D-le prof.Coja nu va lasati inselat de aparente, Petre Roman o fi el cetatean roman in acte, fost premier,parlamentar, om politic, dar nu este roman si nu avea cum sa fie. Mama lui era spaniola iar tatal un evreu bolsevic si antiroman recunoscut.
Dvs. stiti mult mai bine de ispravile lui Walter Roman alias Ernő Neuländer nascut in vremea cand Transilvania era sub Austro-Ungaria. Vedeti cat cinism si tupeu a avut acest Neuländer ? Sa-ti iei numele de ROMAN si sa lupti pentru ruperea Transilvaniei de Romania. Petre Roman fiind fiul tatalui sau, in numele (tatalui) sau, duce mai departe visul si idealurile lui Neuländer , de a ingenunchia Romania. Petre Roman e un spion, fiul unui spion sovietic infiltrat in Romania cu scopul de a distruge Romania. Atunci cand a fost activat si dirijat a avut grija sa nauceasca tara asta, odata ca premier si alta data ca deschizator de drumuri in „candidatul manciurian” la presidentia Romaniei. Atunci a jucat rolul decisiv, in turul doi, in realegerea lui Ion Iliescu, dusmanul lui ca premier, omul care l-a deposedat de putere si pe care la cererea „Marelui Manipulator” l-a luat de manuta si la plimbat in toata tara ca sa ajunga „un manciurian”. Astfel, de la acel eveniment toti presedintii nostri nu sunt decat „manciurieni” si cei care vor urma vor fi tot „manciurieni”. Sa nu-l subestimati pe acest „Cassius” de Romania, in momentul in care e activat nimic nu-l poate impiedica,opri pana nu-si indeplineste misiunea.
https://www.youtube.com/wat…

Nota redacției . Nu din vina noastră, acest text a fost trecut automat la SPAM în urmă cu 6 luni.. Facem rectificarea cuvenită.