Lovitura Elitei împotriva unei umanități terorizate: cum să arate o rezistență puternică
17.04.2020 – Robert Burrowes

Acest articol este disponibil și în: Engleză

Lovitura Elitei împotriva unei umanități terorizate: cum să arate o rezistență puternică
(Credit imagine: Juan Carlos Marín)
În articolele mele anterioare, am explicat cum folosim COVID-19 pentru a ne speria și a ne face să ne supunem, neputincioși, la ultima încercare a elitei mondiale de a acapara un control mai mare a vieții noastre și a modului în care cei care înțeleg acest lucru și doresc să o reziste pot face acest lucru eficient. Pentru mai multe detalii, consultați următoarele două articole: „Observarea elitelor care ne manipulează frica: COVID-19, Propaganda și Cunoaștere” și „Apărarea umanității împotriva loviturii de elită” .

În acest articol, doresc să prezint dovezile acumulate rapid despre modul în care această lovitură de stat se conturează și reiterez o strategie pentru a face să eșueze.

Aceasta urma să ia măsuri rapide pentru a ne asigura că drepturile și libertățile noastre fundamentale „obținute” (cel puțin aparent) după secole de conflict sunt luate de la noi în așa fel încât să îl acceptăm din frică. . Așa se explică de ce ideea unei „pandemii” era destul de inteligentă.

Deoarece frica de a prinde virusul (și efectele sale potențial fatale) poate fi exagerată într-un mod grotesc, prin amplificarea statisticilor, cu Organizația Mondială a Sănătății, industria medicală (în caz de rezolvare cu industria farmaceutică) și guvernele bătând din urechile noastre, fără să uităm istoricul companiilor de presă – o presă a făcut chiar presupunerea absurdă că COVID-19 ar putea fi mai rea decât febra din 1918 (care este atribuită greșit Spaniei) : vezi articolul „COVID-19 are potențialul de a deveni la fel de severă ca gripa spaniolă” . Această teamă a determinat aproape toată lumea să accepte orice măsuri luate sau comenzi date, care aparent ar contribui la prevenirea răspândirii virusului.

Când frica este manipulată de propagandă, ea are întotdeauna prioritate asupra cunoașterii și a dovezilor, așa cum ne-a arătat istoria în mod repetat . Trebuie doar să-l întrebi pe Joseph Goebbels cum s-a întâmplat în Germania nazistă. Se joacă cu frica, se joacă cu frica …

Dar dacă îți este prea frică să cauți dovezi, vezi situația într-un mod complet diferit.

De exemplu, medicul american, doctor Annie Bukacek, a subliniat că „numărul real de decese legate de COVID-19 nu este comunicat tuturor și ceea ce oamenii cred, prin urmare, este greșit. Numărul de decese cauzate de COVID-19 nu este cunoscut cu adevărat … Ne bazăm pe date inexacte și incomplete, facem discursuri alarmiste și îi convingem pe toți să renunțe la libertățile lor ”. Vedeți „Medicul din Montana, Dr. Annie Bukacek, discută modul în care se manipulează certificatele de deces COVID 19” .

Dacă doriți să citiți mai multe și să vizionați videoclipuri care arată modul în care ratele de contaminare și de deces COVID-19 au fost manipulate în mod deliberat, amplificate și prezentate într-un mod care generează frică și duce la transmitere voluntar pentru a controla elita, verifica actualizările zilnice despre „Un doctor elvețian pe Covid-19” și articolele / videoclipurile „Corona: crearea iluziei unei pandemii prin teste de diagnostic” , „12 experți care pun întrebări asupra panicii coronavirusului ‘ , ‘ Putem avea încredere în OMS? ‘ , „Cât de mortal este coronavirusul? Este încă departe de a fi clar , „Perspective pe Pandemia II: o conversație cu Dr. Knut Wittkowski” , „Niciodată nu s-a făcut atât de mult pentru atât de mulți: ultimul atac de coronavirus este o acoperire pentru restricționarea libertăților noastre de sănătate” , „Covid19 Figurile morții„ O supraestimare substanțială ” și „ Dr Scott Jensen dezvăluie „Ghidul ridicol” Covid19 ‘ .

Din cauza acestei pandemii de frică , drepturile omului la viață privată (articolul 12), libertatea de circulație (articolul 13.1) și libertatea de întrunire (articolul 20. 1), de exemplu, care sunt înscriși în Declarația universală a drepturilor omului, proclamată de Adunarea Generală a Națiunilor Unite la Paris la 10 decembrie 1948 (dar nu neapărat legiferată de diferite țări și, în orice caz, încălcate regulat de guverne), a fost eviscerată public și complet deodată cu interdicții de asamblare, cerințe legale de „distanțare socială” și supraveghere și mai mare a activităților noastre private, care abia au provocat un murmur de protest.

Pentru o imagine de ansamblu, care analizează răspunsurile guvernului individual la libertățile civile și pandemia drepturilor omului, cu accent pe legile de urgență, a se vedea „COVID-19 Civic Freedom Tracker” .

Private de aceste drepturi fundamentale, altele – inclusiv cele care împiedică arestarea sau detenția arbitrare (articolul 9), dreptul la un proces public echitabil și în fața unui tribunal independent și imparțial, ca răspuns la orice acuzație penală (art. 10), dreptul de a vă câștiga viața în modul în care alegeți (articolul 23), dreptul la îngrijiri medicale adecvate, indiferent de situația personală (articolul 25.1) și de a avea un cuvânt de spus în modul în care sunteți guvernat (art. 21) – au dispărut, dacă au existat anterior în practică, în mare parte,întrucât numeroase guverne din întreaga lume au folosit o serie întreagă de măsuri ilegale și uneori neconstituționale – de la închisoare și curfew până la legea marțială și suspendarea parlamentelor în favoarea dictaturilor – pentru a uzurpa un control mai complet societățile naționale.

Pentru a vă face o idee despre ce se întâmplă în unele țări, consultați „Danemarca se grăbește prin legea coronavirusului de urgență” , „DOJ caută noi puteri de urgență pe fondul unei pandemii de coronavirus” , „Pentru autocrați și alții, Coronavirus este o șansă de a apuca Și mai multă putere ” , „ Suspendarea Constituției: statul de poliție folosește crize pentru a-și extinde puterile de blocare ” , „ Liderul Ungariei a apucat puteri de a lupta împotriva virusului. Unii se tem de alte motive ” , „ Americanii atenți: Trump ar putea imita lovitura de Coronavirus a Netanyahu ” și „ Statul Coronavirus: Noua Zeelandă și zvonuri autoritare ” .

În plus, prin falimentarea în mod deliberat a economiilor naționale, a fost ușor de ascuns faptul că oricum nu erau departe de faliment. După cum afirmă Scott C. Tips, „Pe măsură ce economia SUA și alte economii cad din cauza problemelor structurale majore, datoriei necontrolate, cheltuielilor imprudente și prostiei guvernului în închiderea afacerilor, responsabilitatea a piețelor în colaps și a economiilor aflate în scădere este ușor plasată pe COVID-19. »Vedeți „ Niciodată nu s-a făcut atât de puțin rău pentru atâția: ultimul atac de coronavirus este o acoperire pentru restricționarea libertăților noastre de sănătate ” .

În acest fel, elita a sporit rapid și în mare măsură numărul de persoane care trăiesc în situații economice precare, din cauza funcționării abuzive a economiei mondiale – vezi „Cine profită din Pandemie?” – în timp ce plătești sume mari companiilor înstărite prin intermediul ajutorului guvernamental. A se vedea „Trump semnează proiectul de lege pentru salvare corporativă: o măsură care va trăi în infamie” .

În plus, efectele nedorite cauzate de utilizarea COVID-19 pentru a provoca această distrugere economică se vor multiplica rapid, dar disfuncția de bază a companiilor va scăpa acum de majoritatea observatorilor, la fel cum COVID-19 va ajuta la ascunderea obiectiv real al elitei în precipitațiile acestei crize.

Vedeți, de exemplu, „pandemia coronavirusă va provoca inevitabil criza alimentară” , „ 10 semnează că SUA se îndreaptă spre o depresie” , „După blocarea: un program global de vaccinare împotriva coronavirusului …” , „COVID-19. Adevărul nerostit. Cea mai gravă criză globală din istoria modernă , „Cea mai gravă prăbușire economică vreodată?” și ‘Coronavirus – The Aftermath. La Venirea Mega-Depresiei … ‘ .

Dar, dincolo de aceste încălcări mai evidente ale drepturilor noastre, libertăților și bunăstării noastre economice, există o multitudine de încălcări care se produc fie în afara, fie la periferia arenei publice, având în vedere atenție fenomenală pe care companiile media le acordă COVID-19 pentru a ne distrage atenția.

Vorbind despre supravegherea guvernului american din 2014, fostul director tehnic al ANS William „Bill” Binney a declarat că ANS caută „controlul complet al populației”. Vedeți „Denunțătorul: Obiectivul ANS este„ Controlul total al populației ” .

Șase ani mai târziu, este clar că elita mondială face acum încă o încercare în efortul său de lungă durată, continuu, de a obține controlul total. Va fi aceasta ultima încercare?

În examinarea acestei probleme, iată o altă imagine de ansamblu asupra acestor încălcări și impacturi devastatoare care apar în timp ce atenția noastră se află în altă parte:

1. Acceptarea publică a tehnologiei de supraveghere pentru a ne spiona în interesul „sănătății” noastre facilitează eforturile elitei de a-și extinde rapid capacitățile de supraveghere în acest sens.

Vedeți, de exemplu, „Pentru a urmări coronavirusul, Israelul se mută în atingerea trovei secrete de date pentru telefoane mobile” și „Pentru autocrați și alții, Coronavirus este o șansă de a capta și mai multă putere” .

2. Inundația de propagandă ne convinge că vaccinarea obligatorie va fi necesară pentru a ne asigura „sănătatea și starea de bine”. Cu toate acestea, în afară de daunele cauzate de vaccinări, care a fost documentat în mod concludent și complet – pentru a citi doar un articol în acest sens, vezi „Vaccinuri și mintea liberală” – este clar stabilit că orice program de vaccinare de acest tip va fi calul troian pentru implementarea unui program de identificare electronică care folosește vaccinarea generalizată ca platformă pentru lansarea unui program care vizează oferirea tuturor „unei identități digitale portabile și permanente legate de biometrie “. Vedeți „Pandemia Coronavirus COVID-19: Pericolul real este„ Agenda ID2020 ”” , „După blocare: un program global de vaccinare împotriva coronavirusului …” , „Coronavirus: ID-urile biometrice ar putea fi„ gamechanger ”pentru teste, vaccinuri” și „COVID-19: acoperire perfectă pentru identificarea biometrică obligatorie” .

Dacă credeți că acest lucru nu este adevărat, consultați site-ul web al agenților de elită care promovează această inițiativă: „Necesitatea unei bune identificări digitale este universală: capacitatea de a demonstra cine sunteți este un drept fundamental și universal al omului. Pentru că trăim în era digitală, avem nevoie de o modalitate sigură și sigură de a o face, atât în ​​lumea fizică, cât și online. »A se vedea „ Nevoia de identificare digitală bună este universală ” .

Fără a fi nevoie să mă gândesc prea mult, pot numi câteva „drepturi umane de bază și universale” înainte de a mă îndepărta prea mult de identitatea mea digitală. Mă întreb dacă acești oameni sunt îngrijorați că știu dacă am suficient de mult să mănânc, dacă am suficient să mă îmbrac sau dacă am o cazare … Evident, știu că nu au respect pentru viața mea privată deoarece identitatea digitală și supravegherea care o însoțește o vor face să fie învechită.

3. Lansarea foarte periculos 5G care, sub pretextul îmbunătățirii vitezei și capacității Internetului, va crește considerabil expunerea tuturor la undele electromagnetice, cu lista lungă de efecte dăunătoare asupra sănătății. Pentru o imagine de ansamblu asupra literaturii extinse despre acest punct, consultați „Apelul internațional pentru oprirea 5G pe Pământ și în spațiu” .

4. O consecință a creșterii violenței în familie, în special a violenței bărbaților și femeilor împotriva copiilor – vezi „De ce violență?” – și forma mai cunoscută a violenței domestice în timpul închisorii. A se vedea apeluri de cei mai de seamă pentru violența în familie „ de încetare a focului“ pe fondul „val la nivel mondial înfiorătoare“ .

5. Eforturi dublate pentru răsturnarea guvernelor Iranului și Venezuela. Vezi „COVID-19: Acoperire pentru atacul militar asupra Iranului și Irakului? Trump ignoră cererea irakiană a forțelor de ocupație ale SUA să părăsească țara ” , „ Nu lăsând criza Covid-19 să se piardă? SUA aduc război împotriva drogurilor … concentrându-se pe Maduro din Venezuela ‘ , ‘ Trump trimite bărci cu arme în Venezuela în timp ce partenerii mondiali să lupte împotriva unei pandemii mortale ‘ și ‘ NATO în arme pentru a lupta împotriva coronavirusului ” .

Cadrul general al ceea ce se întâmplă în Venezuela a fost prezentat de președintele său, Nicolás Maduro. A se vedea „Scrisoarea președintelui Nicolás Maduro către oamenii Statelor Unite” .

6. Nicio încetare a numeroaselor războaie actuale, inclusiv Statele Unite, a se vedea, de exemplu, „SUA confirmă desfășurarea de rachete patriotice în Irak. Iranul se pregătește pentru conflictele din dreptul lui Hormuz și „Imperiul SUA exploatează COVID-19 pentru mai mult război” – cu excepția câtorva războaie la care Statele Unite nu participă – pentru o imagine de ansamblu, a se vedea „Incetarea focului ONU definește războiul ca neesențial Activitate – pentru că secretarul general al Organizației Națiunilor Unite a făcut apel pentru ca țările aflate în război să aibă un armistițiu până la câștigarea luptei împotriva COVID-19. Vezi „Furia virusului ilustrează nebunia războiului” .

Din păcate, acest apel, spre deosebire de cel pe care secretarul general l-a lansat pentru a stopa violența în familie și care nu a avut sprijin public semnificativ, a atras rapid multe alte apeluri, în același timp, lipsite de orice analiză continuă cu adevărat și, prin urmare, este încântat să contribuie la redresarea atenției oamenilor de la problema esențială. Vedeți, de exemplu, „COVID-19: Semnați apelul pentru încetarea focului global!” , „Cefumul global: Lista de rulare a țărilor angajate” și „Încetarea focului global acum!”

Nu mă înțelege greșit, sunt total în favoarea încheierii războiului. Dar acest lucru se va întâmpla numai dacă facem campanie strategică și dacă avem suficientă libertate politică pentru a face acest lucru. Vezi „Obiective strategice” (pentru a pune capăt războiului).

În afară de asta, și care își manifestă frica obișnuită de amenințări, când unii membri ai armatei americane au fost infectați cu COVID-19 – consultați „Cerere de asistență în răspuns la Pandemia COVID-19” – Pentagonul a emis un ordin pentru reprimarea tuturor mediatizării cazurilor COVID-19 în armata americană. A se vedea „Pentagonul ordonă tuturor instalațiilor să înceteze raportarea infecțiilor cu COVID-19 și decese” .

7. Sancțiunile economice pe care Statele Unite le aplică în prezent împotriva mai multor țări, în special Iranul și Venezuela, complică eforturile de a rezolva eficient problema COVID-19. Pe de altă parte, țări precum Cuba, China și Rusia conduc efortul internațional de a sprijini alte țări care se confruntă cu o rată mai mare de contaminare. Vedeți „SUA continuă sancțiunile împotriva Venezuela și Cuba în timpul pandemiei COVID-19 – analiză” și „Expert: sancțiunile americane asupra Iranului, Venezuela în timpul pandemiei ar putea fi genocide” .

8. O varietate de acțiuni, inclusiv manevre legale și false atacuri de pancarte, întreprinse pentru a provoca o mai mare represiune în anumite contexte, în special împotriva popoarelor indigene și a celor angajați în lupte de eliberare națională. A se vedea „Tribul Mashpee Wampanoag amenințat cu destituirea terenurilor, liderii tribali intervin pentru a aborda problemele de teren în curs de amenințare și amenințări la suveranitate” , „aviz consultativ pentru presă privind împușcarea în apropiere de mina Freeport din Timika” și „În timpul crizei Coronavirus, Israel confiscă corturile desemnate pentru clinică din Cisiordania de Nord ” .

9.O creștere considerabilă a sărăciei absolute a indivizilor și comunităților marginalizate din țările Sudului, care abia supraviețuiesc zi de zi în condițiile lor obișnuite economice. Așa cum a raportat doar o rețea de ONG-uri din Asia, care caută ajutor de urgență pentru a-i ajuta pe cei mai afectați: „Primim rapoarte alarmante că comunitățile afectate de proiectele AfDB și AIIB din Asia, în special în Asia de Sud și de Sud-Est, se află într-o stare de criză absolută. Din cauza închiderii forțate, nu au nicio muncă și nu au acces la dezinfectanți și alimente. Prin urmare, sunt complet expuși și vulnerabili la pandemia COVID-19. Răspunsurile statului sunt lente și, în unele cazuri, inexistente. ” vedere„Fondul comunitar de urgență COVID-19” .

Și Arundhati Roy a scris un raport evocator despre modul în care confruntarea guvernului indian a expus „inegalitatea brutală, structurală, socială și economică” a acestei țări și „indiferența neobosită a guvernului față de suferință ”, deoarece confinarea a determinat angajatorii și proprietarii din orașe și orașe să conducă milioane de muncitori săraci, fără adăpost și flămând să meargă cu sute de kilometri spre satele lor. Mulți au murit pe parcurs, dar nu COVID-19. A se vedea „Dezastru social și disperare. Cum coronavirusul amenință India ” .

10. Fără pauză în exploatarea economică a țărilor din Sud, Fondul Monetar Internațional (FMI), de exemplu, s-a grăbit să ofere „finanțare de urgență” pentru aproximativ 80 de țări care au solicitat-o . A se vedea „Declarația directorului general al FMI, Kristalina Georgieva, în urma unui apel ministerial al G20 pentru situația de urgență Coronavirus” .

Ceea ce nu a menționat doamna Georgieva este că, fără îndoială, aceste împrumuturi vor fi acordate pe baza obișnuită a exploatării și în condițiile foarte stricte în care FMI și-a construit reputația de a distruge viața localnicilor. oamenii obișnuiți deschizând ușa către guverne corupte sau naive pentru a accepta exploatarea corporativă a oamenilor și resurselor naturale, acumulând în același timp niveluri nesustenabile de datorie națională pentru a încerca să ramburseze împrumuturile și dobânzile FMI. Pentru mai multe detalii despre funcționarea acestei exploatări, consultați numeroasele rapoarte ale Global Justice Now despre FMI și cartea The New Confessions of a Economic Hit Man .

Pe de altă parte, președintele Băncii Mondiale, David Malpass, nu a fost la fel de timid, declarând clar că COVID-19 va fi folosit pentru a exploata și mai mult țările cele mai sărace, condiționând orice finanțare într-o abordare menită să faciliteze acest lucru. exploatare în viitor: „Țările vor trebui să implementeze reforme structurale care să contribuie la scurtarea timpului de recuperare și la crearea încrederii că recuperarea poate fi puternică. Pentru țările ale căror reglementări, subvenții, licențiere, protecția comerțului sau litigii sunt bariere nejustificate, vom lucra cu ele pentru a favoriza piețele, alegerea și perspectivele de creștere mai rapidă în timpul recuperării. ” vedere„Observații de către Președintele Grupului Băncii Mondiale David Malpass este G20 miniștrilor de finanțe Conferința de apel la Covid-19“ .

Repet: Banca Mondială va ajuta țările care sunt deja intens exploatate finanțând măsuri de sănătate pe termen scurt pentru a conține COVID-19, cu condiția ca țara să înlăture legile care ar face dificilă exploatarea sa nedeterminată ulterior.

11. Nici o pauză în activități distructive pentru mediu, variind de la utilizarea continuă a otrăvurilor nesănătoase, cum ar fi glifosatul, folosite pentru a contamina alimentele noastre – a se vedea „Blocat și blocare în noul ordin global” – care va provoca mult mai multe decese decât COVID-19, distrugerea continuă a pădurilor tropicale virgine pentru a crea, printre alte posibilități, mai multe plantații de palmieri de ulei. Vedeți „Noul jucător începe să curățeze pădurea tropicală în cel mai mare proiect de palmier pentru ulei” .

Și în timp ce încetinirea activității industriale și utilizarea vehiculelor alimentate de combustibili fosili au făcut posibilă reducerea impactului negativ asupra climei pe termen scurt, lovitura COVID-19 în curs de desfășurare a fost folosită pentru a distruge impulsul mișcărilor climatice și de mediu din ultimii ani.

12. În timp ce COVID-19 prezintă probleme pentru 100.000 de tehnicieni calificați, responsabili de verificarea, întreținerea și încărcarea / descărcarea combustibilului din cele 96 de centrale nucleare rămase din Statele Unite, având în vedere spațiul limitat în care lucrează lucrătorii tehnicieni, ceea ce face „distanțarea socială” practic imposibilă, industria folosește acum pandemia coronavirusului pentru a se grăbi să răspundă la o gamă largă de solicitări de dereglare.

Printre aceste măsuri se numără o inițiativă de autorizare a aruncării deșeurilor radioactive în depozitele de deșeuri municipale. ” A se vedea „Muncitorii atomici îngroziți avertizează că pandemia COVID-19 poate amenința catastrofa cu reacția nucleară” .

13. Având de mult timp intenționat să domine spațiul militar și industrial, a se vedea „Viziunea pentru 2020” a Comandamentului Spațial al Statelor Unite – ceea ce reprezintă o încălcare a tratatului spațial din 1967 care declara că „explorarea și „utilizarea spațiului, inclusiv a lunii și a altor corpuri cerești, va fi în beneficiul tuturor țărilor … și va fi pentru binele întregii omeniri” – a se vedea „Tratatul privind principiile care guvernează activitățile din State în explorarea și utilizarea spațiului exterior, inclusiv luna și alte corpuri cerești ”- Președintele Trump a semnat recent un decret care permite companiilor și „cetățenilor” (cu alte cuvinte, miliardari) să înceapă să exploateze luna. Elita dorește, de asemenea, să folosească reactoarele nucleare ca combustibil pentru nave spațiale pentru a opera Marte în viitor. Vedeți „Trump semnează ordinul executiv pentru a mină luna” .

Dacă sunteți cetățean american și vă întrebați cum va fi finanțat „cel mai mare proiect industrial din istoria planetei”, deschideți portofelul și începeți să vă întrebați câți bani vă vor lua în continuare, astfel încât, ca de obicei, plătiți în avans costurile asociate cu profiturile vaste pe care intenționează să le obțină. Desigur, veți plăti și prin reduceri bugetare în finanțarea sănătății, educației și securității sociale.

Lista celor 13 puncte de mai sus este de fapt foarte scurtă – și este limitată la „hit-uri” ușor de observat – dar sperăm că vă oferă o idee despre ce se întâmplă în spatele discursurilor alarmiste pe care elite realizate pe COVID-19. Este de la sine înțeles că este vorba despre „loviturile” pe care nu le știm care sunt, fără îndoială, și mai tulburătoare.

Deci, ce putem face ca răspuns la această campanie de frică și lovitura de stat pe care o servește pentru a ascunde?

Rezista puternic loviturii de elită

Am expus deja această strategie non-violentă, identificându-și obiectivul politic – „ Apără umanitatea împotriva unei lovituri politico-militare conduse de elita mondială ” – și am întocmit o listă de bază cu 26 de obiective dintre care unsprezece sunt:

(1) Oamenii și grupurile din întreaga lume să se alăture strategiei de rezistență prin purtarea unui simbol global al solidarității umane, cum ar fi imaginea multor persoane de genuri / rase / religii / abilități / clase diferite ținând mâinile.

(2) Asigurați-vă că oamenii și grupurile din întreaga lume se alătură strategiei de rezistență prin boicotarea tuturor companiilor de media (televiziune, radio, ziare, Facebook, Twitter, etc.) și prin privilegiarea informațiilor din mass-media progresivă care angajati-va sa spuneti adevarul.

(3) Obțineți oameni și grupuri din întreaga lume să se alăture strategiei de rezistență prin retragerea tuturor fondurilor de la băncile comerciale care sprijină lovitura de stat și depunerea banilor în băncile comunitare sau bănci. uniunile locale de credit.

(4) Obțineți oameni și grupuri din întreaga lume să se alăture strategiei de rezistență prin boicotarea industriilor medicale și farmaceutice – inclusiv refuzul conștient de a fi supus vaccinării – și căutând sfaturi și tratament terapeuți medicali. (Dacă nu cunoașteți diferitele filozofii care stau la baza acestor abordări și, de aceea, de ce multe terapii naturale sunt cu atât mai eficiente, veți găsi aici o explicație simplă: „Pasteur vs. Bechamp: o vedere alternativă a bolii infecțioase” .)

(5) Obțineți oameni și grupuri din întreaga lume să se alăture strategiei de rezistență prin boicotarea supermarketurilor corporative și prin susținerea întreprinderilor mici și familiale și a piețelor locale.

(6) Invitați oameni și grupuri din întreaga lume să se alăture strategiei de rezistență prin participarea la alte acțiuni / campanii non-violente relevante la nivel local și / sau activități de program constructive. Pentru acest punct și multe altele, consultați lista posibilelor acțiuni nonviolente din documentul „198 Tactica acțiunii nonviolente” .

(7) Asigurați-vă că lucrătorii [din sindicatele T1, T2, T sau organizațiile de lucrători din întreaga lume] respectă strategia de rezistență prin participarea la acțiuni sau campanii non-violente relevante la nivel local și / sau activități constructive de program. De exemplu, aceasta ar putea include retragerea forței de muncă de la o bancă, mass-media, companie farmaceutică sau o altă companie controlată de elită care operează în țara dvs.

(8) Asigurați-vă că micii fermieri și lucrătorii agricoli [din organizațiile F1, F2, F …] din toată lumea se alătură strategiei de rezistență prin participarea la acțiuni sau campanii și / sau activități non-violente programe constructive relevante la nivel local. De exemplu, aceasta ar putea include distribuția produselor agricole prin rețelele de bază (existente sau create) către întreprinderile mici și întreprinderile familiale, precum și pe piețele locale, mai degrabă decât prin lanțurile de aprovizionare de afaceri.

(9) Asigurați-vă că popoarele indigene [în IP1, IP2, organizațiile IP …] din întreaga lume se alătură strategiei de rezistență prin participarea la acțiuni sau campanii și / sau activități non-violente la nivel local program constructiv. De exemplu, acest lucru ar putea include utilizarea cunoștințelor indigene pentru a îmbunătăți autonomia locală în producția de alimente și în alte moduri.

(10) Asigurați-vă că soldații și poliția militară [în unitățile militare AU1, AU2, AU … și MP1, MP2, MP …], oriunde sunt staționați în lume, refuză să respecte ordinele elita mondială și agenții săi pentru arestarea, asaltul, torturarea și uciderea activiștilor nonviolenți și a altor cetățeni ai [țării tale].

(11) Asigurați-vă că poliția [în unitățile de poliție P1, P2, P …], oriunde este staționată în lume, refuză să respecte ordinele elitei mondiale și agenții acesteia arestarea, asaltul, torturarea și uciderea activiștilor non-violenți și a altor cetățeni ai [țării tale].

În loc să detaliați aici cele 26 de obiective strategice, puteți citi „ Obiectivele strategice pentru a învinge o lovitură de stat politico-militară condusă de elita mondială împotriva umanității ” sub subtitlul „Obiective strategice” .

Paginile rămase ale site-ului web explică în detaliu cele douăsprezece componente ale strategiei, așa cum este ilustrat de roata strategiei nonviolente . Acestea includ necesitatea de a oferi leadership și ajutor reciproc la nivel local, ceea ce se întâmplă deja în multe locuri ca parte a efortului general.

Site-ul oferă, de asemenea, articole și videoclipuri care explică toate elementele esențiale ale strategiei și tacticii, inclusiv articole care vă ajută să înțelegeți „Acțiunea nonviolentă: de ce și cum funcționează” , diferența dintre „Obiectivul politic și Obiectivul strategic al acțiunilor nonviolente și modul de pregătire, încadrare și desfășurare a oricărei acțiuni nonviolente pentru a minimiza riscul de represiune violentă. A se vedea „Acțiune nonviolentă: minimizarea riscului de represiune violentă” .

Trebuie subliniat faptul că, în anumite contexte, există un loc pentru acțiuni publice majore non-violente pentru cei care sunt înclinați să le planifice și să le ducă la bun sfârșit. Iar articolul tocmai citat te va ajuta să le conduci cu un risc minim de represiune violentă. Cu toate acestea, din moment ce interdicțiile adunărilor publice sunt aplicate pe scară largă, m-am concentrat să ofer opțiuni tactice în exemplele de mai sus care nu necesită adunarea într-un singur loc.

Cu toate acestea, pe măsură ce oamenii devin mai conștienți de lovitură de stat și energia pentru a o rezista se intensifică, va fi util să alegeți o dată semnificativă la nivel local, în care să acționeze cât mai mulți oameni. pentru a „încheia reținerea” în această țară. Folosind una sau mai multe date importante la nivel local, pentru care, în mod tradițional, mulți oameni ar fi adunați – un eveniment cultural sau sportiv, o activitate comunitară, cum ar fi crearea unei grădini comunitare pentru creșterea autonomiei locale, o sărbătoare a zilei de naștere și / sau o revenire la muncă – putem mobiliza oamenii pentru a rezista colectiv la lovitura de stat care are loc.„Acțiune nonviolentă: minimizarea riscului de represiune violentă” .

La fel de important pentru oricare dintre cele de mai sus, în special având în vedere amenințarea presantă a extincției umane – vezi – „Extincția umană acum iminentă și inevitabilă? Un raport privind starea planetei pământ – dar și pentru că a deveni mai autonom în sine este esențial pentru capacitatea noastră continuă de a rezista încălcărilor drepturilor noastre de către elite, libertatea și securitatea noastră economică, ia în considerare unirea celor care participă la „Proiectul Flame Tree pentru a salva viața pe Pământ”. Acest proiect explică, de asemenea, cum să profitați din plin de formele nemonetare ale comunității în care se schimbă direct bunuri și servicii, fără bani ca mijloc de schimb. Banii au valoare doar în anumite tipuri de economie, iar aceste tipuri de economie trebuie înlocuite dacă oamenii vor supraviețui.

Și având în vedere presiunea enormă pe care o cântărește în prezent copiii, pentru că viața lor este întoarsă, ar merita să petrecem timp ascultându-i. Desigur, dacă cunoașteți un adult care se luptă să facă față situației, acesta îl va ajuta și el imens dacă îl ascultați în timp ce îi oferă ocazia să vorbească despre propriile reacții emoționale la ceea ce se întâmplă și să se concentreze pe sentimentele lui. Vezi „Nisteling: arta ascultării profunde” . Dacă nu aveți pe cineva care să vă asculte, încercați să puneți sentimente mai întâi .

Mai mult, ca fundament al întregii lumi controlate de elită și a loviturii de stat pe care o implementează în prezent, individul este supus și ascultător, lumea poate fi reconstruită doar așa cum ne dorim dacă oprim terorizarea copiilor pentru a-i face supuși. Asa ca as incepe prin educarea copiilor, astfel incat sa devina puternici. Vedeți „Promisiunea mea pentru copii” și „Vrem școală sau educație?”

De asemenea, dacă doriți să înțelegeți mai bine originea, identitatea și comportamentul elitei mondiale și de ce este nebunie, consultați secțiunea numită „Cum funcționează lumea” în „De ce eșuează activiștii” și articolele „Expunerea Giganții: Global Power Elite ” și „ Global Elite is Insane Revisited ” și numeroasele referințe citate în aceste documente. Pentru a înțelege mai bine de ce violența elitelor și a altor ființe umane este atât de omniprezentă, consultați „De ce violența?” și „Psihologie fără frică și psihologie temătoare: principii și practică” .

În sfârșit, așa cum am menționat mai sus, pe lângă actuala lovitură de elită, Pământul este asediat de atacurile noastre asupra unui număr mare de puncte. Vezi „Extincția umană acum iminentă și inevitabilă? Un raport privind starea planetei Pământ ” . Așadar, dacă suntem serioși cu privire la abordarea acestei crize, trebuie să fim pregătiți să luăm în considerare angajamentul de a:

Promisiunea făcută pe Pământ

Din dragoste pentru Pământ și pentru toate creaturile sale și din respect pentru nevoile lor, mă angajez să fac următoarele din această zi:

Voi asculta profund copiii (vezi explicația de mai sus)
Nu voi călători cu avionul
Nu voi călători cu mașina
Nu voi mânca carne sau pește
Voi mânca doar alimente cultivate organic / biodinamic
Voi minimiza cantitatea de apă dulce pe care o folosesc, inclusiv minimizarea consumului și a utilizării dispozitivelor electronice
Nu voi cumpăra lemn de pădure
Nu voi cumpăra și nici nu voi folosi plastic de unică folosință, cum ar fi saci, sticle, recipiente, căni și paie
Nu voi folosi bănci, fonduri de pensii sau companii de asigurare care oferă servicii companiilor implicate în combustibili fosili, energie nucleară și / sau arme
Nu voi accepta angajare și nici nu voi investi într-o organizație care sprijină sau participă la exploatarea altor ființe umane sau care profită de la distrugerea biosferei
Nu voi citi informații de la companiile media (ziare mainstream, televiziune, radio, Google, Facebook, Twitter …)
Voi depune efortul de a învăța o abilitate, cum ar fi grădinăritul alimentar sau cusutul, ceea ce mă face mai independent
Voi încuraja cu drag familia și prietenii să ia în considerare semnarea acestei promisiuni.

concluzie

Întrucât statisticile arată clar că „pandemia” COVID-19 se estompează deja în majoritatea locurilor unde anterior a avut un impact grav, elita lumii ar putea să nu finalizeze încă executarea acestei lovituri de stat de stat împotriva umanității în viitorul apropiat. Va fi mulțumit să fi putut să-și demonstreze puterea fenomenală de a manipula populațiile, astfel încât acestea se supun pasiv voinței sale și vor amâna puterea finală pentru o perioadă scurtă.

Dacă acesta este cazul, daunele cauzate de această așa-numită pandemie – drepturilor noastre, libertăților noastre, securității noastre economice, oportunităților noastre, guvernanței democratice, economiei globale și mediului – vor fi ireparabile și ar avea nevoie de multe ani pentru a restaura chiar și o versiune parțială a ceea ce credeam că avem, știind că pot fi retrase, din nou, în orice moment, așa cum au fost cu această ocazie.

Dar, sincer, dacă aș fi membru al elitei mondiale și aș fi asistat la modul remarcabil de supus în care chiar și activiștii au fost înșelați de lovitura de stat COVID-19, aș pleda pentru conducerea lovitura de stat până la sfârșit și închide-ne, supune-ne la un vaccin forțat cu propria carte de identitate digitală unică și cipul nostru de supraveghere și implementează rapid toate măsurile necesare pentru a lua controlul final de pe planeta închisorii, cunoscută anterior sub numele de Pământ.

Cu toate acestea, nefiind membru al elitei globale, voi continua să atrag atenția asupra a ceea ce se întâmplă și să încurajez oamenii să reziste prin mijloacele strategice pe care le-am subliniat mai sus. Și atunci voi face tot posibilul pentru a obține cât mai multe persoane, care sunt suficient de puternice pentru a face acest lucru, să reacționeze înainte de a fi prea târziu.

Prefer să acționez mai devreme, atâta timp cât avem ceva libertate, decât mai târziu, când putem avea mult mai puțin.

Traducere din engleză, Maryam Domun Sooltangos