caroline gunderode
505 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
Sa-i vad ca publica in discutii publice, la televizoarele lor ,

” Raportul Crucii Rosii”,

si dupa aia sa -i vad cum pun din nou placa acuzatiilor holocaustice :

E SIMPLU PENTRU ORICE COPIL CA PLACA LOR ESTE STRICATA PENTRU CA NEAGA ADEVARUL ISTORIC STIINTIFIC DEMONSTRAT MULTIPLU, PRIN FOARTE DIVERSE DOVEZI AUTOMAT REFUZATE DE TRIBUNALELE LOR, PENTRU A PUNE O PLACA DE PLUMB ASUPRA ISTORIOGRAFIEI OBIECTIVE BAZATA PE LEGILE STIINTIFICE ALE STIINTEI NUMITE CRIMINALISTICA .

EI REFUZA CATEGORIC SA CITEASCA DOCUMENTE CHEIE EXPUSE PE ACEST SITE, PRINTRE FOARTE MULTE ALTE SITURI DIN LUMEA INTREAGA SI DE PE TOATA PLANETA – NUMAI NISTE OAMENI CE IGNORA SANITATEA MINTII SI A DECENTEI UMANE ELEMENTARE, POT SA VREA SA BAGE LA INCHISOARE – SI INCA D’AIA CU PENALII – , OAMENI NEVINOVATI, DE VARSTE INAINTATE, PRECUM ESTE MULT ONORATUL SI MULT RESPECTATUL NOSTRU PATRIOT , EXTREM DE CURAJOSUL SI NECLINTITUL IUBITOR DE ADEVAR ADEVARAT, COLONELUL VASILE ZARNESCU:

DOCUMENT CHEIE SI ABSOLUT DECISIV INTR-O ASTFEL DE JUDECATA:

“Care holocaust? Care genocid? Crucea Roșie desființează atât cifra de șase milioane cât și poveștile despre un holocaust organizat de nemți”
Incorect Politic | Au făcut raport și au constatat că nu a fost genocid.

Acest raport al Crucii Rosii a fost expus si pe acest blog, de catre inca un patriot al nostru de cea mai inalta marca si tinuta, mult curajosul nostru profesor Ion Coja care, si Domnia Sa, trudeste de atatia ani frumosi sa ne lumineze asupra istoriei adevarate .

Cei ce nu au citit acest raport inca, nu au nicio scuza .