Calin Kasper
83 aprobate

calin.kasper@gmail.com
178.2.152.113

 

Autorul articolului „Ce se ascunde in spatele măștii AUR” afirma in articol: „Este vorba despre federalizarea UE, prin înlocuirea unanimității cu majoritatea calificată, prin întărirea instituțiilor europene, inclusiv a parlamentului, sau prin transformarea Comisiei într-un Executiv autentic, adică format politic, cu maximum 15 secretari (foștii comisari) și înzestrarea UE cu puteri supranaționale asupra unor domenii precum mediul sau educația. Una peste alta, un scandal pentru orice suveranist care se respectă. Nu am auzit nicăieri ca AUR să fi luat vreo poziție în privința acestei rezoluții.”

In data de 7 decembrie 2023, am fost prezent la Bruxelles, unde Cristian Terhes, impreuna cu partidul AUR (Au fost prezenti George Simion si Claudiu Tarziu), au organizat un forum chiar in sediul parlamentului european, cu tema: „Antreprenorii romani din diaspora”. Au fost prezenti peste 100 de persoane, multi dintre ei cu firme de succes. Conducerea AUR a vrut sa alfe cu ce probleme se confrunta acesti intreprinzatori si daca unii dintre ei au in plan sa faca afaceri si in Romania. Unii dintre ei chiar fac, sau au de gand sa faca afaceri. Apoi, au fosti invitati in cuvantarile lui Simion si ale lui Claudiu Tarziu, ca sa comercializeze produse romanesti in zona in care traiesc. Iar domnul Terhes, a povestit ca exact in acea zi, cu o mica majoritate, dar suficienta, a fost aprobat portmoneul digital. (parca asa i-a spus) si a avertizat ca UE are de gand sa aboleasca dreptul de veto al statelor. Deci, acum cateva zile, AUR a dovedit ca este un partid care se intereseaza de soarta romanilor din diaspora, sustine intoarcerea romanilor din diaspora acasa si considera ca deciziile care se iau la UE, pot fi ignorate, daca nu corespund cu interesele tarii noastre. Daca AUR ar fi fost la putere, nu ar fi acceptat sa compere 120 de milioane de doze de vaccin nici in ruptul capului. Daca asta inseamna sa fii o copie nereusita a lui Orban al Ungariei, pe mine unul, nu ma dereanjeaza chiar de loc. Fiindca acum, tara plateste niste vaccinuri cumparate la pret de specula, pe care apoi, cu costuri considerabile, le distrugem fiindca au termenul expirat. Deci, prieteni, asa arata un articol fara forma si fara fond.
Ieri am pus pe youtube doua filmulete cu o parte din dezbaterile de la Bruxelles. Cine vrea, le poate urmari, ca sa vada pe viu, atitudinea lui Simion, a lui Tarziu si a lui Terhes, care e deja pe listele de europarlamentari ale AUR. Iata mai jos link-urile:

https://youtu.be/T7EjKHVhGo8

https://youtu.be/TRNlPRAx0QA

Doamne, ajuta!