Mihai
311 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.237.23

 

,,TRUMP: CINE URĂȘTE ISRAELUL NU ARE CE CĂUTA ÎN SUA. VOI CURĂȚA ȚARA DE JIHADIȘTI!’’ https://inpolitics.ro/trump-cine-uraste-israelul-nu-are-ce-cauta-in-sua-voi-curata-tara-de-jihadisti_1860080242.html
Asa cum se stie, TRADATORUL iezuit D.Tramp este Opozitia Controlata si acest lucru nu-l mai poate ascunde, mai ales acum cand satanistii si-au aratat adevarata fata, tocmai el care are un ginere khazar. El a luat aprobare de a participa la alegeri pupandul in c… pe Satana Yehova in fata zidului DE plangerii. Desenele animate ,,Familia Samson” au anticipat niste momente care dupa multi ani s-au adeverit 100 %. In legatura cu Tradatorul iezuit se stie ca a fost salvat de la faliment de Rockefeller cel care a mierlit-o, si desigur ca i-a ramas dator sa-l ajute in acest al treilea razboi mondial biologic. Despre iezuitul tradator, desenele animate au doua scene vechi dintre care una s-a adeverit iar cealalta e ca si confirmata: prima este cu momentul cand adevaratul D.Tramp isi insceneaza moartea in 10 octombrie 1989 si este inlocuit de clone pana de curand, cand a aparut si tradatorul adevarat – la infatisarile in fata judecatorului merge cate o clona, ca si la mitingurile elctorale; a doua scena fiind cea in care la alegerile care nu vor mai avea loc la anul in forma binecunoscuta sau deloc, moderatorul le scoate masca celor doi contracandidati si ambii sunt reptilieni, adica membrii Deep State. Acest lucru il stiu toti cei care trebuie sa-l stie, iar acum tradatorul a pus bomboana pe coliva aratand sustinerea pe fata a nazistilor khazari, a falsilor evrei din tara satanista aleasa de Satana Yehova.
Teatrul absurdului : cel care acum trece drept „guvern” în Statele Unite se scufundă la noi minime pe măsură ce banii și timpul se epuizează. Președintele fals Biden declară al treilea război mondial, dar nu are armată.Cea mai recentă glumă neagră este o așa-numită declarație oficială de război „Casa Albă”.
Biden fals nu controlează SUA si nicio armată. Armata reală nu va fi păcălită de sataniști pentru a distruge planeta declanșând un război nuclear total. Această ultimă încercare disperată de a începe al treilea război mondial vine în timp ce pălăriile albe obțin victorii majore pe mai multe fronturi.
Cea mai mare este demisia anunțată a președintelui elvețian Alain Berset, unul dintre liderii grupului Octagon. Înlăturarea sa înseamnă că Forumul Economic Mondial, OMS și Gavi sunt pe cale să-și piardă imunitatea diplomatică acordată de guvernul elvețian. Acest lucru va deschide calea tribunalelor pentru crime de război pentru uciderea în masă prin vaccinare. Celălalt lucru care se întâmplă este că forțele speciale cu pălărie albă duc un război aprig în rețeaua de tuneluri de sub Israel și Fâșia Gaza. Este doar o chestiune de timp până să ajungă la persoana despre care mulți spun că este capul șarpelui: Majoritatea aparițiilor lui Benyamin Netanyahu sunt ale unui avatar. Cu toate acestea, adevăratul Netanyahu este încă prin preajmă și se ascunde în adâncul pământului. El este vânat de forțele speciale anti-satanice israeliene și americane, susțin surse Mossad și Pentagon. Profesorul Roskin spune că zona găzduiește „caverne subterane complexe, cu mai multe etaje și tuneluri, cu camere, hale și depozite”. MI6 raportează lupte acerbe care au loc acum în aceste complexe. Cu siguranță există multe rapoarte credibile despre baze subterane care au fost eliminate în întreaga lume. Semnele acestui lucru sunt cutremurele cu adâncimi de 8 și 10 km, provocate de explozivi. Multe astfel de cutremure au fost raportate în Iran, Australia și în alte părți în ultimele zile. A existat și unul cu epicentru sub aeroportul internațional din San Francisco pe 27 octombrie, a declarat Serviciul Geologic al Statelor Unite. Cutremurul s-a produs la aproximativ opt mile sub aeroport, la 6:38 p.m. ora locală. Sataniştii sunt, de asemenea, îndepărtaţi deasupra solului. Unul care este scos este președintele Comisiei UE, Ursula von der Leyen. Președintele Consiliului European, Charles Michel, conduce atacul împotriva ei, deoarece respinge apelurile UE de a pune capăt crizei umanitare din Gaza. Președinții maghiari și slovaci o atacă prin blocarea eforturilor de a spăla nenumărate miliarde de euro în bani de mită prin Ucraina. Puteti ajuta la accelerarea înlăturării acestei sataniste naziste prin semnarea petiției de mai jos. https://internal.diem25.org/en/petitions/91?display=form