Faptul că reprezentantii unor companii cu interese in domenii economice vitale pentru România, precum austriecii(iarăşi austriecii) dela S.C. Holzindustrie Schweighofer S.R.L.( defrişatorii pădurilor României), care au incercat să blocheze modificările la Codul Silvic atât în faza de elaborare cât şi în faza de aprobare, in Parlament, CONFIRMĂ o practică cunoscută de jefuire a României după anul 1989, când aşazişii „investitori” în conivenţă cu indivizi cel puţin dubioşi dacă nu subminatori ai economiei naţionale precum acest Adam Crăciunescu director la ROMSILVA, nu este o noutate. Această practică a distrus din punct de vedere economic România, prin jaful instituit asupra bunurilor proprietate publică.
Se poate concluziona că, obiectivul principal al aşa ziselor reforme după anul 1989, a fost jefuirea ŞI ÎNSTRĂINAREA bunurilor proprietate publică, începând cu băncile româneşti, continuând cu privatizările din industria românească şi terminând cu; rezervele minerale, rezervele de petrol şi de gaze, terenurile forestiere şi terenurile agricole. Înstrăinând bunurile proprietate publică, am ajuns slugile străinilor în ţara noastră, aceasta şi pentru că am fost conduşi de indivizi străini de aspirasţiile poporului, care au subminat şi au trădat interesele economice ale ţării. Sărăcia instituită în populaţia României(una dintre ţările lumii bogate în resurse) crează fenomene sociale nebănuit de îngrozitoare, de tipul celora din Evul Mediu, fenomene sociale ce descalifică societatea românesacă şi care fac deliciul unei părţi din massmedia, ostilă României.
Nu pot să îmi imaginez o apropiere a preşedintelui Klaus Iohannis
de patronul S.C. Holzindustrie Schweighofer S.R.L.( defrişatorii pădurilor României), prin intermediul consulul onorific al Austriei la Sibiu, consul care este prieten cu patronul firmei aparţinând grupului austriac.
În cazul în care există acceastă apropiere între Klaus Iohannis şi S.C. Holzindustrie Schweighofer S.R.L. – defrişatorii pădurilor României, speranţele de mai bine ale cetăţenilor Românei, s-au spulberat.
Nu pot să nu remarc faptul că în decursul istoriei românilor, dintre cele trei imperii(austriac, rus şi turc) care au subjugat şi jefuit teritoriile româneşti, principatele române; Transilvania, Moldova şi Ţara Românească, jaful cel mai mare a fost făcut de imperiul austriac. Nu vreau ca istoria cuceririi şi jefuirii teritoriilor româneşti de către; austrieci, ruşi ori turci, să se repete azi sub ochii noştri, sub o altă formă, de ocupaţie economică.