AUR – Partid Providențial sau Cal Troian?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 8, 2020

AUR - Partid Providențial sau Cal Troian

Mă simt de parcă pot să respir.

Genunchiul opresiv al progresismului neîmblânzit s-a ridicat de pe gâtul românilor și cu toții putem să respirăm ușurați.

Lăsând gluma la o parte, de câțiva ani există o presiune mentală crescândă în țară, un război de atriție psihologică, de demoralizare a românilor prin mass media care promovează în mod iresponsabil niște idei cosmopolite, progresiste, sinucigașe, alimentând un curent profund antinațional ce urmărește sa-i întoarcă pe oameni împotriva lui Dumnezeu și a legilor firii. În politică, acest curent nu a avut opoziție reală. Noua Dreaptă are prea puțini oameni și resurse ca să ajungă în Parlament, iar PSD-ul a făcut blat pe față cu PNL după arestarea lui Liviu Dragnea. Asta până pe 6 decembrie 2020, când partidul AUR a câștigat cu un scor de 9%.

AUR, partid providențial sau supapă controlată?

AUR - Partid Providențial sau Cal Troian

Poate scopul acestui partid este ca Sistemul să lase o supapă pentru reducerea tensiunii în societate. După câteva decenii de guverne și parlamente antiromânești, ideea atârnării trădătorilor de stâlpi devine tot mai valabilă în mintea Românilor. Probabil s-a calculat că dacă această supapă nu apare acum, tensiunea va crește dincolo de limita de control și explozia ar fi foarte urâtă pentru ATGOR, așadar a trebuit să apară o forță aparent conservatoare în Parlament, o supapă să scape presiunea din cuctă.

Greșeala lor este totuși fatală, întrucât dinamica din spate va fi naționalistă, ei (AUR) vor trebui să dea anumite gajuri poporului, dacă tot s-au recomandat ca fiind creștini, vor trebui să se opună la tot ce înseamnă LGBT, feminism, intruzia cosmopolită în școală, inclusiv să gândească o variantă de suveranitate în economie. Dacă nu fac asta, încrederea câștigată acum se va pierde mult mai iute și ne vom întoarce de unde am plecat, și mai nervoși ca înainte. Dacă fac toate aceste lucruri în schimb o să-i recomande, volens nolens, ca cel mai bun partid de până acuma din România, singurul care a urmărit interesele naționale reale. Dar asta este mai puțin important, mai important este că la nivel cultural va permite dezvoltarea discursului creștin-naționalist.

Din obligație, AUR vor trebui să se îndrepte către doleanțele poporului și doleanțele celor care n-au mers la vot, dar au valori naționaliste din cele mai pronunțate. Mulți dintre noi facem parte din această categorie. Pentru noi, acest partid AUR trebuie să fie un vehicul.

AUR ca vehicul

Așa cum Trump a fost un vehicul pentru naționaliștii americani, fiind folosit pentru a normaliza discursul suveranist si a eroda puterea etichetelor de fascist, xenofob, nazist, rasist, etc., și AUR ne permite lucruri similare. Deja presa mincinoasă a început să îi bombardeze cu astfel de etichete, care, folosite excesiv, îsi pierd efectul. Dați înainte, tovarasi jurnaliști!

AUR - Partid Providențial sau Cal Troian

Nu trebuie să ne facem iluzii sau să ne amăgim crezând că suntem salvați, dar nici să fim paranoici crezând că fiecare membru în parte este controlat de serviciile secrete. Am văzut de atâtea ori lipsa nuanței într-o chestiune sau alta și este păcat să ne lăsăm pradă impetuozității sentimentale în loc să judecăm cu maturitate.

Aveți înțelepciune, altfel nu ați fi aici, cred că aveți discernământ și îmi doresc să aveți și răbdare. Dușmanii noștri au reușit să submineze națiuni întregi executând planuri de-a lungul generațiilor, a secolelor.

Din ce am observat la cum se raportează românii față de AUR, sunt trei categorii:

  1. ) cei intră din start în barca lor și le acorda tot sprijinul, orbește, mânați de speranța că și-au găsit salvatorii.
  2. ) cei care cred că e cal troian din start, orice partid ar fi, dacă există un singur om mai dubios în rândurile lui, ei se poziționează vehement împotriva acelui partid și spun că-i opoziție controlată.
  3. ) cei care observă cu atenție, studiază detaliile și judecă pomul după roade.

Fiți ca cei din ultima categorie.

De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte (Matei 7:20)

Faptul că AUR a intrat în parlament e un lucru foarte bun, o șansă față de lipsa unei șanse.

Faptul că cei mai mulți dintre votanții AUR sunt tineri din categoria 18-30 de ani este un alt lucru bun, înseamnă că avem un segment important din tineretul românesc care realizează importanța valorilor, a tradiției, a credinței și a rasei.

Faptul că partidul se poziționează împotriva măsurilor plandemuice, cu personalități ca Diana Șoșoacă opunându-se vaccinării obligatorii, este alt lucru obiectiv bun.

Faptul că ascensiunea lor la putere a creat atâtea reacții absolut retardate din partea progresiștilor este foarte satisfăcător.

“Dar Sterie, sunt masoni și agenți SIE”!!!!!

Înțeleg că unii dintre voi sunteți foarte reticienți și chiar militați împotriva AUR din varii motive, că Simion e de la SIE, Șoșoacă e zalmoxistă, Georgescu e mason și alte motive, legitime sau mai puțin legitime.

Acum că au intrat în Parlament, cu toate că ne place sau nu, sunt cei mai apropiați de ceea ce vrem să vedem. Fiind partid parlamentar, televiziunile au obligația de a-i invita și a le pune la dispoziție platforma mediatică, iar până acum AUR are mulți oameni care susțin public suveranitatea, demnitatea națională, credința, decența, familia și libertatea.

Acum nu ne ajută cu nimic să-i criticăm pentru ceea ce au fost și ce au făcut. Acum e timpul să fim vigilenți și să vedem ce fac de acum înainte, cum își desfășoară mandatul de parlamentari, în ce direcție votează, ce legi propun. Trebuie să-i urmărim și să-i judecăm în funcție de fapte.

Și judecata noastră va fi la sânge.

Deci dragă AUR, vă lăsăm o carte albă, scrieți voi rândurile voastre politice, dar țineți minte titlul acestei cărți: Fiți naționaliști sau vă vom blestema  din neam în neam!