Fw: Redir.: Fwd: Fw: circula pe net
Mesaje primite

Dan Florescu
08:09 (acum 2 ore)
către

Subject: Redir.: Fwd: Fw: circula pe net

Trimis din Yahoo Mail pe Android

–– Mesaj redirecționat ––
De la: „Marian Ilie”
Către: „Pot Logaru” Cc:
Trimis: sâm., feb. 5, 2022 la 23:43
Subiect: Fwd: Fw: circula pe net
Un interesant articol preluat ulterior de mai multe ziare din National din 26.01.2022.
–– Forwarded Message ––
From: cristian
Sent: Friday, February 4, 2022, 05:48:07 PM GMT+2
Subject: Fw: circula pe net
ATENȚIE LABRUXELLES! EL E PERICOLUL, NU RUSIA!

Războiul din Ucraina, pistol cu apă. Bruxelles-ul pregătește identitatea digitală pentru toți europenii!

În timp ce mass-media aservită numai poate de grija Ucrainei și sună de zor goarna războiului, cu Rusia pe postde invadator, la Bruxelles altele sunt preocupările momentului. Bunăoară,într-un discurs adresat Parlamentului European, Ursula von der Leyen a vorbitdespre identitatea digitală ca unica soluție pentru un viitor sigur, prosper șipașnic în UE.

Pentru mulți, subiectul pare denatură tehnică și nu merită să primească prea mare atenție. Însă oameniitrebuie să înțeleagă de ce are o asemenea importanță – reprezintă arma fatală,dar ascunsă ce va fi folosită pentru a distruge definitiv statele naționale șirezistența încăpățânată a celor care continuă să se opună proiectelor distopiceale castei globaliste.

În cinci sau șase ani, termenulînaintat de progresiștii de la Bruxelles, un registru civil european va înlocuistatele civile naționale și va face posibilă înființarea unui credit social,poate pe model chinezesc.

CINE AREINTERES PENTRU ID DIGITAL?

Identitatea digitală europeană esteazi un subiect de interes doar pentru câteva minți abile, care înțeleg ceînseamnă când președintele Comisiei tună public pe o temă atât denesemnificativă, dar numai în aparență.

Cartea de identitate digitalătrebuie să rezolve problema care de zeci de ani a obsedat casta globalistă,deosebit de puternică în America – va distruge definitiv vechile națiunieuropene, care încă mai conduc lumea și se opun distrugerii granițelor de totfelul, refuzând „binefacerea” globalizării.

REGISTRULCIVIL, ARMA PRIN CARE SE CONTROLEAZĂ O SOCIETATE!

În primul rând, este necesar săînțelegem ce înseamnă identitatea digitală. În practică, este vorba dearhivarea Stării Civile a statelor membre și de înlocuirea treptată a acestoracu o stare civilă europeană. Dacă acceptăm ipoteza că prima funcție a unui statdemocratic este de a da o identitate membrilor săi numiți „cetățeni”, atunciînțelegem că registrul de identitate reprezintă o funcție fundamentală pentru aconstitui statul modern. Mai departe, înțelegem că a pierde starea civilăînseamnă a pierde statul însuși.

Firește, fiecare cetățean își leagăpropria identitate de statul care o notează, o determină, o documentează, oarhivează. Nu este o coincidență faptul că, în timpul Revoluției Franceze, în1792, Registrul civil a trecut în mâinilestatului. Apariția unui stat este inseparabilă de existența Registrului civil.

Însă azi, sub pretextul unei„revoluții digitale”, crearea statului civil european marchează începutul mariimișcări ce urmărește, de fapt, dispariția statelor naționale în Europa. Maimult, atunci când această identitate digitală europeană va fi creată, ea nu vamai include menționarea unei naționalități (române, franceze, germane,maghiare, grecești) pe documentul în sine!

Pe scurt, Bruxelles-ul cere cadreptul la cetățenie să fie transferat Comisiei Europene în cel mai scurt timp.Este exploziv, dar ca în atâtea alte situații societatea nu reacționează.

DISTOPIAIDENTITAȚII DIGITALE EUROPENE

Desigur, prezentată în acest fel,identitatea digitală europeană ia o întorsătură mai tulburătoare decât simpladeclarație idilică a Ursulei von der Leyen făcută în Parlamentul European. Dardistopia nu se termină aici.

Site-ul Comisiei Europene anunță șila ce este bun acest document. Astfel, identitatea digitală europeană poate fiutilizată pentru:

-utilizareaserviciilor publice, cum ar fi să solicitările legate de eliberarea unuicertificat de naștere sau a unui document medical ori raportarea schimbăriiadresei de domiciliu;

-deschidereaunui cont bancar;

-completareaunei declarații fiscale;

-înscriereala universitate;

-stocareainformațiilor medicale personale;

-închiriereaunei mașini folosind un permis de conducere digital;

-check-inla hoteluri etc.

Există și câteva mesaje subliminale.De exemplu, Comisia Europeană arată că cine refuză identitatea digitalăeuropeană nu va mai putea solicita un împrumut bancar. Cum e posibil așa ceva?Simplu, C.E. scrie pe site-ul propriu că „identitatea digitală va aveautilizări bancare, dar și sanitare sau turistice”.

EURODIGITAL ȘI IDENTITATE DIGITALĂ

Proiectul identității digitaleeuropene este legat de implementarea unui euro digital. Deocamdată, se știe cădin 2023 Banca Centrală Europeană va pune în circulație euro digital.

Noua monedă va fi sub controlulstrict al BCE, care va avea autoritatea legală de a deconecta/ demonetizaportofelul cetățenilor posesori de identitate digitală ori de câte ori dorește.Sistemul pregătit va face posibil controlul mai eficient al cheltuielilortuturor europenilor. Cu alte cuvinte, va fi posibilă blocarea automată și de ladistanță a celor care cumpără prea multă benzină, consumă prea multă energieelectrică sau mănâncă prea multă carne.

Treptat, guvernanții progresiști dela Bruxelles schimbă lumea în care trăim. Trecem de la o societate a statuluide drept la o societate a conformității.

Pe de o parte vor fi cei care se vorsupune moralei în vigoare: să fie vaccinați conform standardelor stabilite deOMS-ul sponsorizat de Big Pharma, să nu producă prea mult CO2, să aibă o viațăliniară, să nu gândească „outside the box” etc. Aceste identități digitale vorbeneficia de un credit social pozitiv și vor continua să frecventeze teatrele,restaurantul și dansul.

Pe de altă parte vor sta disidenții,cei a căror formă de revoltă va fi mai mult sau mai puțin intensă. Ei vor filoviți direct în portofel: nevaccinații nu vor putea intra în magazine, iarțăranii (cei vinovați de creșterea emisiilor de CO2) vor avea limite la benzinăși utilități.

Am spus-o și o repet: QR-ul nu vadispărea! E doar începutul. Se va extinde. Pandemia, creată de draci, a fostprimul pas. A fost totul planificat minuțios. N-a ieșit din prima, cuacceptarea unanimă a vaccinării, se va trece la pasul doi: restricții din cauzaschimbărilor climatice. O să vedeți la televiziuni scenarii catastrofale.Fenomene naturale devastatoare. Create de om, bineînțeles, care cer răspunsrapid din partea statelor. Cine se opune, devine dușmanul omenirii. Iar legilevor fi necruțătoare.

https://www.ziarelive.ro/stiri/razboiul-din-ucraina-pistol-cu-apa-bruxellesul-pregateste-identitatea-digitala-pentru-toti-europenii.html