Ce părere aveți?
No issue detected

Riga Crypto 8 hours ago Comentariu la materialul Ce părere aveți?
.
Alogeni unul și unul între semnatari, însă nu suficiente nume de calibru a căror adeziune se lasă așteptată: Laszlo Tokes, Bela Marko, Gyorgy Frunda, Kelemen Hunor, Iszak Balasz, Tibor Kalnoky, Arpad Antal, Elod Kincses, Doina Cornea, Smaranda Enache, Sabin Gherman, Ovidiu Pecican, Marius Diaconescu, etc.. Acest monarhism de prost gust se confundă cu antiromânismul integral, cu scârba față de tot ceea ce e românesc și cu preaslăvirea a tot ceea ce e străin(cu excepția străinilor care ne-au ținut partea sau care s-au asimilat poporului nostru). Nu de mirare este că fițuica „Adevărul” împreună cu anexele sale a declanșat cu câțiva ani în urmă o campanie mizerabilă de denigrare a domnitorilor și personalităților românești, ca astăzi să-i ridice în slăvi pe nemernicii de fanarioți prezentați ca „boieri români”; evident, fără a pomeni nimic de împilarea românilor de către aceste lepre, rapacitatea lor și actele de trădare pe care le-au comis. La fel se procedează cu acești criminali și degenerați, satrapi ai Occidentului care le-au succedat grecilor la conducerea destinelor neamului românesc.

Un lucru să fie clar negru pe alb, în ciuda imbecilizării generalizate: Casa Regală a fost o instituție a Statului Român, desființată în 1948(nu se confundă cu Familia Regală pt. că dinastia sau forma de guvernământ se puteau schimba, Hohenzollernii nu erau bătuți în cuie, abonați pe vecie la lista civilă), iar Domeniile Coroanei au aparținut Statului Român, date în folosul uzurpatorilor(Carol I Hopînțoale a venit cu două geamantane și cu acte false, iar urmașii lui au plecat cu obiecte de patrimoniu și cu conturi la băncile din Elveția). Să nu uităm că proprietățile Domeniilor Coroanei sunt vizate de ramura Steinmetz a mafiei israeliene, prin slugile sale: Paul Lambrino, Tal Silberstein, Dan Andronic și Remus Truică. Averile acestor spoliatori coloniali trebuie recuperate, nu îngroșate. Ce se întâmplă cu adevărat și ce se vrea prin această declarație? Simplu. Mihai este mort de câtva timp(între 6 luni și 2 ani), din 1948 încoace a primit o pensie substanțială din partea guvernului României; în lipsa unei recunoașteri legale care să le dea drepturi de proprietate și bani de la buget, Margaretele și Dudele s-ar putea trezi invitate să părăsească țara fără a mai primi un leu. Ca bonus, încă un act gratuit de dispreț antiromânesc și elogiu față de venetici.

Să nu uităm că această clică de infractori auto-numită „Casa Regală” nu este legată ombilical numai de Moscova(de unde Bâl Bâl a primit decorații și sprijin material, el fiind ofițer în rezervă al Uniunii Sovietice), – ci și de Budapesta. Menționez prezența galantă a ungurilor între apropiații și slugile curții(Carol Popp de Szathmary e un caz clasic), trădarea monstruoasă de la 1883(cu scoaterea din joc a lui Eminescu și închiderea ochilor la 3 decenii de etnocid antiromânesc în Ardeal), ratificarea Tratatului Minorităților(ignorând situația reală din Ardeal și reparațiile morale necesare), Concordatul din 1927(făcut și în favoarea Episcopiei ungurești de Alba Iulia), încercarea de înscăunare Regelui Playboy în 1928 și reușita din 1930(cu sprijinul PNȚ și al agenturii horthyste, ulterior cei doi criminali de români devenind buni vecini la Estoril), tratamentul preferențial pe care ungurimea l-a primit din partea regimului carlist(sub care agenții horthyiști își făceau de cap, contribuind la raptul din 1940), și bineînțeles Declarația de la Budapesta pe care Bâl Bâl a semnat-o alături de infamii jidani bolșevici cu nume românești.

Adaug două evenimente care se știu numai din auzite și nu sunt lămurite publicului: 1. În septembrie 1940 s-a ordonat oprirea trenului regal la Timișoara și percheziționarea acestuia pt. obiecte de patrimoniu național și alte valori sustrase; au fost avertizați din timp de către agenții lor, iar un ungur lucrător la CFR a tras înapoi macazul la linia principală și trenul a trecut prin gară la viteză maximă, primind gloanțele legionarilor de care au scăpat trântindu-se la podeaua vagoanelor; 2. În ianuarie 1948, după abdicarea sa(grosul bunurilor fiind scoase din țară odată cu vizita în Anglia), Mihai a fost însoțit și condus de șoferul său ungur.