Mihai
213 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.225.83
.
Cand Romania este JEFUITA la drumul mare de firmele straine ocrotite de Tradatorii de la butoane, este si normal ca cea mai bogata tara din Europa in resurse naturale sa fie colonia cea mai dorita pentru a fi jecmanita non-stop.
Firmele romanesti sunt controlate zi de zi de ANAF pentru ca declara venituri mai mari de trei ori decat marile firme straine care ,,abia o duc” si declara venituri mici: Eon, etc, motiv pentru care STATUL CRIMINAL le acorda scutiri de impozite, etc.
Tradatorii criminali nu vor fi suficient de pedepsiti cu o singura SPANZURATOARE si ar trebui spanzurati in fiecare zi timp de un an, ca abia la sfarsit sa fie spanzurati pana la moarte pentru INALTA TRADARE si GENOCID asupra poporului roman IDIOT.
Pana si Media romaneasca VANDUTA si CRIMINALA scapa unele informatii care spun adevarul, pentru ca pe ZOIARISTII Criminali nu-i duce mintea, si asa romanii pot afla despre mizeria de sub presh, insa nu le foloseste la nimic fiindca nici pe romani nu-i duce mintea si nici sange in instalatie nu au ca sa ia atitudine: niste IMPOTENTI Complet.