Mihai
41 aprobate

mihai@yahoo.com
82.76.117.178

 

 

1. Tesla, cel fara studiile superioare finalizate, pentru ca nu a avut bani sa le termine, a predat la universitate in SUA, ,,incompetentul’’.
Este adevarat ca nu avea doctorat ca Ciuca sau Tonta Copy Paste, dar se descurca si fara el;

2. 5G ESTE ARMA MILITARA.
Ce cauta antenele 5G in statiile de metrou subterane ?
Orice antena trebuie sa fie amplasata la inaltime sa poata emite cat mai departe.
In statiile de metrou cu 5G se IRADIAZA calatorii care urca si care coboara din tren.
Corpul uman este 70% APA, si apa reactioneaza la radiatiile 5G care sunt la fel ca radiatiile cuptorului cu microunde in care fierbe apa si se prajeste puiul, dar de 125 de ori mai puternice ca frecventa:
70 – 300 GHz fata de 2,4 GHz cat are cuptorul cu microunde.
,,…Am avut trei pandemii în ultima sută de ani. Prima pandemie a fost în 1918, care a fost numită pandemia de gripă spaniolă. Acesta a fost momentul în care au implementat undele radio la nivel global și a crescut electrificarea universului nostru. Milioane de oameni au murit șase luni mai târziu în urma unei pandemii. Dupa al doilea război mondial, o altă pandemie, care a fost implementarea echipamentelor radar. La nivel global, sateliții s-au dezvoltat și au ieșit o mulțime de sateliți diferiți. Când a fost implemen-tat sistemul au existat o serie de decese din cauza pandemiei. Ultima pandemie majoră a fost în 1968, care a fost numită gripa Hong Kong. Acum au lansat 5G și acest lucru afectează viețile oamenilor. Ucid oameni din întreaga lume și ei acoperă cu ,,virusul Corona’’.’

3. ,,În criza COVID se folosește Propagandă de Război.
„Orice student la Istorie vă va spune: războaiele nu vin din senin! Sunt întotdeauna prefigurate de o operațiune de propagandă menită să slăbească ținta, să o erodeze, să îi slăbească voința de a se bate.
„Operațiunile cele mai reușite de propagandă se rezumă la o strategie simplă: identifică inamicul, dezbină-l, izolează-l, apoi anihilează-l.”
O populație înspăimântată, năucită și epuizată este mult mai puțin capabilă să reziste în fața arsenalului amețitor, de la măsurile draconice ale guvernanților, regulile privind purtarea măștii și testele nesfârșite până la carantinarea persoanelor sănătoase și obligativitatea de facto a vaccinării în masă.
Robinson dezvăluie că guvernul britanic a cerut sprijinul experților în psihologie comportamentală în privința utilizării presei pentru a manipula opinia publică, mărind nivelul de frică din jurul COVID-19.
„Elementul cheie al strategiei de schimbare a comportamentului propus de SPI-B care pare să fi fost adoptat este «convingerea prin frică»”, afirmă Robinson.
În secțiunea din document destinată Convingerii se afirmă:
„Un număr semnificativ de persoane încă nu se simt suficient de amenințate.”
Anexa B a documentului enumeră 10 opțiuni care pot fi utilizate pentru a mări distanțarea socială:
De pildă, Opțiunea 2 recomandă: „Folosește presa pentru a spori sentimentul de amenințare personală”.
Pentru mărirea senzației de amenințare personală, SPI-B recomandă și „utilizarea mesajelor emoționale percutante”. Printre acestea, se află sloganuri precum:
– „Oricine îl poate avea (virusul). Toată lumea îl poate transmite.”
– „Nu vă puneți familia și prietenii în primejdie.”
– „Rămâneți acasă pentru binele familiei voastre. Nu le puneți viața în pericol.”
– „Dacă ieși, îl poți transmite. Oamenii vor muri.” „Rușine și Aprobare”

Folosirea unor titluri de-o șchioapă în presă reprezintă un alt capitol din strategie.
Scamatorie și distragerea atenției
În aceste condiții, propaganda capătă un rol cheie deoarece îi determină pe oameni să accepte aceste schimbări dramatice fără o examinare atentă și critică și fără o dezbatere publică, „deoarece oamenii cred că este vorba de un virus și se tem”.
„Păstrarea virusului în prim-planul minții oamenilor: specialiștii în comportament au recunoscut că acesta este principalul scop al măștii”, spune Robinson.
„Nu este vorba de a-i proteja pe oameni ci de a le manipula percepția despre virus.”
„Dezbină și Controlează”
Guvernele au înființat linii telefonice la care oamenii își pot turna vecinii, contribuind astfel și mai mult la dezbinarea populației și învrăjbind membri ai familiei și prieteni unii împotriva altora.
Titluri precum acesta din Los Angeles Times au devenit ceva obișnuit: „Numărul de cazuri de COVID-19 crește în districtul LA, din cauza nevaccinaților «colosal de egoiști»”.
„Toți epidemiologii de ținută pe care i-am ascultat sunt foarte clari că ideea potrivit căreia nevaccinații răspândesc virusul nu are valoare științifică, însă acesta este genul de mesaj transmis de niște persoane care au promovat agenda de la început”, explică Robinson.
„Oameni de știință foarte credibili, eminenți, sunt calomniați în presă din cauza opiniilor lor anti-restricții sau pentru că pun în discuție vaccinurile COVID. Aruncarea cu noroi este un element important al lucrurilor care se petrec”, a comentat Robinson.
Presa trădătoare. Ziariștii din presa corporatistă acționează de conivență cu persoanele din puterea politică. Frecventează aceleași grupuri și manifestări sociale.
Or, prin definiție, ziaristul trebuie să se afle în opoziție față de putere.
„Majoritatea instituțiilor noastre democratice sunt golite de conținut. Trebuie să restabilim democrația”, spune Robinson.
Mișcările de protest din Franța, Italia și alte țări trebuie să se intensifice și să se extindă în toată Europa dacă vor să reușească.
Oamenii trebuie să iasă în stradă, să înceapă să se organizeze și să comunice cu grupuri care le împărtășesc ideile. Aceasta este cheia, crede Robinson.
Estimarea mea pentru moment este că propaganda din jurul COVID-19 este o bulă destul de fragilă”, spune Robinson. „În toată cariera mea de cercetare și dezvăluire a propagandei nu am văzut atâția oameni care se trezesc.” „Iar clopotele de alarmă sună pentru oricine are simțul istoriei și cunoștințe despre propagandă și care deci știe că guvernele nu acționează întotdeauna în interesul popoarelor lor. Toate clopotele de alarmă sună și trăim vremuri extrem de periculoase, din păcate, și foarte îngrijorătoare pentru viitor.” ‘’
4. ,, Un e-mail al epidemiologului Neil Ferguson din Marea Britanie (un fel de Anthony Fauci sau Raed Arafat), către colaboratorii săi, a fost spart. Epidemiologul se adresa colaboratorilor săi cu privire la o posibilă închidere a Marii Britanii, de la jumătatea lunii iulie 2021.
”Subiect: Etapele următoare – izolarea permanentă a Regatului Unit (privat și confidențial)”
”Având în vedere decizia iminentă și anunțul care urmează să fie făcut în cursul zilei de astăzi de către prim-ministru cu privire la prelungirea cu patru săptămâni a restricției de izolare a Regatului Unit, avem acum o fereastră de oportunitate relativ scurtă pentru a finaliza următorii pași în acest proces.
Este esențial ca totul să rămână pe drumul cel bun și să ne amintim cu toții obiectivul nostru comun. Sarcina a fost dificilă și va fi și mai dificilă, dar dacă rămânem uniți și putem convinge majoritatea țării că acționăm din motive întemeiate, putem trece la a doua parte a „planului”: pe scurt, o închidere permanentă a țării începând de joi, 15 iulie 2021, din cauza unei creșteri a numărului de noi „variante” indiene și nepaleze ale „virusului” (care, după cum știm, este doar un nou nume pentru febra fânului).
„Virusul” a fost deja foarte profitabil și de succes pentru noi și nu există nicio limită pentru ceea ce putem face în plus în ceea ce privește banii și reputația. Cu toate acestea, trebuie să ne asigurăm că avem cooperarea deplină și completă a guvernului și a mass-mediei în acest domeniu și să folosim argumentul că „este prea riscant să continuăm în timpul verii”. Putem „modela” creșterea acestor variante pe baza, de exemplu: Proteste împotriva închiderii (aceasta ar fi o idee foarte bună de promovat, având în vedere evenimentele recente). Meciurile de fotbal de la Euro din Anglia și Scoția.
Acolo unde populația crește în timpul lunilor de vară – stațiunile balneare (Blackpool, Bournemouth, Brighton, Skegness etc.), parcurile tematice (Alton Towers, Thorpe Park, Chessington World of adventures etc.), precum și zona rurală și atracțiile turistice. Dacă reușim să transmitem mesajul că, din această cauză, „variantele” vor fi multiple și că vor distruge complet NHS dacă nu sunt abordate corespunzător și imediat, publicul ar trebui să accepte, iar această acceptare și caracterul neîndoielnic al maselor va fi crucială pentru a trece „linia de sosire” și astfel ne vom fi jucat rolul nostru în schimbarea țării. Apoi, va fi de datoria altora să limiteze, în cadrul planurilor Kalergi, WEF/ Schwaab, din alte motive, cum ar fi mediul și deficitul de apă (2022-2023), penuria de alimente (2023-2024) și finanțele globale și inflația în masă (2024-2025), culminând cu finalizarea planului Kalergi global comun ONU/ OMS/ WEF pentru 2025.
Deși știm că va exista rezistență la acest lucru, trebuie să ne asigurăm că orice rezistență este menținută la un nivel minim absolut, iar acest lucru se aplică tuturor straturilor societății – de la omul sau femeia obișnuită de pe stradă până la parlamentari și Lorzi. În timp ce peste 70% dintre noi susțin acțiunile noastre (datorită modificărilor efectuate de Yougov), avem un grup vehement de așa-numiți „pro-libertate” care sunt hotărâți să ne învingă cu orice ocazie. Lansarea noului canal GBNews nu a făcut decât să pună gaz pe foc, așa că planul meu este de a pune cât mai multă presiune pe rețelele de socializare din Marea Britanie pentru a începe imediat următoarele proceduri, pentru a ne proteja pe noi și ceea ce facem:
Blocați/ banați/ ștergeți toate postările și utilizatorii care contravin consensului științific.
Pentru site-urile web, restricționarea/ interzicerea accesului la grupul de mai sus, inclusiv anularea oricăror conturi. Pentru cei care se opun izolării și pentru liderii lor de grup, datele lor să fie transmise poliției și să fie arestați pentru incitare la ură, violență și nesupunere civilă (există deja o prevedere în acest sens în Legea 2020 privind coronavirusul).
Pentru orice părinte/tutore care declară în mod deschis că familia sa nu va fi vaccinată, copilul/ părintele vârstnic va fi îndepărtat definitiv din casă și/ sau persoana va fi îndepărtată de pe proprietate, indiferent cine deține proprietatea sau are drepturi de moștenire.’’ ‘’

5. Mastile contin Oxid de grafen de marime nanomoleculara ( 1 mmm/ 1 000 000 ), pentru a fi inspurat ca sa accelereze gormarea cheagurilor de sange sub actiunea radiatiilor 5G.
Printr-o perforatie de masca trec in pas voies peste 600 de virusi.

In conditiile GENOCIDULUI actual cu vaccinurile care contin tot felul de otravuri, inclusiv ACETONA, la cauza accidentelor tot mai dese petrecute pe sosele datorita soferilor morti la volan, ar trebui verificate si contorizate pentru a se vedea amploarea GENOCIDULUI cu aceste otravuuri.Si mortile rezultate din accidente ( pasagerii din autovehicul, pietonii, pasagerii din vehicolul lovit de soferul mort la volan, etc, ar trebui luate in calcul. Faptul ca acest lucru nu se face si nu se atentioneaza participantii la trafic de fenomenul care a luat amploare, reprezinta CRIMA cu premeditare pusa la cale de autoritati.
De curand un avion de linie in SUA era cat pe ce sa se prabuseasca imediat dupa decolare pentru ca pilotul a murit la mansha. Din fericire in avion exista si copilot, cel care a salvat pasagerii aducand avionul la sol in siguranta.

,, …Vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva din 1949.
Conform acestui articol, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.
Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.’’
https://oficialmedia.com/vaccinul-experimental-incalca-toate-cele-10-coduri-de-la-nuremberg-care-aplica-pedeapsa-cu-moartea/

Iata ce contine vaccinul ucigas:
,,- Formaldehidă/Formalină – Otrăvire sistematică foarte toxică și cancerigen; – Betapropiolactonă – Substanță chimică toxică și cancerigenă. Poate provoca moartea/rănirea permanentă după expunerea foarte scurtă la cantități mici. – Timerosal (mercur) – Neurotoxină. Induce leziuni celulare, reduce activitatea de oxidare-reducere, degenerarea celulară și moartea celulară. Legat de tulburări neurologice, Alzheimer, demență și autism; – Ser fetal bovin – Recoltat de la fetuși bovini (vaci) prelevați de la vacile gestante înainte de sacrificare;- Culele fibroblastice diploide umane – celule fetale avortate. ADN-ul străin are capacitatea de a interacționa cu al nostru; – Celule de rinichi de maimuță verde africană – pot transporta virusul SV-40 care cauzează cancer, care a contaminat deja aproximativ 30 de milioane de americani ; – Acetonă – Poate provoca leziuni ale rinichilor, ficatului și nervilor; – ADN de la Circovirus tip-1 porcin (porc) ; – Culturi de celule pulmonare embrionare umane (de la fetuși avortați)’’
https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf