O cititoare fidelă a ActiveNews a avut amabilitatea să ne ofere traducerea unui scurte intervenții a avocatului Robert F. Kennedy Jr, nepotul fostului președinte al Americii, John F. Kennedy și fiul fostului senator și Procuror General al SUA, Robert F. Kennedy – ambii asasinați -, fondator al organizației internaționale Childern’s Health Defense și cunoscut activist pentru drepturile omului și împotriva vaccinării și mascării forțate și a pașapoartelor sanitare (Video, mai sus):

ROBERT F. KENNEDY JR:

„Tatal meu mi-a spus cand eram copil: „Oamenii in pozitii de conducere mint.” Si daca vom continua sa traim intr-o democratie, trebuie sa intelegem ca oamenii in pozitii de conducere mint.

Oamenii de la conducere vor abuza de orice putere pe care le-o vom da. Si in aceste momente le dam puterea de a controla fiecare particica din viata noastra, douazeci si patru de ore din douazeci si patru.

Vor sti unde suntem, vor sti ce bani cheltuim, vor avea acces la copiii nostri, vor avea dreptul de a ne impune  interventii medicale nedorite.

Nazistii au facut asta in lagare, in cel de-al doilea razboi mondial. Au testat vaccinuri pe tigani si evrei. Si lumea a fost atat de oripilata dupa razboi incat s-a semnat Carta de la Nurnberg. Si am convenit cu toti cand am facut acest lucru, ca nu vom mai impune niciodata o interventie medicala nedorita pe o fiinta umana, fara consimtamantul informat. Si totusi, in doi ani, toate acele convingeri au disparut brusc.

Oamenii poarta masti iar oamenii de stiinta nu le-au explicat de ce. Executa ceea ce li s-a cerut.

Autoritatile guvernamentale au orchestrat obedienta si acest lucru nu este democratic.

Nu este o caracteristica a democratiei.

Este rezultatul conducerii Pharma care are o agenda de bio-securitate care va inrobi intreaga rasa umana si ne va arunca intr-un cosmar distopic in care forte apocaliptice pline de ignoranta si lacomie ne vor conduce vietile ruinandu-ne copiii si distrugand toate visurile si demnitatea pe care speram sa le oferim copiilor nostri.”