Don Pasquale
66 aprobate
pascumoale@gmail.com
149.102.242.180
Cand cineva vine sa arate ca un individ, inginer dar specialist medievalist (doctorat în Studii Medievale la Paris IV-Sorbona, 2009) nu poate avea trecere pe acest website, deoarece noi avem si noi falitii nostri, iti dai seama ca a iesit la latrat ca turbatul.
Bine nenorocitule de surena blestemata, ai iesit sa improsti veninos, „nu xenofobic si fara nici o calitate de critc”: atunci in calitate de ce blestematule?
Faptul ca si un francez – occidental este in stare sa vada maretia orientului, a Bizantiului si sa vada ca istoria a fost distorsionata de lighioane ca surena, asta au mai spus-o si altii inaintea mea, nu este pe placul unui ne-xwnofob dar plin de venin.
Manevrele perverse, ale sunenei nu mai tin, de ce nu a venit el sa ne infomeze de bizantologia romaneasca si sa ne convinga ca apropiindu-ne de istoria Bizantului avem o sansa sa descoperim o istorie adevarata ce ne-a fost ascunsa.
Poate ca daca nu scriam acest comentariu era mai bine si-l lasam pe blestematul de surena in indiferenta pe care o merita pe deplin.