Selectează comentariul
Calin Kasper
calin.kasper@yahoo.com
188.24.77.164
O socoteala simpla

Site-ul Alphanews publica azi, 05.11.2021 un articol intitulat „Peste 140.000 de romani vaccinati cu ambele doze, au facut Covid. Cati au murit?

Citez din acest articol: „Conform INSP, 20,5% din totalul persoanelor testate în perioada 27 decembrie 2020 – 30 septembrie 2021, au fost persoane vaccinate.”
Daca la un sondaj se chestioneaza o mie de persoane si cei care-l efectueaza considera ca marja de eroare este de 3,5%, in cazul nostru, fiind vorba de milioane de oameni testati, eroarea ar trebui sa fie neglijabila. Deci, putem lua fara grija drept adevarata afirmatia ca in perioada respectiva, in Romania, in medie, raportul dintre vaccinati si nevaccinati a fost de 20 la 80, adica de 1 vaccinat la 4 nevaccinati.
Din sutele de morti din ultima vreme, am tras concluzia ca din numarul celor decedati de Covid, la 10 nevaccinati corespundea un decedat vaccinat.
TInand deci cont ca numarul nevaccinatilor este de patru ori mai mare decat al celor vaccinati, ca sa aducem socoteala noastra la aceeasi baza, este nevoie sa impartim numarul mortilor nevaccinati cu 4.
Raportul corect dintre mortii vaccinati si nevaccinati este de 1 la 10/4, deci 1 la 2,5, sau 2 la 5.
Deci, din 7 morti, 2 sunt vaccinati si 5 sunt nevaccinati.
Acest raport de 2 la 7 ne permite sa calculam si eficienta reala a vaccinului. Daca 2 morti vaccinati corespund la 5 nevaccinati, inseamna ca vaccinul salveaza de la moarte 3 persoane din 7. Aplicand regula de 3 simpla, ajungem la o eficienta a vaccinului de doar 43%, ceea ce arata de fapt ca vaccinurile, cu rapelul lor cu tot, nu valoareaza nici cat o ceapa degerata. Concluzia mea este una ingrijoratoare. Oare s-a urmarit prin vaccin intradevar protejarea oamenilor de acest flagel? Eu stiu ca vaccinurile pe care le faceam in copilarie, contra tetanosului, poliomielitei, tbc-ului, aveau o eficienta de 100%. Dupa 60 de ani de evolutie a stiintei, am ajuns la valoarea de tot rasul de 43%? Atunci, de ce sa nu luam ivermectina, sau aspirina, sau sa mancam usturoi? Poate ca usturoiul are aceeasi eficienta cu vaccinurile. Cine a facut vreun studiu ca sa ne informeze corect? Si de ce nu face nimeni nici un test cu ivermectina, ca sa stim si noi ce e cu ea? India nu a scapat de Covid datorita vaccinului, fiindca in statul Uttar Pradesh vaccinatii constituie doar 20% din populatie, iar acest stat are o rata de decese cu mult sub cel al Romaniei, desi are o populatie de vreo 20 de ori mai mare. Cu ce au tinut indienii virusul Covid in frau? Cu ivermectina. Deci, cum sa cred eu ca cei care insista sa ne vaccinam ne vor binele? Daca ni l-ar vrea, nu ar aduce ivermectina ca tratament alternativ? Ce studii le mai trebuie, daca in India au luat ivermectina sute de milioane de oameni si nu au avut nici un fel de efecte secundare? Iata de ce asupra bunelor intentii ale celor care ne conduc planeaza mari suspiciuni ca ar fi bine intentionati. Nu cumva cei care propovaduiesc vaccinarea au alte scopuri?