Noi cu cine votăm în 2016?

 

Peste câteva minute se va anunța încheierea votului și primele estimări. Am avut parte de doi candidați care nu au spus nimic din ce ne interesează. Nimic despre distrugerea economiei, despre distrugerea sistemului bancar, despre vânzarea pământului la străini, despre faptul că deja într-o proporție neîngăduit de mare pământul și subsolul Țării a ajuns pe mâini străine!… Nu mai avem nici armată, avem în schimb o armată de jandarmi, gata să dea cu noi de pământ dacă vom îndrăzni „să ieșim în stradă” și să cerem ceea ce stăpânii lor nu vor să le cerem!…

 

Nu fac acum bilanțul dezastrului, inventarul crimelor împotriva poporului român săvârșite după 1990, inclusiv de actuala guvernare, adică de Ponta și ai lui, precum și de guvernarea anterioară, a lui Băsescu și a celor care s-au adunat ciotcă în jurul lui Johannis!

 

Din nou am fost în situația de a alege răul cel mai mic!

 

Întreb: Până când democrația falsă de după 1990 ne va mai pune în această situație anormală?! Anormală și dureroasă pentru orice voitor de bine?!

 

Anunț pe vizitatorii și comentatorii de pe acest site că m-am sfătuit cu un grup de patrioți din Chișinău, unde situația nu diferă prea mult de ce se întâmplă la București, și am decis să pornim chiar din această seară acțiunea care, dacă va fi dusă la bun sfărșit, va fi să ne pună în situația ca în 2016, la viitoarele alegeri, să avem cui să dăm votul nostru din toată inima. Un vot pozitiv, iar nu unul negativ, eliminator, cum am votat azi! L-am votat pe Ponta, ca nu cumva să iasă Johannis și ai lui! Iar cine l-a votat pe Johannis a făcut-o ca semn de dezavuare a lui Ponta și a PSD-ului! Sunt solidar cu această dezavuare!…

 

Desfășurarea campaniei electorale a scos la vedere semnele că singura opoziție autentică din România este opoziția la sistemul mafiot instaurat după 1990. Acestui sistem îi aparține și PSD-ul, și ACL-ul! Și Ponta, și Johannis! Deopotrivă.

 

Cine va cîștiga în seara acesta alegerile are posibilitatea să demonstreze că greșesc milioanele de români care gândesc aidoma mie, anume că nu există nicio deosebire fundamentală, esențială, între cele două grupări care s-au confuntat în actuala campanie electorală! Nicio deosebire între mafiotul Băsescu și mafiotul Năstase, între Blaga și Hrebenciuc!

 

Ne-am bucura ca guvernanții de după 16 noiembrie 2014 să priceapă că nu se mai poate guverna prin minciună și hoție. Le acordăm șansa de a se schimba! Teoretic, este posibilă și această schimbare, adevărata schimbare de care Țara are nevoie și pe care o așteaptă de la guvernanții de mâine: din mafiot în omul legii, din individ fără mamă, fără tată, fără Dumnezeu, să te faci un om de onoare, un bun creștin! Ca buni creștini ce suntem, încrezători în sămânța cea bună pe care Domnul a pus-o în fiecare om, nu excludem această ipoteză, cea mai optimistă cu putință!

 

Măcar de ar evolua astfel lucrurile, caz în care acțiunea pe care o inițiem acum, de combatere a actualului sistem, s-ar transforma într-una de susținere, de conlucrare rodnică pentru propășirea Neamului! Am fi primii care ne-am bucura!

 

Până atunci anunțăm intenția noastră, a grupului de patrioți care iau această inițiativă, de a veni în zilele următoare cu date mai precie, mai concrete, privind acțiunile și activitățile la care vă invităm să participați!

 

Contăm pe voința noastră în primul rând! Pe voința politică de a acționa în folosul Neamului, deja dovedită de toate persoanele care facem parte din grupul de inițiativă constituit ad-hoc în orele de umilință pe care le-am trăit cu toții azi!

 

Nu mai vrem ca românii să mai trăiască drama și jalea de a nu avea pe lista de candidați, nici azi, nici cu două săptămâni în urmă, niciun candidat de Doamne, ajută, pentru care să-ți faci cruce și să te rogi la bunul Dumenzeu să-l ajute să câștige alegerile și să ne izbăvească, să ne scoată din fundătura, din prăpastia în care ne-a adus ultimul sfert de veac de istorie! Un sfert de veac care a trecut degeaba! E destul!…

 

Pe curând, frați români!

 

Iar dacă inițiative similare vor răsări și în alte suflete de români, în alte grupuri de prieteni, de colegi, de pe acum ne declarăm disponibilitatea la colaborare în spiritul celei mai cinstite frății românești!

 

Doamne, ajută!

 

 

 

Ion Coja, în numele Grupului 2016.

 

 

16 noiembrie 2014, orele 20 și 30 de minute.