Atac virulent la adresa fostului preș. al României,

numitul Traian Băsescu…

Atacul  vine din partea politicianului Radu Cristescu, nimeni altul decât fostul lider al PMP, formațiunea politică „de suflet“ a fostului „ocupant” de la Cotroceni. Totul a fost postat pe pagina de Facebook a lui Radu Cristescu. Printre dezvăluri se numără cele legate de sistemul ticăloșit,al fostului maior Coldea și al Codruței Kovesi.Tot cu silă am văzut că la lansarea candidaților la europarlamentare a partidului,  te-ai milogit la cei prezenti în sală să te ajute să mai câștigi încă 20.000 de euro pe lună la Bruxelles.Dar cine este de fapt adevăratul Traian Băsescu. Băsescu-PARADITORUL,  Băsescu-coruptul și Băsescu-imoralul. Cum a petrecut Paștele, domn președinte, ajuns senator?Frumos, nu?Cu nevasta, copiii, ginerii, nepoții, masă îmbelșugată și atmosferă frumoasă.Uitându-se la veselia din casă, a avut vreun moment de tresărire, vreo mustrare de conștiință, gândindu-te la cei pe care i-a paradit? Il intreb: Te-ai gândit o clipa la cei cărora le-ai distrus destinele și viețile?

Ți-ai pus întrebarea: cum și-au petrecut Paștele, în anii domniei tale , Monica Iacob Ridzi, Remes ,Mircea Gutău, Antonie Solomon, Adrian Năstase, Dinu Patriciu, Cătălin Cherecheș și mulți alții, a căror arestare a fost ordonată chiar de tine?!?
De fapt, ești un bătrân rau, (nici măcar un bătrânel), un om urât atât la fizic cât și interior, ros de ură, invidie și,culmea de gelozie! TU ai creat acest sistem ticăloșit, acest Stat paralel! Să nu uităm că atunci când ai început construcția acestui sistem ticăloșit, Coldea era un simplu maior, iar Codruța un procuror oarecare, fără nicio realizare , care încă se juca cu mingea de baschet pe la Sibiu. Sub directa ta coordonare ai făcut din ei “doi asasini” profesioniști. De fapt, adevărataunitate haules, adică centrul de comandă, era la tine în birou!

Codruta, Portocala, Onea, Man au fost de fapt copia ta perfecta! Nicio arestare și niciun dosar nu se făcea în țara asta fără să fii informat, sau și mai grav, chiar tu dădeai unele ținte! Oamenii de care te milogesti să îți mai dea o dată votul, trebuie să știe că cei cinci procurori importanți ai DNA veneau la tine în birou și se consultau, cu dosarele pe masă, si tu ca un “adevărat” procuror șef le spuneai ce să facă, ce măsuri să ia și pe cine să facă. Știi că știu asta și știi și de unde știu!
Văd că mai nou  spui că pe la T14 și K  se puneau la cale arestări, ăia de fapt se jucau de-a hoții și vardiștii, știai tot ce se discută acolo și te amuzai. Știai tot ce mișcă și știai inclusiv de existența protocoalelor!Ne mirăm de faptul că Portocală l-a paradit pe unul, doar pentru că l-a înjurat de mamă, pe când tu,presedintele l-ai executat pe Năstase pentru că te-a plesnit, în scara blocului unde locuiați, pentru că beat critza  fiind i-ai insultat nevasta și familia.
Pe Cătălin Cherecheș primarul de la Baia Mare l-ai paradit doar pentru că s-a „apropiat”‘ prea mult de Elena, care la Baia Mare fiind nu ți-a răspuns la telefon, iar Pahonțu- pe care-l sunai disperat, o dădea din colț în colț, neștiind ce să-ți spună! Ai turbat rănit fiind în egoul tău de don Juan cu aere de macho tomnatic și l-ai paradit, nevinovat fiind! Ai dat ordinca primarul să fie arestat în cel mai scurt timp, și  astfel ai folosit DNA să îți rezolve crizele de gelozie. Pe Solomon la fel, cu răutate de om bolnav, ai dat ordin să îl aresteze când tu erai in avion, doar pentru că ți-a șoptit ție cineva că într-o seară la Craiova, la o petrecere, a stat prea aproape de Elena și i-a soptit „ceva” la dans  , fiind foarte bine dispusă, Iar tu ,o starpitura, un biet bătrân gelos nu permiteai ca femeia ta să se simte bine…altfel , ci doar în prezența ta. Si bine-nțeles, să nu se afle de sponsorizările făcute… către tine (nu intru în detalii în ceea ce privește familia).Pe Mircea Gutău l-ai executat fără milă, deși omul acesta, ca mulți alții, ți-au adus zeci de mii de voturi să ieși președinte. L-ai nenorocit doar pentru că ai fost informat că ar fi făcut niște afirmații despre tine (iar… nu intru în amănunte). Mai mult de atât, n-ai avut curajul/omenia sa o primesti pe nevasta lui in audiență, doar sa îți explice ororile prin care trece în arest!

Cu toate astea, mai ai nesimtirea și tupeul, după ce ai construit tot sistemul opresiv, sa ne vorbești de “drepturile omului”.Asta, explica-le oamenilor când le mai cerșești votul ca să te cari la Bruxelles la bătrânețe pe 20.000 de euro! Am văzut  și declarația d.lui Cristoiu în care spunea că ai fi fost trădat de SRI…Total neadevărat! Coldea te-a avertizat din timp și ți-a și propus să îl salveze pe fratele tău! Dar pentru un scenariu cinic ce viza alegerile prezidențiale,  ai vrut printr-o emoție puternica  să convingi electoratul ca alegi Justiția în detrimentul fratelui tău,Fara sa tresari , l-ai paradit și pe el! Pentru ca ai vrut sa fi jucator inca o data,dar ai fost un ticalos Calculele nu ți-au ieșit pentru prezidențiale pentru ca într-adevăr SRI te-a trădat, nefăcând jocul de a-l scoate din cursa pe Iohannis cu dosarul de incompatibilitate. Astfel, istoria a intrat pe alt curs, nu cel dictat de tine! (Va urma…)

P.S: Vreau să îți reamintesc de vizita mea la Cotroceni, când ai aflat că as avea niște documente care vizau un important lider politic Aproape m-ai somat să ți le aduc pentru a-l paradi… Din fericire pentru „victima”, nu ai mai reușit, deși imediat după ce am iesit eu ai chemat-o pe Codruța. Ori nu ai mai avut timp, ori se săturase și Codruța de paradelile tale,care acum le duce singură in carcă!