maria dakhel
37 aprobate

mariadakhel@gmail.com
178.138.99.194

 

 

E jenant cum americanii au ales un presedinte amnezic…Pare-se ca oferta de presedinti sanatosi mental a ajuns la fundul sacului in America.
Dupa cum, in Romania, pe liste electorale, au fost descoperiti un pedofil si un degustator de pornografie infantila. Iar cel din varful tarii a făcut comert cu copii!
E semn de degenerescenta pe pamant. Omul nu mai stie ce inseamna Adevar. Orbii stau cu ochii pe cer rugandu-se la Iisus, dar punand stampila de vot pe mincinosi, hoti, violatori, criminali. In crestinism, asta inseamna a sluji la doi stapani!
Dle Coja, va rog sa luati o pauza pentru Romania. De dragul nostru. Toate aceste mesaje pe care le primiți in mail si carora incercati sa le raspundeti va ocupa tot timpul. Romanii simt nevoia sa vina cu jalba in protap, pentru ca ati devenit un simbol de curaj si demnitate. Asa suntem noi, oamenii…Cautam alti oameni puternici de care sa ne rezemam cand simtim ca ne apuca disperarea si este intuneric si frig pe pamant.
E Timpul sa va adunați oamenii care inca isi mai iubesc tara si sa concepeti proiectul de tara. Suntem jefuiti de un stat paralel, o caracatita ce s-a extins in toate domeniile. As vrea sa va spun ca aveti sanse sa castigati candidand cu un nou partid. As spera sa fie asa, dar observand cum aleg romanii de treizeci de ani, ma tem ca vor vota tot criminali.
Singura solutie este un alt stat „paralel”. Dar care sa lucreze pe fata, la lumina. Nu prin caracombele si serpariile mafiei care ne fura si copiii.
Reconstructie pe un nivel superior. Un sfat al batranilor, asa cum am mai spus o data. Avem nevoie de un nucleu in jurul caruia sa ne strangem. Altfel ramanem in haos, la cheremul fortelor care ne distrug. Si strangeti in jurul dvs multimile de tineri si de toate varstele care fac voluntariat. Suntem foarte multi! Dar anonimi. Avem nevoie sa fim reprezentati de oameni cunoscuti cu coloana vertebrala. Nu de clowni si papagali!
Trump e Trump…In America. Apa de departe nu stinge focul si niciodata imparatii si regii nu au cunoscut cu adevarat situatia de la periferia imperiilor. NOM a esuat. Si-a aratat ineficienta si nebunia de a ne pune pe toti in aceeasi oala.

*

Nota redacției : M-ați pus pe gânduri! După aceea, trec la treabă. Mulțumesc.