Fw: : Previziuni sumbre pentru Ardeal

Mesaje primite

Traian Sbarcea

09:03 (acum 3 ore)

către

Subject: Previziuni sumbre ale lui Gelu Vișan 

 

Pe data de 24 Ianuarie am prevenit Românii din Timișoara și din Ardeal că se pregătește aducerea unui cetățean german, trimis al unui serviciu secret german, pentru a fi numit  la primăria Timișoarei, parte a unui plan de formare a Republicii Autonome Transilvania.

   Când am scris asta mulți au zâmbit sau chiar au râs, așa cum au zâmbit sau au râs când am scris acum patru luni că Firea va pierde alegerile și că Bucureștiul va fi ocupat de oamenii lui Soroș și Macron, parte a aceluiași plan neoliberal, neomarxist și neoprogresist. 

  România este sfârtecată de războiul Celui De-al Patrulea Reich, dar despre asta o să mai scriu, poate de data asta românii se trezesc. 

 

   Prima parte a Planului a Reușit, intrăm în pregătirile pentru partea a doua:

  

   Declararea Republicii Autonome Transilvania, cu capitala la Timișoara. 

  

    

 Las aici postarea și strigătul meu către românii Timișoarei din 24 Ianuarie 2020.  

  Din păcate am strigat în pustiu, pentru că pe români nu-i mai interesează România: chiar ei, prin votul lor, o vând străinilor. 

  

      24 IANUARIE

 

Căderea Timișoarei, parte a Căderii Ardealului.

  Am tot scris despre planul transformării Ardealului într-o Republică Autonomă. Aceasta nu este o teorie, nu este din păcate nici un scenariu de lucru, este un plan minuțios și extrem de bine pus la punt. 

  Cunosc în amănunt acest plan, știu cine l-a făcut și care sunt punctele pe care vrea să le atingă. 

   De la bun început trebuie să spun că planul transformării Transilvaniei în Republică Autonomă face parte dintr-un plan mai vast sl Germaniei care trebuie să slăbească Națiunile și Statele Uniunii Europene, ca prim pas al formării Statelor Unite ale Europei, cu conducere unică din Germania. 

  În Europa, formarea SUE sub conducerea Germaniei este cunoscută ca Al Patrulea Reich, care este în funcțiune și acum, fătă a fi însă statuat oficial. Al Patrulea Reich va deveni oficial o structură când vor începe să se formeze Statele Unite ale Europei sub conducerea Germaniei. 

  Tot acest proces se va produce sub o anumită mască falsă a Democrației, poparele însele trebuind să agreeze și să fie de acord cu pierderea identității naționale, statale și de credință in fața internaționalismului progresist. 

  Elementele aplicării acestui plan sunt:

 • Promovarea neoliberalismului economic in favoarea Supranaționalelor.

 • Promovarea Progresismului, a Neomarxismului și a Societății Deschise in dauna Creștinismului și a Naționalismului.

 • Anihilarea până la Distrugere a sentimentului național și creștin, pe toate căile posibile.

• Decredibilizare și atacarea Clerului și a Bisericii de orice cult. 

 • Scoaterea din joc și Distrugerea Politicienilor Naționaliști, prin decredibilizarea lor, inclusiv prin acuzarea lor- în România, de exemplu, de fapte de corupție,- și de alte fapte considerate ca fiind reprobabile. 

  În esență, creștinismul și naționalismul, inclusiv economiile naționale trebuie distruse și înlocuite cu progresismul, neomarxismul și Societatea Deschisă.

  Regiunile Autonome care vor trebui să-și declare Autonomia/ Independența sunt, în ordine, Scoția, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud-independența, dar și alte regiuni care la început trebuie să-și declare Autonomia, sau direct Independența dacă sunt deja autonome. 

  În România, vârful de lance pentru transformarea Ardealului în Republică Autonomă/Independentă- Republica Transilvania- dar nu numai, pentru că există o parte a planului și in pentru Moldova și al Dobrogea, despre care deasemenea o să vorbesc, vârful de lance este deci Klauss Werner Iohannis și ca partid integral USR, al cărui scop este exact acesta. 

  In toate celelalte partide există naționaliști, e drept nu în număr mare, dar cei din conducere trebuie anihilați și excluși, în primul rând la alegerile locale și parlamentare de anul acesta. 

  Ei vor trebui înlocuiți cu reprezentanți ai Celui de-al Patrulea Reich, chemați să înfăptuiască politica acestuia. 

  Despre un astfel de caz o să vorbesc acum:

  La Timișoara, USR-ul intenționează să aducă direct un cetățean- repet, un cetățean-nu etnic- german, care să primească cetățenia română și domiciliul în Timișoara și care să candideze și să câștige Primăria Timișoarei. Nu am nici o afinitate față de Robu, Primarul Timișoarei, cel care are prima șansă la Timișoara, dar faptul că este naționalist român este de ajuns pentru Cel de-al Patrulea Reich pentru a fi schimbat cu un cetățean german.

  M-ați tot întrebat ce e de făcut, tocmai am dat o informație cetățenilor Timișoarei, acelora care încă mai țin la țara lor, România, din care încă face parte și Banatul, despre ceea ce li se pregătește.

  În această perioadă tulbure pentru România și pentru Ardeal, o să vorbim despre multe alte părți ale acestui plan malefic, dar și cum pot fi contracarate ele.

  Dacă mă întrebați ce trebuie să faceți concret dumneavoastră, preluați această postare și direcționați-o astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni din Ardeal și din Timișoara, pentru a ști cum să se ferească de ceea ce li se pregătește.

  Dumnezeu Să Ajute România, 

  Dumnezeu Să-i Ajute pe Români!

 

   24 Ianuarie 2020 – Gelu Vișan

*

Nota redacției – Este important să știm unde a fost publicat acest text în ianuarie 2020!