caroline gunderode
213 aprobate

gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

Foarte necesara trecere in revista si clarificare a aspectelor definitorii ale revizionismului !
Felicitari stimate Maestre CD – ce minunat ar fi daca acest eseu ar fi predat in mod obligatoriu drept introducere la fiecare an scolar unde se prezinta si istoria universala sau a patriei !!!
Maestrul CD poate va accentua in revizionismul sau viitor si modul in care sunt persecutati revizionistii , mai ales astazi !
Vin escrocii cei mai venali cocotati la varful statelor , in ceafa popoarelor, baga lumea la inchisoare pe capete cand cer bietii oameni discutii stiintifice asupra faptelor istorice obiectiv demonstrate, adica multe bazate pe „forensic science”, adica stiinta numita criminalistica, si tot au venalitatea nonstop de a strangula orice discutie publica, in fata televizoarelor asupra enormitatilor debitate de diversi „martori”, unul mai debil elucubrant decat altul ,iudei la varste inaintate , gata sclerozati, majoritatea dintre care oricum nu au avut nimic de a face cu lagarele de concentrare .Gen Raoul Hilberg care a avut tupeul debil sa-i declare lui Robert Faurisson, ca ” holocaustul a existat pentru ca a existat !!! ” si ca „nu era nevoie de scrisori caci nemtii comunicau prin telepatie ” caci nu exista nicaieri scris vreun plan de exterminare , a iudeilor de catre nemti !
De transmutare, da , de exterminare scrisa, nu !
Ia sa – i intrebati de exemplu pe acesti criminali care nu suporta istoria adevarata, dece i-au sters blogul lui Faurisson, care era accesibil pana acum un an pe internet (noroc ca l-a salvat integral cu arhive cu tot, Ahmed Rahmi – iranianul!!! Hahahahahaaaa!) :

dece

nu-i nici picior de holocaust in cele 7000 de pagini intrunite de catre cele trei lucrari istorice scrise in prima decada de dupa razboi, de Churchill (The Second World War), de De Gaulle(Memoires De Guerre), Eisenhower(Crusade in Europe) ?
Nici una nu vorbeste despre „suferinta poporului iudeu ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aceste carti au fost publicate intre 1948 si 1959 !!!