caroline gunderodec
21 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

 

Av. Gheorghe Piperea atrage atenția: Să ținem cu dinții de moneda noastră națională. Dacă intră în vigoare CBDC-ul, s-a terminat cu proprietatea. Ne apropiem de ce scrie în Biblie, despre semnul fiarei
Teodor Stan
04/11/2022
Sursa foto: Captura VIDEO

Avocatul Gheorghe Piperea consideră că alianța PSD-PNL-UDMR s-a înfăptuit pentru ca aceste formațiuni să poată schimba Constituția României.

Profesorul universitar consideră că era nevoie de UDMR pentru a se îndeplini pragul de 70%, necesar unei asemenea schimbări

„Nu înțelegeam de ce PSD s-a aliat cu PNL și nelipsitul UDMR, având în vedere injuriile încasate de PSD în ultimii ani. Dar am înțeles că împreună au 70% și pentru a modifica Constituția, îți trebuie o majoritate calificată de 70%, așa cum a venit ordinul de la Comisia Europeană, OMS, etc”, a spus Piperea la conferința „Suveranitatea azi”, organizată de Institutul de Studii Conservatoare „Mihai Eminescu”, condus de senatorul Claudiu Târziu.

Profesorul Piperea a îndemnat societatea românească să nu accepte renunțarea la moneda națională în schimbul „euro” sau a monedei digitale CBDC( Central Bank Digital Currency – Moneda Digitală a Băncii Centrale).

El a explicat că dacă această schimbare se va produce, atunci va dispărea proprietatea privată, cetățenii vor ajunge să cumpere în funcție de un rating personal și se va ajunge la situația descrisă în Biblie, în Apocalipsa, privind „semnul fiarei”.

„Trebuie să ținem cu dinții de moneda noastră națională, leul, să nu se transforme în euro sau în Central Bank Digital Currency (CBDC), lucru care se va întâmpla, probabil din 2023.

Vreau să vă atrag atenția că odată ce intră în vigoare CBDC-ul, s-a terminat cu proprietatea. Banul poate fi folosit cum vrei tu. Banul acela poate să fie folosit și peste cinci ani.

Ce este acest CBDC? Nu mai există bănci, ești într-o bază de date a băncii centrale, monedele respective au o perioadă de valabilitate de 60 de zile, deci banii sunt transformați în vouchere, dacă nu i-ai cheltuit, nu mai există. Mai grav decât atât, banii urmează să fie folosiți doar pentru produsele pe care ți le dictează rating-ul social. Suntem pe tot felul de sertare, categorii, în funcție de asta, vom avea voie sau nu să cumpărăm tot felul de produse. Este exact ce scrie în Biblie, în Apocalipsa: nu vei mai putea să cumperi sau să vinzi dacă nu ai semnul fiarei.

Din acest punct de vedere, trebuie să fim extraordinar de atenți, să nu permitem să ni se ia banul cash, banul național. Dacă vom permite acest lucru, articolul 47 din Constituție, care garantează proprietatea, devine vorbă-n vânt”, a spus Piperea în cadrul conferinței amintite.

În cadrul conferinței au vorbit, printre alții, George Simion (AUR) și Sorin Lavric (AUR).

sursa
https://r3media.ro/av-gheorghe-piperea-atrage-atentia-sa-tinem-cu-dintii-de-moneda-noastra-nationala-daca-intra-in-vigoare-cbdc-ul-s-a-terminat-cu-proprietatea-ne-apropiem-de-ce-scrie-in-biblie-despre-semnul-fiar/

Av. Gheorghe Piperea atrage atenția: Să ținem cu dinții de moneda noastră națională. Dacă intră în vigoare CBDC-ul, s-a terminat cu proprietatea. Ne apropiem de ce scrie în Biblie, despre semnul fiarei
Teodor Stan
04/11/2022