Mihai
391 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.107

 

Gelu, stiu despre ce vorbesti, dar nu putem noi sti daca acest lucru il fac sau nu-l fac preotii cu har, calugarii si pustnicii, care desi nu isi iau informatiile ca noi din presa, ei au alta metoda de a sti ce au facut satanistii.In plus, ceea ce spui am receptionat si am transmis in multe comentarii, incat am banuiala ca si prin acest mod s-a aflat despre pregatirea satanica inainte de Lovitura de stat din ’89.
Acelasi lucru l-au facut in Ucraina ca sa-l afuriseasca pe Putin si nu le-a iesit scamatoria, pentru ca ortodoxia nu este wisky, este o nuca extrem de tare pentru satanisti.

Ca un exemplu minor dar care sa te convinga ca esti unde trebuie sa fii, si sa nu te mai agiti in zadar pentru ca Dumnezeu nu si-a abandonat creatia.Repet ce am mai scris pentru ca m-am convins singur de ceea ce voi scrie, si am mai scris deja: eu beau apa de la robinet dar dupa ce o curat cu rugaciunea Tatal Nostru spus corect nu intentionat eronat cum ne-a fost transmisa , si cu semnul Sfintei cruci facut asupra sticlelor cu apa din care beau cand mi-e sete, asupra mancarii inainte sa o mananc, painea toxica si iradiata facuta din grul din Ucraina, etc.
Apa nu mai are gust de clor si painea nu mai este amara.
Convinge-te singur. Acest lucru il repet pentru ca asa cum cui pe cui se scoate, asa a repeta de multe ori un un adevar inseamna ca anulezi minciuna repetata mereu ca sa devina adevar.

Priveste cerul si vezi ca de ani buni nu a mai fost insorit din noiembrie pana in aprilie, iar acum lumina clara si curata ne-a inundat si ne-a invigorat multe zile din noiembrie.
Daca urmaresti cerul surprins in diverse orase ale tarii cu doi trei ani in urma pe Google Map, chiar si in iunie era acoperit de un strat de nori creati cu HAARP, si lumina filtrata prin enori iti inducea o stare de neliniste continua. Acum acel strat de nori creat de satanisti a disparut, semn ca Lumina ca si Adevarul razbat pana la nivelul contiintei colective si oamenii incep sa se trezeasca din starea pe care o descrii.
Dupa ce criminalii din PNL l-au alungat pe Cuza si au plecat cu coroana in traista sa caute un satanist sa conduca Romania, l-au gasit pe jidanul prusac Ferdinand. Apoi Carol I, alt satanist jidan, a daramat mai multe biserici decat Ceausescu. Si cu toate astea, Romania are suficiente biserici care devin conexiuni cu Dumnezeu.
Sa nu uitam de Sfinxul din Bucegi !
Eu simt cand lucrurile sunt neclare sau periculoase, dar acum nu mai simt vreo posibila nenorocire pentru Romania si Romani.
Pentru ceea ce sriu pe bloguri sunt puternic atacat energetic, crezi sau nu, dar rezist, pentru ca rugaciunile si semnul sfintei cruci ma apara garantat !!!
O perioada m-am simtit foarte rau si nu stiam de ce, pana am constientizat ce mi se intampla si am legat starea de rau cu ceea ce am scris in ziua anterioara – adevarul crud.
De atunci ma apar in acest mod si Satana nu ma poate birui, desi simt atacurile pe care le face si prin a ridica asupra mea oameni apropiati la care tin si pe care initial nu-i inteleg, dar apoi spun rugaciunea si fac semnul crucii cu limba, si Satana fuge iar ei se linistesc si nu se mai dezlantuie fara motiv. Jur ca spun adevarul.
Asa ca fii pe pace ! Golanul Satana mai are putine zile pe acest pamant.
Dar sa nu-l subestimam.
Romania si poporul roman nu ar fi existat de mult fara credinta sa milenara.
Stefan cel Mare facea post negru 40 de zile inainte de fiecare razboi, de aceea ii multumea Lui Dumnezeu dupa fiecare victorie ridicand cate o biserica. Citeste acatistul sfantului mucenic Ciprian si al sfintei mucenice Iustina macar 7 zile, si toate fricile tale vor disparea. Frica il hraneste pe Satana. Tine-l flamand si razi de el !