butadumitru
1 aprobat
Buta.Dumitru@gmail.com
79.115.35.142
.
În centrul Londrei este un cartier cu o autonomie financiară și privilegii pe care cei din afara acestui cartier nu le au.
Acolo mișună de veacuri organizații malefice cu puteri satanice care conduc imperiul Marii Britanii și cu extensii de globalizare. Regele Charles, este printre primii colaboratori la măsuri malefice cu Klaus Swab din Forul Mondial Economic. Prezența lui a fost fotografiată și dată la publicitate.
El mai are ca verișoară pe fiica lui Mihai I, care luptă pentru a reveni ca regină a României. Aceasta are palatul privat la Săvârșin. Ungurii îi fac curte pentru Transilvania. Oare nu se poate pune o serie de întrebări legate de afacerea Transilvaniei a lui Charles ?
La Yalta prim ministrul Angliei a scris pe o bucățică de hârtie acordul ca România să intre în zona de influență a URSS – ului pe care a înmânat-o lui Stalin și Roosvelt.
De mult Regina Angliei a pus ochii pe România. Diavolul întâi amăgește prin cuvinte frumoase la adresa României până te atrage la undița ucigașă. Autoritățile Române ar trebui să fie mai atente la curtoazia lui Charles.
Iohanis zis și elefantul RUMBO, ar fi cu totul de acord cu Charles să rupă Transilvania.