Mihai
463 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.88

 

,,Puțini știu că LA INCEPUTUL ANILOR ’50 Organizația Mondială de Standardizare ISO – International Standards Organization) a decis ca muzica sa fie ascultata de pe frecvența de 440 Hz. Până atunci muzica se asculta la o frecvență ce inducea armonia adică, 432 Hz, vibrație care favoriza apariția unei dispoziții relaxate și creative, de asemeni avea un impact benefic asupra sănătății. 432 Hz este “muzica” pe armonia naturală, spre deosebire de 440 Hz, ce reprezintă exact opusul și pe care îl regăsim în muzica din zilele noastre în afară de cazul în care se optează pentru revenirea la o frecvență benefică prin folosirea unor softuri dedicate sau prin acordarea instrumentelor muzicale în totalitate benefică șamd. Frecventa 432 Hz este o frecventa pura, logica si naturala; 440 Hz este o frecventa ce promoveaza materialismul, ura si deconecteaza oamenii de la natura. Aceasta vibrație nefirească, dizarmonică la nivel subtil a dus la o stare de război în subconștientul omului și a maselor. Astfel, frecventa de 440 Hz a devenit o arma de control și manipulare în masă, dar și o modalitate foarte eficientă de a ține oamenii într-un permanent stres și limitare a capacităților cognitive tocmai pentru a devenii bioroboții sociali actuali care își îndeplinesc mecanic și fără crâcnire „atribuțiile sociale”. Iesi afara pe strada si priveste in jur. Ce vei vedea ? Elevi, adolescenți, oameni maturi… ce au in comun toti acesti oameni ? Asculta muzica la telefon sau la mp3 player ! Astfel, manipularea prin intermediul acestei frecvente este maxima. Ingenios, nu ?
Sa nu uitam vorbele lui Nikola Tesla: “Daca vrei sa afli secretele Universului, atunci gandeste-te la energie, frecventa si vibratii”. Acele frecvențe sonore au puterea de a induce dizarmonia, conflictul și stările de panică irațională. Prin mijloace tehnice specifice a fost demonstrat că aceasta frecvența benefică de 432 Hz produce forme cu o simetrie și armonie vizuală evidentă. Imaginați-vă acum că o persoană foarte influentă și bogată, ce în mod secret prosperă de pe urma conflictelor, razboaielor, bolilor,.
Imaginati-vã că acea persoana sau grup de influență pot să impună tonul standard al tuturor instrumentelor muzicale de pe glob și că astfel va putea influența direct și eficient pornind de la acest principiu, întreaga creație muzicală și sunet emis de către mijloacele tehnice, tocmai bazat pe game care induc stari de nervozitate, panică și conflict determinat de frecvența de 440 Hz ! Pare de domeniul fantastic numai că … este real, științific demonstrat ! În Septembrie 1939 a ieșit la suprafață că exact asta a facut Rockefeller când mânat de interesele sale financiare și manipulative a dictat și impus prin pârghiile sale ca acesta să fie noul standard de acordare al sunetului la nivel global, vibrația standard pentru sunetul La (A) de 440Hz !
Aceasta vibrație nefireasca și periculoasă, a dus la stare o de razboi în subconștientul oamenilor.
O orchestră simfonică devine o arma de control mental/emoțional în masă redutabilă atunci când toate instrumentele sunt acordate in baza „La „- 440Hz , indiferent de piesa muzicala pe care o cântă.
Aceste vibratii influențează direct și puternic starea mentală spre dizarmonie și conflict.
Într-o lucrare intitulată „Musical Cult Control ” , Dr. Leonard Horowitz spune că asemenea frecvențe muzicale, pot conduce masele la agresiune, violență, mișcări sociale și în plan fizic la… depresie și boala.
Culmea este că în același timp, agenții acestei conspirații recomandă „terapii” bazate pe chimicale, tranchilizanti si alte (medicamente), pentru afecțiuni pe care tot ei le-au provocat ! Vibrațiile sunetului au impact asupra noastră în mod organic prin apa din organism cu care intra în rezonanță, suntem peste 70% apa, iar vibratiile sonore induc celulelor din corp, starea de sanatate sau boală. Lumina si sunetul, stau la baza comunicarii intercelulare ! Astfel s-a procedat începând cu 1910, cand fundația Rockeffeler, a facut o donație catre American Federation of Musicians, pentru a adopta standardizarea sunetului La de 440Hz, fiind apoi adoptata si generalizată în toata cultura europeana și mai apoi la nivel global !’’

Pentru a acoperi mizeria, au inventat tot felul de calcule care sa arate ca falsul lor este corect, dar printr-o metoda simpla de poate demonstra ca adevarata frecventa a notei La este 432 Hz.
Handel, Mozart si Verdi erau in masonerie, ca majoritatea compozitorilor care au vrut sa-si vada lucrarile cantate pe scena. Handel folosea La de 422 Hz = 8, si Mozart folosea La de 440 Hz = 8.
Numai marele Gisepe Verdi folosea La de 432 Hz, iar despre 440 Hz spunea ca distruge vocile si distruge muzica.Si daca muzicantii de azi care se cred muzicieni il pot contrazice pe Verdi, atunci a innebunit Lupul.
Daca frecventa de 440 Hz, care numerologic este egala cu 4 + 4 = 8, adica un numar satanist, atunci de ce Rockefeller a platit sa fie implementata in locul frecventei de 432 Hz, care numerologic este egal cu 9, un numar fara sot, benefic ? Si de ce satanistii se chinue sa ne convinga ca frecventa de 440 Hz este buna si nu vor sa ne acordam cu La de 432 Hz ?
De aici decurge demonstratia ca frecventa de 432 Hz este cea orecta : 4+3+2= 9 ; 432 /2 = 216 = 9 ; 216/2 = 108 = 9 ; 108/2 = 54 = 9 ; 54/2 = 27 = 9 ; 27/2 = 13,5 = 9 ; 13,5/2 = 6,75 = 9 ;
si cescendo 432 x 2 = 864 = 18 = 9 ; 864 x 2 = 1728 = 18 = 9 ; 1728 x 2 = 3456 = 18 = 9 ; 3456 x 2 = 6912 = 18 = 9 ; 6912 x 2 = 13824 = 18 = 9.
Faceti acelasi lucru cu frecventa de 440 Hz si vedeti ca numerologic nu se potriveste nimic, lucru care arata FALSUL.
Vinovati sunt muzicantii asa-zisi muzicieni care nu-si acordeaza instrumentele si vocea cu La de 432 Hz, pentru ca nu-i opreste nimeni, ci doar CRETINISMUL lor.