării oferite ilegal firmelor străine prin luarea de foloase necuvenite, pentru fiecare copac tăiat ilegal, pentru fiecare metru pătrat al Insulei Şerpilor, pentru fiecare masă sărită de un copil sărac, pentru fiecare pastilă pe care bătrănii nu şi-au permis-o, pentru fiecare lacrimă stoarsă din nevoi şi picătură de sudoare stoarsă printre străini, pentru fiecare metru pătrat din spaţiile verzi şi parcurile ce azi nu mai sunt, pentru fiecare metru pătrat de autostradă plătită fără a fi construită, pentru fiecare minciună spusă, pentru tot ce se putea face şi nu s-a făcut, pentru tot ce s-a promis şi nu s-a făcut şi pentru fiecare minut din viaţa noastră furată din raiul ce putea fi construit în aceşti peste douăzeci de ani!

Veţi cădea şi veţi plăti cu toţii la timpul stabilit, aşa că aşteptaţi, nu va deranjaţi să veniţi în Piaţă să degustaţi din furia românilor, trecând înaintea cozii, cum aţi fost obişnuiţi!

Piaţa negociază azi doar cu idealuri şi principii şi aşteaptă un partid alb, curat, construit dintr-un material anti-murdărire. Piaţa vrea ca buletinul de vot să conţină nu doar numele candidaţilor, ci şi un loc unde, dacă este ştampilat, să însemne: „Afară din politică” cu cel/cei de pe Buletinul de vot! Ca să nu trebuiască să ieşim iarăşi şi iarăşi în stradă…

Şi pentru actuala clasă politică care se consideră unică şi de neînlocuit, inducându-ne întrebarea „pe cine să pui în loc” alţii decât ei, cei care au tot fost, le reamintim că în ultimii douăzeci de ani politica nu a rulat decât câteva sute de mii (de ticăloşi) din 23 de milioane de români (încă neverificaţi).

1/23.000.000
Piaţa Universităţii,
Omega si Alfa,
Sfârşitul şi Începutul