anonim
iamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.178

In anii 50 am avut un razboi al serviciilor secrete pe acte si pentru instaurarea ideii de holocaust in Romania soldat cu multe executii de ofiteri despre care in momentul de fata nu se stie mai nimic pentru care ideea de sapun ca artefact nazist nu intra decat ca o secventa psihologica pentru imprimarea ideii de holocaust.
La inceput, in 1945 primele acte cu crime de razboi au fost falsificate de serviciile militare americane pentru impartirea despagubirilor de razboi fixate sa fie platite de Romania. Falsificarea actelor a debutat in acelasi timp cu vanarea pe teritoriul Germaniei a agentilor germani care au actionat pe teritoriul Romaniei in cel de-al doilea razboi mondial si in special al celor infiltrati care au actionat in operatiuni sub steag fals pe ,,tiparul expozitia de cadavre” pentru trimiterea Romaniei la despagubiri de razboi . La debutul planului Barbarosa toti au luat in calcul ideea de crima de razboi care era luata in calcul de la Trianon pentru ca se punea problema atat a despagubirilor de razboi cat si a anexarilor de teritorii ca asa am pierdut Basarabia , Bucovina de Nord si Cadrilaterul… Toti agentii germani care care au actionat imporiva Romaniei si a miscarii legionarii in operatiuni sub steag fals au primit o imunitate si acte false de la americani dupa ce au fost implicati in operatiunile lor si toti spionii sovietici infiltrati in miscarea legionara au fost protejati dupa 1947 de Securitate si reutilizati in epurari staliniste in 1951 – sunt celebrele echipe de informatori utilizate de generalul Boico Mihail rubedenia lui Tismaneanu in epurari staliniste in Directia de Graniceri pentru care astazi nu se stie cati ofiteri romani au fost executati si din care tatal meu de abia a scapat de executie.
In final americanii au renuntat la operatiunile de falsificare de acte cu crime de razboi pentru ca operatiunea in sine era slaba si punea in discutie ideea de holocaust in Europa.
In anii 50 situatia a devenit mai complicata si Securitatea a trecut la falsificari de acte cu crime de razboi cu scopul de retragere a sprijinului oferit de NATO si CIA miscarii legionare si in vederea denigrarii miscarii legionare pentru ca anticomunismul din Romania era format in cea mai mare parte din legionari – nu o sa gasiti nici macar 10% liberali si monarhisti care in anii 50 au pactizat total cu PCR-ul…
In acest razboi al spionilor a aparut si o forta si anume Securitatea nationala care s-a intors impotriva Securitatii staliniste propiu zise si asa au aparut si executiile de securisti in Securitate pe ideea de contrainformatii….E cea mai dura faza in care un numar mic de ofiteri a trecut a actiune si asa cartitele CIA in Securitate au fost executate. Am uitat sa va spun ca primul obiectiv al CIA plina de cartite sovietice era denigrarea miscarii legionare cu cartite in Securitate….
Fuga Israelului dupa despagubiri de razboi era sa blocheze plecarea armatei sovietice din Romania si a dus la prabusirea anticomunismului in Romania datorita rasismului evreilor din CIA care au sabotat tot ce inseamna anticomunism in Romania. De exemplu, codificarile transmisiunilor erau oferite la sabotaj ca sa fie sparte usor si pentru ca toate gruparile sa fie capturate de Securitate. In 1953 tatal meu ca sef in Securitate a obtinut marturii din partea legionariloor capturati de Securitate mai mult decat socante pe rasismul si antiromanismul evreilor din CIA in care legionarii ii marturiseau ca nu mai avea nimeni incredere in ofiterii CIA… De ce credeti ca Traian Basescu l-a insarcinat pe Vladimir Tismaneanu ca sa coordoneze condamnarea comunismului? Va spun eu: ca sa se acopere falsificarea de acte cu crime de razboi de catre Securitate si americani si antiromanismul evreilor din CIA care au cauzat prabusirea anticomunismului din Romania…. Condamnarea comunismului din Romania a fost sub controlul Mosadului si CIA….
Nu conteaza daca sapunul a fost sau nu a fost din evrei pentru ca si-a indeplinit scopul si anume inducerea ideii intre romani al unui holocaust in Romania pe ideile unui razboi psihologic pentru justificarea renuntarii la Buceac si la Bucovina de Nord.