APEL NAȚIONAL: Pe 7 Martie, protest masiv împotriva legii vaccinării obligatorii. Toată țara la București!

2021-03-02T13:11:39+02:002 martie 2021|Doctrină naţionalistă|

APEL NAȚIONAL: Pe 7 Martie, protest masiv împotriva legii vaccinării obligatorii. Toată țara la București!

Apel Național!🇷🇴

Duminică, 7 martie suntem obligați să ne prezentăm cu toții în alveola Parcului Izvor de lângă Casa Parlamentului la ora 15:00, dacă mai vreți să câștigăm lupta împotriva vaccinării obligatorii!
Toată țara trebuie sa vină împreună cu noi în București, nicidecum în alte orașe, fiindcă Legea vaccinarii obligatorii va intra la vot în max. 2-3 săptămâni!

7 martie este o zi simbolică pentru toți românii care NU doresc sa fie vaccinați cu forța împotriva voinței lor.

Anul trecut, la această dată, aprox. 6500 de români adevărați au făcut un lanț uman în jurul Casei Parlamentului, încercuind la propriu fortăreața parlamentarilor și atunci am reușit cu toții să oprim Legea vaccinării obligatorii, nemaifiind votată în Camera Deputaților, în ciuda tuturor presiunilor făcute din interior de agenții Big Pharma.

Anul acesta, contextul este cu mult diferit, dar avem aceeași misiune de îndeplinit și va trebui să ne unim din nou cu toții pentru a-i opri pe deputații care vor vota Legea vaccinării obligatorii în Plen în jurul datei de 15-20 martie.

Acum NU mai este loc pentru alte orgolii si avem obligația de a ne întâlni din nou pe 7 martie în alveola Parcului Izvor, pentru a reuși să strângem rândurile, în așa fel încât Legea vaccinării obligatorii să NU treacă.

Oameni buni, aceasta este ultima noastră șansă de a-i opri pe guvernanții vânduți care au misiunea de a duce până la capăt agenda companiilor Big Pharma pentru a impune în cele din urmă vaccinarea obligatorie a copiilor si adulților.

Iar dacă această Lege va trece, atunci trebuie să știți de acum că toți romanii vor fi obligați să se vaccineze împotriva Covidului,indiferent de optiunea lor, mai ales că ne regăsim în acest moment într-o situație epidemiologică deosebită.

Iar părinții care vor refuza actul vaccinării obligatorii vor plăti amenzi de până la 10000 RON, urmând ca în final să fie decăzuți din drepturile părintești dacă nu își vor vaccina copiii.
Asta vă așteaptă dacă nu vă treziți și dacă nu scăpați mai repede de frica care v-a luat mințile în acest an!

Acum un an i-am oprit si aveți mai jos discursul meu de atunci!
O putem face din nou, dar depinde numai de voi daca deputații vor vota în cele din urmă Legea vaccinării obligatorii!

Nu faceți prostia de a nu veni, fiindcă acest moment nu se va mai repeta prea curând și o să vă pară rău mai târziu dacă veți boicota protestul nostru.

Împreună putem face din nou istorie, nu uitați asta niciodată!

Dumitru Bălan

4 Comments

 1. Jan 3 martie 2021 la 4:00 pm - Raspunde

  Daca se legifereaza vaccinarea obligatorie,atunci i se poate injecta oricui orice sub obigativitatea legii.Voi astia care comentati aiurea sau la misto,o faceti pentru ca sunteti platiti pentru asta,ca niste neomarxisti nenorociti ce sunteti.

 2. Pixelu Albastru 2 martie 2021 la 2:00 pm - Raspunde

  Asta-i cam ca povestea cu drobul de sare. Aoleu ce ne facem că ne vaccinează cu forța!
  Dacă chiar legiferează așa ceva atunci sunt motive justificate de protest.

  • icd1975 3 martie 2021 la 12:38 pm - Raspunde

   Credeti ca demersurile pentru blocarea votarii unei legi anticonstitutionale sunt nejustificate ? Daca legea cu pricina se va vota, atunci cu mult mai greu, daca nu chiar imposibil, va fi pentru o schimbare…

 3. gmbplay 2 martie 2021 la 1:30 pm - Raspunde

  Exista anul trecut in martie vaccin ? Cred ca atunci nici macar virusul nu aparuse pe plaiurile noastre .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top