anonim
389 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.200
Ordin pe sistem pentru nationalistii de promenada si pentru patriotii cu tichie pe cap : nazistul sionist Traian Basescu trebuie reinventat ca ,,patriot”…. Dupa ce i-a bagat in puscarie sistemul i-a pus sa-l reinventeze pe evreul nazist Traian Basescu ca ,,patriot” si asa ceva dupa a trimis in exod peste cinci milioane de romani si a devastat industria Romaneasca.
Pentru Mosad electoratul patriot e o tinta la fel si nisa nationalista in vederea preluarii controlului total pe Romania in contextul transformarii romanilor in carne de tun pentru evreul nazist Zelenski. Si asa apar ,,patriotii” care o transforma pe sinistra Elena Udrea ,,victima a sistemului” in televiziunea Kibut TV cu un Ciutacu einventat ca antisistem pe nisa muncitoreasca ca merge bine la multime si cu un evreu ucrainian ca Eugen Tomac ca ,,unionist” dupa ce a praduit fondurile Departamentului Romanilor de Pretutindeni in vederea rusificarii si a ucrainizarii romanilor basarabeni – l-a scapat SRI-ul si ambasada SUA de Parchetul General doar cu interventii grele ….
La nisa ,,patriotilor” de promenada s-a racordat si defunctul PNTCD condus de un avocat de nunti si botezuri care isi declara admiratia pentru urmasul lui Horthy : pentru Victor Orban… si pentru un pocait american ca Trump care vedea Romania doar ca o afacere. Ca sa intelegeti cat de ridicoli sunt taranistii lui Pavelescu: in CDR un secretar de stat pornea in ,,delegatie” la fostii sefi de Securitate cu sacosile pline si cu carti cu dedicatie pe Memorialul durerii pentru pastrarea tacerii pe curatari si pe furturi de dosare pe legionarii parasutati executati in 1953, pe Ogareanu si pe Arnautoiu cu informatorul generalului Boico Mihail rubedenia lui Tismaneanu facut senator si propus pentru canonizare mai tarziu de Noua Dreapta … Mai tarziu , dupa ce i-a facut pulbere pe taranisti de au ajuns la 1% , a fost preluat personal de Traian Basescu si de Emil Boc care i-au tiparit zeci de carti din bani publici. Dar ce carti? Carti pe ,,turcologie” in care se chinuia sa promoveze ca la baza natiunii romane stau cumani , pecenegi, uzi si alte triburi de migratori turcici in vizite la doua ambasade straine , la ambasada Ungariei si la ambasada Turciei…. Condamnarea comunismului de catre Tismaneanu cu girul taranistilor s-a facut doar dupa ce au fost furate din arhive tot ce inseamna dosar arhivat de tatal meu ca sef in Securitate pe cazurile de horthysti pe Ardealul de Nord – pe sistemul evitarii acuzatiilor a avut permisiunea si protectia de a se ocupa de horthysti, pe operatiunile sub steag fals conduse de consulul Germaniei la Bucuresti, cu disparitia dosarelor pe executii de romani din Timoc, cu disparitia dosarelor autopsiilor pe fugari impuscati de securistii iugoslavi , de toate incercarile de dezintegrare in care Ungaria incerca sa rupa Transilvania de Romania si Iugoslavia sa rupa Banatul de Romania cu sprijin sovietic- oferta lui Tito catre Stalin, cu secretizarea unei revolte in Securitate pentru deportarile din Basarabia si pentru pierderea gurilor Dunarii , cu disparitia dosarelor pe furturile sovieticilor din Romania inclusiv in declaratii scrise de mana si cu acte in original , cu disparitia dosarelor pe legionari- verificari pe crime de razboi pentru care toate executiile din anii 50 intra la crime politice si nu la crime pe ratiuni de stat, cu disparitia dosarelor pe cartitele din guvernul lui Tito – toate incercarile de dezintegrare…. si cate si mai cate. O arhiva intreaga arhivata in secret.
Sistemul il reinventeaza pe nazistul sionist Traian Basescu ca ,,patriot” dupa ce a facut pulbere unionismul.
https://www.realitatea.net/stiri/actual/liviu-dragnea-declaratii-surprinzatoare-despre-basescu_62f520b9f88b5222633b5372
https://www.capital.ro/bomba-anului-despre-traian-basescu-s-a-aflat-ce-a-facut-fostul-presedinte.html