Asasinii.

Pentru că am scris în Ianuarie 2020 că în septembrie un trimis al BND(serviciul secret german) Domic Fritz, va fi impus primar al Timișoarei de către neomarxiști, și pentru că am repostat a doua zi după alegeri și am arătat că Ardealul va fi ocupat și transformat în Republica Autonomă Transilvania, am fost blocat de Facebook treizeci de zile.

Faptul însă rămâne, iar România intră într-o nouă era a ocupației neoliberale și neomarxiste, odată cu impunerea prin fraudă a primarilor neomarxiști, prigoana împotriva creștinilor și a simbolurilor lor care sunt făcuți vite și cadavre, cu refuzul de a pune mâna pe biblie, dar mai ales cu exterminarea în masă a oamenilor nevinovați.

Îngenuncherea poporului român:

Distrugerea Creștinismului Ortodox și a Bisericii.

Distrugerea Ideii Naționale, a Tradițiilor și a Identității.

Federalizarea României și formarea Republicilor Autonome, mici colonii străine.

Vânzarea către Germania și Franța a tuturor resurselor rămase și a societăților cu capital de stat

Atacul de o forță uriașă împotriva românilor vine deci pe mai multe fronturi deodată și este condus de cozi de topor din România care execută orbește ordinele de afară.

Sunt patru entități care conduc acest atac de o înverșunare cruntă impotriva Românilor:

1) Klaus Werner Iohannis, a cărui sarcină este să modifice Constituția, să-și crească puterile, să introducâ dictatura și până în 2024 să formeze Republicile Autonome Române.

2) PNL-formațiune neoliberală care are ca sarcină să vândă la bucată România și să extermine românii.

3) USR-PLUS formațiuni neomarxiste, radicali care au ca sarcină principală distrugerea credinței și formarea omului “de tip nou”, de data asta nefiind “ proletarul”, ci “Haștagianul”

4) Sistemul- foștii și actualii securiști, mulți dintre ei agenți dubli ai unor servicii secrete străine, conduși și controlați din afara României.

Atacul împotriva României face parte dintr-un plan global de impunere a Marxismului sau Neomarxismului, cum

vreți să-i spuneți. E același atac care se întâmplă în SUA, unde Trump a devenit ținta numărul unu a Neomarxiștilor strânși în jurul lui Biden.

Pentru toți “deștepții” din România, poate văd și ei acum că nu a existat și nu există nici o “Luptă anticorupție”, “Anticorupții” americani băgând sub preș mizeria coruptului Biden. La fel cum în România, Lupta Anticorupție a fost prilejul de a aduce la putere Neonazismul, Neoliberalismul și Neomarxismul.

Marea Nenorocire însă care se abate acum asupra României este crima în masă, genicidul organizat prin alegerile generale.

Am demonstrat pe 03 August că organizarea alegerilor locale va duce la mii de morți și zeci de mii de cazuri de îmbolnâviri. Am spus atunci că prezența simultană pentru douăzeci și patru de ore a peste 300:000 de delegați în secțiile de votare va fi factorul declanșator al morții, agravat atunci și de deschiderea școlilor. Din cei 300:000, 10- 15:000 au fost purtători asimptomatici și au devenit, fără voia lor, agenți de împrăștiere a virusului. Acum, populația este deja lovită și slăbită de valul generat de alegerile locale dar și de vremea rece, asfel că va fi lovită în plin de către inamicul politic la alegerile generale.

Va fi Dezastru.

Acum vorbim despre Crimă în Masă sau Genocid, pentru că după alegerile generale numărul morților va fi enorm.

Dacă alegerile ar fi în martie, o parte dintre români ar putea să se vaccineze, din decembrie vaccinul fiind deja pe piață.

Nu.

Iohannis și Orban nici nu vor să audă, pentru că ar muri mult prea puțini români, iar mandatele lui Iohannis și Orban sunt clădite pe morți

S-au suit pe morții de la Colectiv pentru a acapara puterea, acum vor cât mai mulți morți pentru a introduce Dictatura completă și pentru a Distruge România și pe români.

Vor reuși?

Pentru a nu le reuși crima în masă, trebuie să oprim prin orice mijloace alegerile organizate împotriva poporului român și să impunem amânarea lor până la primăvară.

Altfel, cei care vor scăpa își vor plânge rudele și prietenii asasinati cu sânge rece de Iohannis, Orban și de către toți politicienii criminali.

Gelu Vișan