Apocalipsa COVID

2021-07-28T23:43:54+03:0028 iulie 2021|Doctrină naţionalistă|

Apocalipsa COVID: Se pregătește Judecata de Apoi a Nevaccinaților

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

„Valul patru va fi al nevaccinaților”, ne-a băgat în răcori ministra Sănății. E la inghinalul broaștei că s-a dat semnalul: începe vânătoarea de vrăjitoare.
Aflat în vizită în Tahiti, Macron, șeful hăitașilor europeni i-a avertizat pe supușii din colonie că libertatea face victime:
„Dacă mâine îl contaminați pe tatăl vostru, pe mama voastră sau pe mine, atunci sunt victima libertății voastre, pentru că aveți ceva care să vă protejeze și să mă protejeze.”
Și suveranul cu ghirlande de orhidee la gât și mască tri-strat „bleu national” pe bot a continuat mai inspirat ca Gauguin:
„Și, în numele libertății voastre, veți avea poate o formă gravă (de COVID) și veți ajunge la acest spital. Tot acest personal va trebui să vă îngrijească și să renunțe poate să-l îngrijească pe altul. (…) Asta nu este libertate, asta se cheamă iresponsabilitate, egoism…”
Pălit de aerul tropical, Macron a uitat să le explice băștinașilor comment diable s-ar putea contamina dacă este vaccinat și rapelat.
Naftali Bennett, încă proaspătul premier al Israelului, a adăugat două tonuri pe scara agresivității, vorbind de misiunea sfântă a vaccinării:
„Sarcina noastră este clară: toți israelienii care pot fi vaccinați trebuie vaccinați. Cei care nu acceptă ne afectează pe toți. Respect opiniile diferite, dar există un moment și un loc în care această discuție trebuie să înceteze – și este vorba de viețile noastre”, a tunat Bennett, adăugând că vaccinurile sunt „eficiente și sigure” iar „știința este fără echivoc”.
Însuși înțeleptul Solomon și-ar face nod în barbă tot scărpinându-se și încercând să dezlege aporia potrivit căreia vaccinurile, deși  „eficiente și sigure” („știința fără echivoc”), nu pot asigura totuși „viețile noastre”. Ale vaccinaților, desigur.
Cu toate acestea, fractura logică a lui Macron și Bennett este preluată cu ghilimele și vânturată alarmist în tot Occidentul: de la Germania și Italia până la Marea Britanie și Statele Unite.
(Până și Papa Francisc a anunțat că la slujbele oficiate de el nu au acces decât vaccinații. Vaccinul este noul Botez!)
Evident că alde Macron, Bennett, Merkel, Draghi ori Bergoglio nu sunt stupizi (la Biden nu aș risca un pariu) pentru a nu realiza cât de ridicol bat câmpii. Și atunci?

*

Virusul scăpat (sau lăsat să scape) din laboratorul de la Wuhan a fost privit ca vehicului perfect pentru Marea Resetare. Klaus Schwab, teoreticianul acestei scoateri din țâțâni a lumii, a scris la repezeală o carte (sau o avea gata scrisă). Cartea se numește chiar așa:  COVID-19: The Great Reset, și vorbește despre oportunitatea oferită de pandemie pentru instaurarea unei Noi Ordini Mondiale.
„La data la care scriu (iunie 2020), pandemia continuă să se agraveze în toată lumea. Mulți dintre noi se întreabă când lucrurile vor reveni la normal. Răspunsul e scurt: niciodată. Nimeni nu se va mai întoarce la sentimentul «pervertit» al normalității care domnea înainte de criză, deoarece pandemia de coronavirus machează un punct de cotitură fundamental în traietoria noastră globală.”
Klaus Schwab compară schimbările provocate de virusul SARS-CoV-2  cu cele aduse de Iisus Hristos. Astfel, COVID-19 va marca începutul unei noi ere a umanității.
„Vor urma schimbări radicale cu asemenea consecințe încât unii experți vorbesc despre o eră «înainte de Coronavirus» (IC) și o eră «după Coronavirus» (DC). Vom continua să fim surprinși deopotrivă de rapiditatea și de natura neașteptată a acestor schimbări – pe măsură ce se vor combina unele cu altele, ele vor genera consecințe de gradul doi, trei, patru etc., provocând efecte în cascadă și nemaivăzute.”
Iar George Soros adaugă și el:
„Suntem într-un moment revoluționar în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.”
Așadar, Normalul a murit. „Noul Normal” va fi o eră post-hristică și revoluționară. Nu trebuie să fii prea dus la biserică pentru a înțelege satanismul vremurilor care ni se pregătesc.

*

Pentru a opera asemenea schimbări colosale este nevoie de condiții excepționale. Nu poți schimba lumea cu un guturai.  Marii arhitecți globaliști aveau nevoie de o boală nemaivăzută. Sau care să fie prezentată ca atare.
Cum poți face, în secolul XXI, al științei și tehnologiei de vârf, ca o maladie cu o rată de vindecare de 99,8%, să pară mai periculoasă decât toate ciumele și holerele care au secerat omenirea în toată istoria sa, astfel încât să schimbi total cursul civilizației?
Răspunsul este ascuns în deviza Marii Resetări: Build Back Better. Pentru „a construi din nou mai bine” înseamnă că trebuie să dărâmi. Noua Ordine Mondială este plănuită a se construi pe ruinele ordinii actuale, care trebuie distrusă total.
Ordinea lumii este dată mai ales de relațiile dintre oameni. Pe acestea vor să le distrugă în primul rând Schwab, și Soros, și Macron, și Bennett, și Papa Francisc.
*
Strania expresie „distanțare socială” a fost probabil o răbufnire a subconștientului arhitecților Noii Ordini. Spre deosebire de mult mai logica și benigna „distanțare fizică”, care implică doar diferența de amplasament„ distanțarea socială” ascunde conotații infinit mai grave. Relația cu „Aproapele”, pe care am fost învățați să-l iubim ca pe noi înșine, trebuie să se răcească. Să fie înlocuită cu iubirea de sine.
Noua poruncă egoistă „Protejează-te!” se substituie astfel jertfei personale. Exemplul lui Iisus Hristos devine revolut. Patronul noilor vremuri este Iuda Iscarioteanul.
Măștile care acoperă zâmbetul și închid gura ca niște botnițe, izolările draconice, internările forțate, măsurile de control și disciplinare militară evocând intenționat lagărele de concentrare, plus frica (mai ales frica!) au pregătit terenul. Au transformat omul dintr-o ființă socială solară într-o fiară singuratică, speriată și hăituită, care se simte la adăpost doar în bezna bârlogului.
Relațiile dintre oameni s-au făcut zob. Apoi cioburile s-au topit într-un amestec vâscos de groază, egoism și răutate sub nesfârșitele bombardamente cu panică lansate de monstruoasa coaliție dintre Politică, Afaceri și Presă.
Build Back Better este doar reformularea modernă a străvechiului principiul alchemic Solve et Coagula. Cele două cuvinte înscrise pe brațele lui Baphomet.
*
Prima etapă a creării Noii Lumi se apropie de sfârșit cu un ultim șvung al vaccinării. Macron, Bennett, Johnson, Merkel și compania știu prea bine că vaccinul mai mult dăunează decât protejează. O știu și mulți dintre vaccinați, care se lasă totuși ispitiți de propaganda mincinoasă de Auschwitz: „Vaccinul te va elibera”.
Dar nu despre protecție este vorba aici. Nici despre libertate. Istericalele liderilor politici au rolul de a declanșa o Vânătoare de Vrăjitoare. De a-i asmuți pe vaccinați împotriva nevaccinaților. O reeeditare la scară planetară a celui mai demonic experiment ce a existat vreodată: Reeducarea de la Pitești.
Aceasta este ultima fază a disoluției Lumii Vechi și prima fază a recoagulării atomilor sociali într-o Lume Nouă.
Apoi, la fel ca toate celelalte măsuri aberante – „distanțarea socială”, măștile, izolarea, înfricoșarea etc. – vaccinarea este menită să testeze supunerea. Și, într-o maimuțărire răsturnată a Judecății de Apoi, să despartă „oile” de „capre”.
„Oile” supuse se vor bucura de toate privilegiile viitorului: scăpate de grija proprietății, găzduite la comun în staule de stat ecologice. Cedându-și în schimbul acestui confort laptele, lâna, carnea și mieii pentru bunăstarea ciobanilor, ele își vor savura în tihnă fericirea de a trăi și rumega în cea mai bună și dreaptă dintre lumi.
Cât despre puținele „capre” rămase rebele și nevaccinate, după câteva tentative de reeducare, consemnate minuțios în Sistemul de Credit Social, ele vor  fi aruncate în lagăre special amenajate.
Pentru a descuraja orice tentative de contaminare a turmei cu virusul rebeliunii, lagărele din Noul Gulag vor purta nume pilduitoare precum „Întunericul cel mai dinafară” sau „Plânsetul și scrâșnirea dinților”.

2 Comments

 1. gmbplay 31 iulie 2021 la 8:57 am - Raspunde

  Daca era un razboi clasic si rusii si americanii ocupau Afganistanul in maxim 1/2 an , problema nasoala era dupa .

 2. CD 29 iulie 2021 la 6:51 am - Raspunde

  Afganistanul s-a dovedit din vechime ca un finalizator al imperiilor care au incercat sa-l cucereasca si sa-l supuna, nu, imperiile nu au fost ingropate in Afganistan, dar blestemul cumplit, final si fatal al decaderii lor a fost pus pe fruntea lor ca o pecete implacabila. De la Imperiul Machedon al lui Alexandru cel Mare, la Imperiul Mongol, la Imperiul Britanic, Imperiul Sovietelor si acum Hyperimperiul American toate au ratat cucerirea si au dobandit pecetea blestemului Hunducus, asa cum l-a cunoscut si Alexandru Macedon.

  CIMITIRUL IMPERIILOR
  de Eric S. Margolis 19 iulie 2021

  Războiul condus de SUA în Afganistan pare să este pe incheiere, și nici o zi nu’i prea devreme. Tatăl Americii, Benjamin Franklin, a scris cu înțelepciune: „Fără război bun; nu’i nici o pace rea.”
  Cu toate acestea, timp de 20 de ani, Statele Unite au purtat un război total împotriva acestui stat mic, îndepărtat, sărăcit, ale cărui singurele arme erau vechile puști AK47 și curajul nemărginit al poporului său feroce.
  În prima mea carte despre Afganistan, „Războiul din vârful lumii”, scrisă după ce am fost pe teren cu războinicii anti-sovietici „mujahedini”, i-am numit „cei mai curajoși oameni de pe pământ”.
  Acum, aproximativ 21 de ani mai târziu, repet acest titlu.

  În ultimele două decenii, mujahedinii naționaliști afgani s-au confruntat cu întreaga putere a imperiului american: valuri de bombardiere grele B-1 și B-52; flote de drone ucigașe, atacuri aeriene constante de la bazele aeriene americane din Afganistan, Asia Centrală și Golf; 300.000 de trupe de mercenari afgani finanțate de SUA; până la 120.000 de militari americani și NATO și alți mercenari plătiți de SUA; brutala poliție secretă afgană condusă de comuniști, poliția guvernamentală regulată, milițiile tadjică, hazara și uzbecă, au lovit echipele trimise de SUA și Marea Britanie, plus foamete și boli. Folosirea torturii de către forțele occidentale a fost agresivă.

  Toate acestea pentru a apăra guvernele marionetă afgane instalate de SUA, a căror principală activitate a fost protejarea comerțului cu opiu , care a făcut din Afganistan cel mai mare exportator mondial de opiu/morfină care a fost transformat în heroină. Un alt moment mândru pentru Washington, care, în anii 1970 a fost până la urechi în comerțul cu opiu Indochina, și mai târziu în america centrală de afaceri cocaină.

  Afganistanul a fost un război al minciunilor, susținut de puternica mass-media americană și britanică. Președintele George W. Bush, un om de o ignoranță profundă, a lansat acest război pentru a acoperi faptul că a fost prins dormind de atacurile din 11 septembrie. Bush a dat vina pe Osama bin Laden, fost aliat al SUA, și guvernul taliban din Afganistan pentru 11/9, deși afganii nu au fost implicați în aceasta.

  Singura dovadă a implicării lui bin Laden a fost o serie de videoclipuri false care cred că au fost făcute de serviciul de informații condus de comuniștii din Afganistan sau de foștii săi șefi KGB. Când am subliniat ca aceste videoclipuri au fost falsuri, CNN m-a Pus pe lista neagră de la difuzare La fel și CBC TV din Canada și lanțul Sun după ce am avertizat că trupele canadiene sunt trimise în Afganistan sub pretexte false.

  Oficial, SUA au avut pierderi de 31.376 de morți și răniți grav în Afganistan; Canada a pierdut 158 de morți; Marea Britanie 456 morți; Afganii dumnezeu mai știe câți. Estimările variază de la 100.000 la un milion. Potrivit surselor, două milioane de afgani au murit în timpul ocupației sovietice de zece ani. Aproape orice mișcă a fost bombardata.
  Costul cunoscut pentru acest război inutil a fost de 2 trilioane de dolari SUA, plus sute de milioane în plăți secrete pentru a angaja „voluntari” de la aliații SUA pentru a lupta în Afganistan. Acest lucru a fost facut cu împrumuturi de bani ascunse în datoria federală a SUA.

  Ce urmează? SUA încearcă să găsească o modalitate de a rămâne angajate în Afganistan prin atacuri aeriene de la bazele sale din Golf și, eventual, altele noi baze în Asia Centrală. Prima putere militară a lumii pur și simplu nu poate îndura umilința înfrângerii din Afganistan, în special de către o grămadă de războinici musulmani de munte. Toți acei experți americani și britanici care au susținut războiul afgan își ascund acum fețele, așa au făcut după dezastrul din Irak.

  Partidele de războinici ai Americii încearcă să găsească modalități de a menține conflictul, ridicând alarme false cu privire la școlarizarea fetelor, traducători și drepturile femeilor. Dar nu auzim nimic de la acești ipocriți pro-război despre uciderea, violarea și uciderea a mii de femei în India în fiecare an.
  Câți americani dezinformați știu că talibanii au fost o mișcare religioasă formată pentru a opri violarea femeilor afgane și tâlharii în timpul războiului civil din 1990, dupa plecarea sovieticilor?
  Am fost acolo și l-am văzut.

  Ce urmează? Pe măsură ce puterea SUA scade, CIA va încerca să consolideze mișcările separatiste din rândul minorităților tadjică și uzbecă din Afganistan. Iranul va înarma și finanța minoritatea șiită Hazara.
  Tadjikistanul dominat încă de comuniști și Uzbekistanul își vor sprijini frații etnici din Afganistan. Cel mai important, India va intensifica intrigile din Afganistan, unde puternica sa agenție de informații, RAW, este din ce în ce mai activă.

  Între timp, Pakistanul sprijină în liniște talibanii care, la fel ca un sfert dintre pakistanezi, sunt de etnie paștună. China nu știe inca ce să facă în Afganistan: dorește să blocheze extinderea influenței indiene în subcontinent, dar se teme profund de islamul militant și de influența sa crescândă în Xinjiang.
  Deci, americanii inca nu au văzut ultima nebunie din Afganistan, una dintre cele mai mari nebunii ale politicii externe a SUA. Pentru a-l parafraza pe marele Talleyrand, războiul SUA din Afganistan „a fost mai rău decât o crimă, a fost o greșeală.”

  Articol dedicat prietenei mele dragi și războinicei pentru adevăr, contesa Pamela de Maigret,ce a murit pe 12 iulie 2021.

  Sursa: https://ericmargolis.com/2021/07/victory-in-afghanistan
  Traducerea si introducerea CD

  Eric S. Margolis (n. 1942) este un jurnalist și scriitor american. Timp de 27 de ani, încheindu-se în 2010, a fost editor colaborat al lanțului de ziare Toronto Sun, scriind în principal despre Orientul Mijlociu, Asia de Sud și Islam. El contribuie la Huffington Post și apare frecvent în emisiunile de televiziune canadiene, precum și pe CNN.
  Un multinațional, el deține reședințe în New York, Paris, Toronto și Banff, Alberta, Canada.
  Eric Margolis deține diplome de la Școala de Servicii Externe a Universitatii Georgetown, Universitatea din Geneva, Elveția și Programul MBA al Universității din New York.
  Este afiliat la mai multe organizații, inclusiv Institutul Internațional de Studii Strategice din Londra și Institutul de Studii Regionale cu sediul în Islamabad, Pakistan

  Margolis își identifică politic ca fiind „Eisenhower Republican”. Deși convingerea sa politică internă este moderat conservatoare (este un anticomunist și un susținător al capitalismului), opiniile lui Margolis cu privire la Orientul Mijlociu sunt puternic în contradicție cu cele ale neoconservatorilor

  Margolis este cel mai bine cunoscut din reportajele sale despre Palestina și Kashmir. Mama lui Margolis, Nexhmie Zaimi, a fost, de asemenea, o jurnalistă care a petrecut mult timp în Orientul Mijlociu documentând situația dificilă a palestinienilor în anii 1950. Influența ei, plus rolul lui Margolis ca corespondent străin în Orientul Mijlociu și călătorind cu mujahedinii în timpul războiului sovieto-afgan, la investit pe Margolis cu un interes puternic în lumea musulmană. Într-o rubrică din ianuarie 2009 intitulată „Eradicarea Hamas”, Margolis a numit Războiul din Gaza o „campanie de soluții finale” din partea Israelului și a numit Hamas o mișcare revoluționară populară care a apărat drepturile palestinienilor „curățați etnic” în 1948. ~ Wikipedia

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top