George Simion

Procesul de la Washington pentru despăgubiri de circa 7 miliarde dolari pretinși de la România ca urmare a rezilierii contractului de exploatare a aurului din Munții Apuseni arată ce consecințe pot avea corupția monstruoasă și trădarea de țară.
Pentru a preveni asemenea fapte Alianța pentru Unirea Românilor AUR va depune un proiect de lege pentru modificarea Codului Penal.
Astfel, AUR propune reintroducerea în Codul Penal a articolului privind pedepsirea infracțiunii de subminare a economiei naționale. Acest articol a fost abrogat de către vechile partide, PNL, PSD, pentru a putea prăda și vinde Țara fără a putea fi pedepsite.
La articolul din Codul Penal privind infracțiunea de trădare AUR va propune și pedepsirea faptei cetățeanului român care acționează pentru înstrăinarea resurselor naturale ale României.
Au fost demnitari români care în ajunul procesului au creat aparența falsă că reclamanții vor câștiga 7 miliarde dolari din procesul intentat României, pentru că statul român ar pierde.
Nu în ultimul rând, îl rog pe Marcel Ciolacu să nu felicite pe nimeni, ci să se apuce de treabă! Nu este meritul lui nicidecum pentru câștigarea acestui proces. Datoria oricărui prim-ministru, actual și viitor, este de a pune în valoare uriașul patrimoniu existent la Roșia Montană precum și a folosi resursele naturale ale Țării DOAR în interesul românilor, nu al străinilor, indiferent dacă au activitate economică sau doar speculează pe bursele de capital.