Sunt sapte ani de presiuni la nivel de crima si de politie politica pentru demnitatea interlopului Traian Basescu exercitate la nivelul cel mai mizerabil. In tot acest timp Basescu pregateste casarea sentintei lui Ioana Basescu dupa ce si-a salvat demnitatea de turnator in acte de politie politica in complicitatea Inspectiei judiciare, in complicitatea CNCD-ului patronat de fostul consilier al guvernului Boc Azstalos, in complicitatea avocatului poporului Ciorbea , in complicitatea Colegiului medicilor cu doctora Carjaliu implicata politic pe listele USR Constanta si ,,protestatara si in complicitatea SIIJ.
Politia politica se face pe fata cu procurorul Nita candidat la sefia DIICOT-ului cu toate ca la o razie a DIICOT-ului din 2017 au fost arestate o serie de grupari de traficanti de droguri langa biroul lui motiv pentru care toata institutia a trebuit sa-si mute sediul de la intersectia strazii Olteniei cu strada Avram Iancu.
Copiii lui Basescu sunt milionari, locuiesc in vile de milionari si sunt angajati la Parlamentul Romaniei pe salarii mari asa cum e Eba cu toate ca in viata reala nu ar intra nici macar receptionera la un hotel, au masini scumpe de sute de miii de euro din salarii de bugetari si au ajuns mari mosieri cu toate ca nu au lucrat pamantul in viata lor . Traian Basescu face politie politica pe origine si se plange de politie politica pe origine pentru ca fi-sa merge in puscarie pentru coruptie si pentru crima organizata cu o pedeapsa de 1/3 din pedeapsa initiala – cinci ani din 14 ani cati trebuia sa primeasca. Negarea dreptului la protest a acoperit o tentativa de omor din Tritonul clanului Basescu din 2001 ca o tentativa de omor pe origine urmata de o condamnare a comunismului in care Traian Basescu si Vladimir Tismaneanu au condamnat comunismul in furtul dosarelor pe legionarii din anii 50 in care au curatat arhivele incat nu se mai stie mai nimic din tot ce a fost. Condamnarea comunismului de catre Traian Basescu si de catre Vladimir Tismaneanu a venit in tentative de omor si in acte de politie politica pe origine pentru ca doar noi copiii de securisti mai stim de furturile de dosare din arhivele Securitatii.
CNCD-ul i-a fost complice si pentru toate abuzurile lui Basescu a pastrat tacerea. Pentru asa ceva se justifica o demiterea lui Azstalos care a transformat institutia CNCD-ului intr-un Gestapou al UDMR-ului si al Partidei Romilor.
Institutia avocatului poporului in fata abuzurilor politicienilor si a lui Basescu i-a fost complice din start si avocatul Ciorbea nu a intreprins nimic in fata abuzurilor lui Traian Basescu de la instalarea in functie si pana la demitere.
Inspectia judiciara nu exista decat pentru eliberarea coruptilor si pentru interesele mafiei politice ca sa scape de justitie pe specularea drepturilor si asa ceva s-a vazut clar in procesele pe grupul infractional Basescu-Udrea.
SIIJ, institutia fantoma ce nu are curajul sa se atinga de procurorii cu grade in masonerie cum e procurorul Nita Teodor pozat in sortulet de mason si reinventat pentru niste containere de gunoi din Portul Constanta a ajuns la desfiintare pentru ca nu au nici o integritate si e aservita total mafiei politice si coruptilor din politic.
Elena Udrea arestata de Interpol dupa ce a fugit din tara a primit o derogare pentru a merge la insamantare artificiala in Grecia pentru ca sa obtina o alta amnistie si si-a facut vacanta de paste in Egipt. Astazi e milionara daca nu miliardara si asa ceva s-a vazut dupa ce a investit intr-un proiect imobiliar din Cluj Napoca. Cererea de casare a sentintei lui Elena Udrea vine in mijlocul sarcinii programate la nivel de crima organizata si de coruptie pe fata pentru care ar trebui sa le fie retras dreptul de practica judecatorilor si procurorilor.
Traian Basescu a scapat de CEDO la presiuni la nivel de crima batut si desfigurat si acum fiica lui scapa de puscarie prin casarea sentintei si , viata! ca in Romania coruptia e premiata cu viloaie de milionari si victimele abuzurilor ajung sa fie linsate in liniste in carteluri politice ca sa nu se spuna ca Traian Basescu a transformat justitia intr-un Gestapou juridic pana la crima si pana la suicid pentru care Inspectia judiciara i-a fost complice. PMP-ul n fata urmatorului scandal de casare a sentintei lui Ioana Basesc i-a retras functia de presedinte de onoare lui Basescu si a lasat locul vacant pana la calmarea spiritelor.
Presedintele Traian Basescu si-a curatat imaginea pe unionism pe care l-a facut pulbere si a actionat ani de zile ca un agent de influenta al Ucrainei in UE si in Romania pe bani grei care incalca legile sigurantei nationale pentru care se face vinovat de tradare de tara .