anonim
307 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.9

 

Ambasadorul Israelului David Saranga a invadat Bucovina si popularizeaza ucrainieni in port popular romanesc . David Saranga bantuie sat cu sat si manastire cu manastire cautand sa arate o Bucovina ucrainiana ,,multiculturala” si prea putin romaneasca in care ucrainienii sunt promovati in port popular romanesc si portul popular romanesc e promovat ca port popular ucrainian.

Dar ce se ascunde in spatele obsesiei lui David Saranga pe Bucovina? Mistica iudeo-islamica….In titlul postarii David Saranga foloseste denumirea ,,Siret” si in postare foloseste denumirea ,,Sirat” ce ne duce la mistica islamica …Siret ( pronunția română: [siˈret] ; ucraineană : Серет , romanizat : Seret ; germană : Sereth ; idiș : סערעט , romanizat : Seret …. Ambasadorul Israelului David Saranga a trecut la islam? In islam As-Siat reprezinta podul pe care credinciosii musulmani il trec dupa moarte pe Yawm al-Qiyamah („Ziua Învierii”) pentru a intra în Paradis . Nu este menționat în Coran , dar este descris în hadith de unde si interesul mistic evreiesc pentru Siret. Siretul in perioada interbelica era un centru al misticii iudaismului cu mai bine de noua sinagogi . Coincidenta sau nu potrivirea de nume a atras o masa de rabini si de sionisti care pana la al doilea razboi mondial au schimbat total demografia locului si au dus la o deromanizare si o iudaizare si ucrainizare totala.

Fosta capitala a Moldovei a ajuns o tinta pentru ambasada Israelului si a Ucrainei in politici de deromanizare si de promovare al multiculturalismului in mijlocul colonizarilor cu evrei si cu ucrainieni.
Siretul e vazut de David Saranga ca un ,,pod” al iudaizarii si ucrainizarii Bucovinei pentru care in mai putin de doua luni au aparut placute bilingve in limba ucrainiana si scoli ucrainiene la greu in timp ce mai bine din jumatate din scolile romanesti din Bucovina de Nord au fost inchise de evreul Zelinski.

Consiliul Judetean Suceava si Primaria Siret au deschis un ,,memorial al holocaustului” in valoare de peste 1,6 milioane de euro cu o deportare in Transnistria pe care nu exista acte nici macar pe 10% din deportati si in care cea mai mare parte a evreilor din Siret au fost repatriati in Israel dupa 1945. Din start , memorialul de 1,6 milioane de euro e un fake news pentru a sluji la iudaizarea si la ucrainizarea Siretului fara nici o rusine. Siretul ca fosta capitala a Moldovei nu beneficiaza de fonduri nici pentru cercetarea romaneasca si in schimb aloca cu milioane de euro pentru memoriale pe ,,holocausturi” terminate in repatrieri…

.
Orasul Siret a fost victima atacurilor unei echipe de evrei urmate de bombardamentele sovietice foarte exacte ce au ocolit sinagogile evreiesti. David Saranga se face vinovat de fals si de falsificarea istoriei in scopul demonizarii administratiei romanesti din Bucovina romaneasca in fata pierderii Bucovinei la diktatul de la Viena…intr-un desant antiromanesc pe teren pe luni si ani de zile….in vederea declararii unei localitati romanesti ca localitate multietnica in care romanii sa ajunga la statutul de populatie tolerata.

https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2021-12-03/Peste-56000-de-nume-de-evrei-deportati-din-Bucovina-vor-fi-amintite-la-Memorialul-Holocaustului-din-Siret
https://scontent.fcnd1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278619630_10158893959863585_2254586933075205559_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=_6JNK7bNINoAX_tE3aw&_nc_ht=scontent.fcnd1-1.fna&oh=00_AT9JDzhMWM-uyB1M33ojVUNvxEj82cqCW_yPRislzTWMog&oe=6267A51C
https://en.wikipedia.org/wiki/As-Sir%C4%81t
https://www.crainou.ro/2015/10/15/evreii-in-istoria-orasului-siret-2/

*
NR – Nu-mi dau seama cât de întemeiate sunt suspiciunile dlui Anonim, dar ambaadorul Șaranga este cam prea băgăreț în chestiuni care nu privesc ambasada uunui stat.