anonim
644 aprobate
inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.49

Deportarile din Banat pe 1951 sunt complect falsificate si au fost o schema sovietica pentru declansarea unei invazii in vederea dezintegrarii pentru care tatal meu nu exista nici astazi la CNSAS.
Schema pentru invazie: minoritatea sarba in Baragan in proportie de 100%, se declara crima impotriva umanitatii de catre Iugoslavia , pierdeam asa zisul sprijin sovietic, pierdeam Banatul , incepea exodul in masa al romanilor din Banat cu reeditarea executiilor etnice din Iugoslavia anului 1944, se declansa revolta in maghiarime si in final Romania pierdea si Transilvania.
Sef in Securitate: ,,Pierderea Basarabiei in anii 50 insemna dezintegrarea Romaniei pentru ca in doctrina militara sovietica un conflict teritorial se termina doar cu eliminarea adversarului si nu in coabitari sau in aliante. Pentru asa ceva am avut o serie de incercari de dezintegrare sovietice pe care le-am blocat si care astazi sunt cenzurate de istoricii de dreapta.”
Dezintegrarea a fost blocata foarte simplu:
1- s-a pus in fata unei coloane de camioane cu etnici sarbi pe care i-a intors la casele lor
2-a introdus cotele etnice in deportari pentru protejarea minoritatii sarbe
3- a introdus minoritatea sarba sub protectia directiilor militare in vederea blocarii declansarii unui razboi cu Iugoslavia
4- a trecut la eliminarea de stalinisti din Securitate pe baza influentei in vederea blocarii declansarii unui razboi cu Iugoslavia.
Deportarile din Banat au venit in contextul exterminarii minoritatii romane din Timoc si din Iugoslavia in gropi comune si in executii etnice care au fost arhivate ca sa fie folosite de presedintele Dej la ONU in cazul pierderii Banatului.
Deportarile din Banat vin cu arestarea unei spioance iugoslave infiltrate la varf in PCR pentru o schema in vederea blocarii colectivizarii si a comunizarii Banatului sub forma unei asa zise epurari staliniste in care a constatat ca toti sefii PCR pe Banat erau racolati de securistii iugoslavi. Aceasta Mata Hari sarboaica a fost executata la ordinul lui Nicolschi pentru ca se bloca comunizarea Banatului…. si cazul e cenzurat de CNSAS pentru ca se prabuseste toata sandramaua agenturii sarbofile patronata de Marius Oprea , de Carmen Avram si de Lucia Hossu Longin.
Sef DIA: ,,Am vorbit cu Lucia Hossu Longin si sa nu-ti faci nici o grija pentru ca nici lor nu le convine…”
Falsificarea deportarilor a venit in CDR inca din 1996 in furturi de dosare si in falsificari de acte de turnatorie pentru eliminarea din viata publica a fostilor detinuti politici indezirabili pentru sistem si pentru agentura sarbofila ….
In Securitate la nivel de sefi din Securitate se stia bine ca deportarile aveau ca scop dezintegrarea si anexarea Banatului de catre Iugoslavia….
Deportarile si incercarea de dezintegrare pe 1951 au fost coordonate de rubedenia lui Vladimir Tismaneanu , de catre ,,generalul” Boico Mihail, sotul matusii lui….
Avem un blat intre NATO si Serbia pentru falsificarea istoriei in Romania.