Armele secrete ale Romaniei: in 1968, Armata Romana a folosit un laser puternic cu care a topit tancurile rusesti invadatoare ! Arma cu laser a fost construita in baza Proiectului „Romteleghid”, fiind o copie a „Razei Mortii” a lui Tesla !
SCRIS DE COCOON.RO –

Faptul ca regimul comunist din Romania a dezvoltat o serie de tehnologii, este recunoscut si oficial, doar ca nu se subliniaza ce anume au reusit oamenii de stiinta comunisti sa dezvolte. In acest articol vom avea in vedere subiectului laserului cu care comunistii ar fi topit tancurile rusesti in […]

Faptul ca regimul comunist din Romania a dezvoltat o serie de tehnologii, este recunoscut si oficial, doar ca nu se subliniaza ce anume au reusit oamenii de stiinta comunisti sa dezvolte. In acest articol vom avea in vedere subiectului laserului cu care comunistii ar fi topit tancurile rusesti in cadrul Primaverii de la Praga.

Primăvara de la Praga (Limba cehă: Pražské jaro, Limba slovacă: Pražská jar) a fost o perioadă de libertate politică din Cehoslovacia, care a început în primăvara anului 1968, când a venit la putere Alexander Dubček și a durat până în 20 august, același an, când Uniunea Sovietică și aliații săi din Pactul de la Varșovia (cu excepția notabilă a României) au invadat țara.

De pe publicatia Mistere in Romania aflam mai multe:

„Cei care ar putea sa confirme existenta lor, sunt doar cei care au lucrat la ele (asta daca au si fost create), insa asa ceva nu se va intampla niciodata.

Si-atunci nu ne raman decat teoriile, zvonurile, legendele…adica, nimic concret. Desi acestea par de domeniul SF, cel putin atunci cand ne referim la Romania si potentialul ei stiintific si militar, marile puteri ale lumii au sau dezvolta asemenea sisteme: arma meteo, lasere extrem de performante, arme cu microunde, arme antisatelit, arma geofizica, etc.

Totusi, sporadic mai apar si informatii, neverificabile insa, despre preocuparile Romaniei de dinainte de 1989, legate de anumite sisteme si tehnologii, potrivit rumaniamilitary.ro.

Un singur lucru, ce inainte de 1989 era considerat tabu, ni s-a confirmat pana acum, si anume incercarea de a obtine o bomba nucleara prin cercetari proprii.

Programul a fost inchis (oficial) definitiv la presiunea SUA si a Rusiei, in anul 1993, dar cert este faptul ca acesta era avansat, inclusiv realizarea unui vector purtator pentru acest tip de incarcatura. Insa, ceea ce consideram a fi doar o legenda, s-a CONFIRMAT!

O alta legenda este momentul 1968 si asa-zisa “invazie sovietica” care ar fi avut si n-ar fi avut loc. Atunci (daca intr-adevar sovieticii ne-au invadat), Armata Romana a folosit un laser extrem de puternic, creatie a lui Coanda sau a profesorului Constantinescu.

Conform teoriilor, acest laser a reusit sa impiedice invazia, topind tancurile sovietice. Se spune ca era enorm de mare, fiind montat pe trailere speciale.

Greu de crezut insa, fiindca tehnologia laser se afla la inceput, iar Coanda s-a intors in Romania dupa anul 1968, deci…teorii.

O alta arma despre care au aparut zvonuri, ce ar fi fost realizata de catre cercetatorii romani intre anii 1963-1967, este INSTALATIA ELECTRONICA DE APARARE ANTIAERIANA SI ANTISATELIT!!!

Suna SF, nu-i asa? Cert este faptul ca aceasta era mai usor de realizat in acei ani, si dupa unele surse, ar fi fost folosita impotriva invadatorilor sovietici in august 1968.

Daca ea a existat si a fost folosita, nimeni nu stie cu certitudine! Aceasta Arma consta in anumite procedee si instalatii (se spune ca puteau fi folosite anumite sisteme ce intrau in compunerea sistemului de aparare AA existent), prin care se creau atat in straturile superioare ale ionosferei cat si in cele inferioare ale atmosferei, baraje de sarcini electrice.

Aceasta arma nu putea fi detectata si anihilata de niciun sistem de aparare existent la acea data, si ar fi fost create mai multe prototipuri.

Conform unor surse independente, cu aceasta arma au fost volatilizate cateva tancuri si un avion sovietic in 1968, dezvoltandu-se printr-un procedeu neclar noua, o temperatura cuprinsa intre 15000-20000 C; temperatura la care orice metal cunoscut pe atunci ar fi trecut din starea solida direct in cea gazoasa!!!

In sfarsit, daca aceasta arma a existat (putin probabil insa), nu vom sti cu certitudine niciodata. Poate candva, asa cum s-a intamplat cu programul nuclear romanesc, a carui existenta era contestata de multi, vom afla realitatea. Deocamdata, ENIGME!

Greu de crezut ca daca ar fi existat, astazi cand Romania este membru NATO si UE, avand parteneriat strategic cu SUA si nu numai, ele ar mai fi putut ramane…secrete.”[1]

Proiectul „Romteleghid” de constructie a laserului extrem de puternic !

„În acea vreme, chiar dacă regimul politic era unul comunist, Nicolae Ceauşescu manifesta o iubire aparte pentru Româna. Chiar dacă Rusia era o forţă din punct de vedere al armatei, Ceauşescu îşi manifesta cu îndârjire iubirea pentru ţara pe care o conducea şi s-a opus cu vehemenţă ca armata rusească să invadeze Cehoslovacia prin ţara noastră.

Mai mult de atât, Ceauşescu a rostit un discurs, celebru şi în zilele noastre, prin care a criticat manevra rusească şi a ignorat Tratatul de la Varşovia pentru a trimite trupe în ţara prietenă.

„Pătrunderea trupelor celor 5 ţări socialiste în Cehoslovacia constituie o mare greşeală şi o primejdie gravă pentru pacea în Europa, pentru soarta socialismului în lume! Este de neconceput în lumea de astăzi, când popoarele se ridică la luptă pentru a-şi apăra independenţa naţională, pentru egalitate în drepturi, ca un stat socialist, ca state socialiste să încalce libertatea şi independenţa unui alt stat. Nu există nici o justificare şi nu poate fi acceptat nici un motiv pentru a admite, pentru o clipă, numai ideea intervenţiei militare în treburile unui stat socialist” spunea Ceauşescu.

Manevrele strategice ale lui Ceauşescu a fost unele ingenioase. Iniţial, a organizat mai multe parade militare prin care îşi etala forţa armată. Pentru că Moscova nu s-a intimidat, atunci a trimis armata să invadeze Cehoslovacia, prin România.

Zvonurile din acea vreme susţin că armata română a întâmpinat forţele ruseşti încă de la graniţă cu un laser uriaş cu care a reuşit să topească ţevile tancurilor ruseşti. Comunişti au ţinut secret evenimentul pentru a nu stârni o polemică generală.

Despre ce armă era vorba? Se spune că Ceauşescu deţinea un laser uriaş, de o putere fantastică, cu care se putea topi instantaneu orice vehicul de luptă. Acest laser a fost realizat în urma proiectul secret Romteleghid şi era la acea vreme o armă devastatoare cu care România putea stopa orice invazie.

Conform unor surse independente, cu această armă au fost volatilizate câteva tancuri şi un avion sovietic în 1968, dezvoltându-se printr-un procedeu neclar nouă, o temperatură cuprinsă între 15000-20000 C; temperatura la care orice metal cunoscut pe atunci ar fi trecut din starea solidă direct în cea gazoasă!!!

În sfârşit, dacă această armă a existat (puţin probabil însă), nu vom şti cu certitudine niciodată. Poate cândva, aşa cum s-a întâmplat cu programul nuclear românesc, al cărui existenţă era contestată de mulţi, vom afla realitatea.”[2]

„Raza Mortii” a lui Tesla !

„Până la începutul secolului al XX-lea, energia electrică era o curiozitatea pentru oamenii de rând și o unealtă importantă pentru experimentele fizicienilor. Nikola Tesla a fost unul dintre promotorii cei mai importanți ai electricității comerciale, invențiile sale au pus bazele cunoștințelor moderne despre curentul alternativ, puterea electrică, sistemele de curent alternativ, incluzând sistemele polifazice, sistemele de distribuție a puterii și motorul pe curent alternativ, care au determinat cea de-a doua Revoluție Industrială.

Munca sa imensă a fost materializată prin nu mai puțin de 111 brevete de invenţii recunoscute în SUA și alte 300 în alte țări ale lumii. Aceste invenții au fost care mai de care fascinante și folositoare, dar au existat și altele care nu au fost făcute niciodată publice în întregime. Una dintre ele se referă la „razele morții”.

Au fost numite așa din greșeală sau pur și simplu jurnaliștii de la The New York Times au semnat tendențios un articol apărut în 1934: „La 78 de ani, Tesla a descoperit razele morții”. De fapt, Tesla când le oferise ziariștilor informația le numise „razele păcii” și era vorba despre un zid invizibil, pe care orice țară îl putea aplica deasupra ținutului său, care putea să respingă încă de la o distanță de 300 de kilometri orice obiect străin. Putea să fie vorba despre un avion sau chiar o rachetă, aceste raze cu o putere incredibilă reacționau precum un scut protector.

“Când mi-a venit ideea, am avut un şoc. Nu pot să spun deocamdată decât că va veni dintr-o sursă complet nouă, la care nici nu v-aţi gândi”, a adăugat savantul, fără a preciza dacă descoperirea sa avea vreo legătură cu experimentele sale anterioare.

Raza morții, cu un diametru infinitezimal, ar putea fi generată de o instalaţie specială – un fel de fabrică a cărei construcţie nu ar costa mai mult de două milioane de dolari şi ar putea fi gata în trei luni. Dacă Statele Unite şi-ar construi o duzină de astfel de instalaţii, în locuri strategice de-a lungul coastelor, ţara ar fi invulnerabila în faţa oricărui atac.

„Teleforța”, cum mai este numită invenţia, ar putea topi de la mare distanţă orice fel de motor şi ar detona muniţia aflată la bordul avioanelor inamice. “Raza morţii” se bazează pe patru invenţii noi, dintre care două au fost deja testate, afirma Tesla cu acelaşi prilej.

Piesele de bază erau un mecanism de producere a unei forţe electrice foarte mari, cu ajutorul unei uriaşe pompe de vacuum care să “tragă” energia din atmosferă, şi o metodă de amplificare a acestei forţe. Raza propriu-zisă urma să fie proiectată graţie unui mecanism bazat pe o uriaşă forţă electrică de respingere, care, potrivit indicaţiilor sale, putea să atingă un potenţial de 80 de milioane de volţi. Presa vremii a cerut alocarea de fonduri pentru realizarea invenţiei lui Tesla, care era incomparabil mai ieftină decât sumele ce se cheltuiau pentru armele convenţionale.

Pentru că impactul asupra opiniei publice din vremea respectivă nu a fost unul pozitiv, Tesla nu și-a mai prezentat niciodată invenția. Razele morții au rămas un mit, pe care atât americanii, cât și rușii, l-au căutat în timpul Războiului Rece.

Potrivit unui fost ofiţer în serviciul de informaţii al armatei americane, ideile lui Tesla au stat la baza faimosului experiment Philadelphia din octombrie 1943, când vasul “USS Eldridge” a fost făcut să dispară, fiind proiectat, după unele surse, într-o altă dimensiune.

O parte din membrii echipajului au murit atunci deoarece, susţin unii, experimentul a durat prea mult şi nu au mai putut fi salvaţi, aşa cum Tesla a fost adus înapoi de asistentul său, care a decuplat alimentarea instalaţiei înainte de a fi prea târziu.”[3]

SURSE

1. http://mistere-romania.info/2015/03/armele-secrete-ale-romaniei-in-1968-armata-romana-a-folosit-un-laser-extrem-de-puternic-care-a-topit-tancurile-rusesti-care-vroiau-sa-invadeze-tara-realitate-sau-fantezie/

2. http://www.efemeride.ro/in-1968-armata-romana-a-folosit-un-laser-extrem-de-puternic-care-a-topit-tancurile-rusesti-care-vroiau-sa-invadeze-tara

3. http://www.efemeride.ro/raza-mortii-arma-cu-care-tesla-dorea-sa-aduca-pacea-vesnica-pe-terra