Raport Președinte AUR 3 – 9 iulie
Mesaje primite

George Simion Dezabonează-te
11 iul. 2023, 19:25 (acum 18 ore)
către eu
.
.
Caravana Medicală AUR își continuă drumul!
Caravana Medicală „AUR pentru SĂNĂTATE!” străbate în această perioadă întreaga țară, oprind în comunele aflate la distanțe mari de spitale și asigurând asistență medicală gratuită celor aflați în nevoie.

Mii de români au apelat în ultimele zile la serviciile medicale oferite prin intermediul Caravanei AUR. Din prima zi oamenii au venit pentru a beneficia de investigații gratuite. Am promis un spital din banii de subvenție, nu ne-au lăsat să îl construim, așa că facem tot ce putem pentru a ne respecta promisiunea în fața românilor.

După județul Bacău, în această săptămână vom fi în Neamț. Luni și marți ne veți găsi în comuna Români, sat Români, miercuri și joi vom fi în comuna Crăcăoani, sat Magazina, iar vineri și sâmbătă în Poiana Teiului. Suntem partidul faptelor, nu al vorbelor! Dacă știți cadre medicale care ar vrea să vină voluntar alături de noi, anunțați-le să se înscrie aici: https://caravanamedicala.ro/

Vom face România bine, împreună!

Bivolii românești, o bogăție pe cale de dispariție
Zilele trecute am vizitat o fermă de bivoli din Jucu, județul Cluj, unde am discutat cu proprietarul despre dezinteresul statului român și lipsa de oameni care să poată îngriji și mulge bivolițele.
România are o tradiție de crescut bivoli, cu lapte de bivoliță, care din păcate s-a pierdut din lipsa unei viziuni clare a celor care ne conduc de 33 de ani. Cu patrioți în fruntea țării putem să ne construim un viitor frumos și la noi acasă, nu să fim ciobani sau văcari în străinătate.

Îndemn familiile harnice să vină să muncească la această fermă din Jucu. AUR va fi alături de afacerile românești în continuare, dar în 2024 avem nevoie de votul fiecăruia dintre voi pentru a putea reconstrui România împreună.

Petiție: Ajunge cu umilirea poporului român de către OMV!
OMV a dat în judecată statul român pentru a obține noi beneficii privind exploatarea gazelor românești, în detrimentul românilor care ar trebui să fie stăpânii reali ai resurselor naturale ale țării.

Adversarii României trebuie să știe că nimic nu rămâne nesancționat atunci când vine vorba de demnitatea și drepturile noastre. Ca urmare, am inițiat o petiție pe Platforma AUR unde vom strânge semnături pentru a bloca demersul austriecilor de a ne fura în continuare resursele țării.

Fac un apel către toți membrii AUR și românii care ne simpatizează și vor să ni se alăture să își descarce aplicația „Platforma AUR” sau să acceseze aur.mobi, unde se pot implica activ la strângerea de semnături pentru această petiție.
Găsiți aplicația AUR pe Google Play, App Store sau accesând: https://aur.mobi/login

Cinste eroilor români, oriunde s-ar afla!
Am fost la Valea Uzului și știrea șocantă se confirmă: crucile eroilor români au fost scoase din pământ și duse la Bacău. În Primul Război Mondial românii au luptat cu forțele imperiale austro-ungare, iar acum ei vin și ne spun că în această zonă au murit doar ai lor.

Nu, au murit și maghiari, au murit și italieni, și sloveni, au murit și români, trebuie să avem dreptul să ne plângem cu toții morții. Considerăm că șovinismul celor de la UDMR și supușenia autorităților românești au atins deja cote inimaginabile. Astfel de conflicte interetnice trebuie să înceteze.

Cinste celor de la Frăția Ortodoxă, de la Calea Neamului, lui Dan Grăjdeanu, lui Mihai Târnoveanu pentru că au venit cu inițiativa să reinstaleze niște cruci de lemn. După ce s-a întâmplat, o țară întreagă ar fi trebuit să vină la Valea Uzului și să pună cruci pentru că maghiari, slovaci, italieni, români, cu toții avem dreptul de a ne cinsti eroii așa cum considerăm de cuviință.
Guvernarea AUR va reda României parcursul educațional pe care îl merită
Președintele-șomer Klaus Iohannis a organizat recent o ceremonie la Cotroceni, cu ocazia promulgării triumfaliste a așa-ziselor „Legi ale Educației”, o altă bătaie de joc.

Colegul meu Adrian Axinia a tras un semnal de alarmă asupra anunțului total inadecvat făcut de Administrația Prezidențială, amintind realitatea din țara noastră pe care toți politrucii o ignoră:

1. Gradul de analfabetism în România a crescut;

2. În mediul rural, 4 din 10 elevi au luat sub nota 5 la Evaluarea Națională;

3. 31% dintre elevui din rural au medii între 5 și 7;

4. 53 de licee au zero grad de promovare la Bacalaureat!

Nimeni nu vorbește despre aceste realități sumbre, astfel că ceremonia de la Cotroceni nu este decât o sfidare pentru toți românii, cu precădere pentru cadrele didactice.

Antinaționalul ministru de Interne Cătălin Predoiu atacă valorile românești!
După ce a demonstrat că nu e capabil să facă nimic pentru eficientizarea, depolitizarea și democratizarea Justiției, actualul ministru de Interne Cătălin Predoiu continuă atacul asupra societății românești, vrând să transpună în lege o hotărâre a Curții de Justiție a Uniunii Europene din 2018 prin care s-ar recunoaște căsătoriile între persoanele de același sex.

Împreună cu colegii din AUR am solicitat deja Guvernului României să conteste decizia pe care CEDO a pronunțat-o cu privire la acest subiect. De asemenea, colegul meu Ilie-Alin Coleșa i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să clarifice public dacă este la curent cu intențiile ministrului Predoiu și dacă a fost de acord cu acestea.

Guvernul României nu poate acționa împotriva valorilor și a credinței poporului român, la fel cum nu poate să adopte pe ascuns măsuri care atentează la structura organică a societății românești.

Turneul de prezentare a programului de guvernare AUR „Reconstruim România”, la final
Săptămâna trecută am încheiat turneul de prezentare și lansare în dezbatere publică a Programului de guvernare AUR în 15 puncte „Reconstruim România”. Alături de colegi, membri și simpatizanți ai AUR am luat la pas județele țării pentru a-i consulta pe români cu privire la soluțiile pe care le propunem în viitoarea guvernare AUR.

Le-am transmis românilor că noi nu am venit să acuzăm sau să arătăm cu degetul, doar că nu le vom mai permite politicienilor să ne fure pentru a se putea îndestula. În premieră, în 33 de ani noi am pus bazele unei formațiuni politice patriotice care nu poate fi șantajată și care merge până la capăt pentru recâștigarea independenței și suveranității României.

Noi, cei de la AUR, suntem singurul partid de până acum care a pus în dezbatere publică programul de guvernare pe care vrea să și-l asume, spre îmbunătățire, astfel încât acesta să fie satisfăcător pentru o majoritate largă de români, dacă nu chiar pentru toți românii. Împreună vom guverna România!

Am încheiat prima săptămână din campania „Vara Românilor”!
Începând cu 1 iulie, odată cu vacanța parlamentară, alături de colegii din AUR am demarat campania AUR „Vara Românilor”. Parlamentari, membri și simpatizanți ai partidului au fost prezenți pe teren în toate colțurile țării pentru a discuta cu românii despre problemele pe care le întâmpină și soluțiile practice la acestea. Vom lucra, prin demersuri parlamentare, pentru a sprijini comunitățile locale din țara noastră.

Până la finalul verii vom ajunge în micile orașe, comune și sate pentru a ne consulta cu cetățenii și pentru a găsi soluții împreună. E timpul ca românii să fie auziți și ascultați!