nessuno
0 aprobate
xifeko4460@kkoup.com
169.150.218.25
.
.
Regretabil ca nimic din toate acestea nu se poate documenta, macar ca marturii validabile, daca nu prin documente.
Poate autorul ne poate indica macar sursele sale? Daca nu, macar o urma de justificare oricit de personala, de ce crede ceea ce crede.
Asa cum e, titlul este foarte gresit: nu avem nici o ‘bibliografie’ aici, iar sustinerea de ‘minciuna’ e nefondata…

Ca veni vorba de bibliografii, _aceasta_ este o lectura obligatorie:
Hitler, Churchill, the Holocaust, and the War in Ukraine (1h14m)
Mike Whitney Interview with Ron Unz
Ron Unz and Mike Whitney, July 17, 2023
https://www.unz.com/runz/hitler-churchill-the-holocaust-and-the-war-in-ukraine/

Fiecare paragraf reprezinta un rationament justificat si contine referinte care trebuiesc urmarite pina la capat. Acesta nu este un ‘interviu’, ci un rationament de detectiv, o serie de teme de casa pentru cel care doreste intr-adevar sa vada cit de adinca e vizuina iepurelui. Dupa lectura/auditie, nu veti mai vedea niciodata secolul XX la fel, si veti dori mai mult si mult, caci asa sta treaba pentru cei cu sete de adevar…

Daca nu avem, pina in prezent (unde sint plutoanele de diplomati, istorici, politologi, antropologi, sociologi pe care ii platim din taxe?), baza pentru a descalifica cu titlu final acuza holocaustului ‘mic’ (romanesc), munca detectivistica a lui Unz ofera o cale indirecta, prin scrutarea articulatiile narativei holocaustului ‘mare’.

Pentru mine, Ron Unz este deasupra oricarei suspiciuni. Nici macar Wikipedia nu indrazneste sa il calomnieze de-a dreptul, preferind sa citeze Liga Antidefaimare pentru adejectivare. A fi evreu si a vorbi despre aceste lucruri are anumite avantaje. A urmari mintea lui Unz judecind o problema si gasind cursul corect este un festin intelectual.