Profesie nouă în Ungaria: anti-românismul!
No issue detected

Stan Pățitu 17 hours ago
.
o fi și asta ceva cu anti-românismul în Ungaria, da ce să mai spunem de anti-românismul din România?! Ăsta nu există? Ăsta nu e mult mai periculos decît cel din Ungaria? Nu cred că ăla din Ungaria e mult mai tare, mai periculos și mai dezavantajos, decît cel din România, pentru că cel din interior ne sapă puternic pe toate planurile, de la avuție la identitatea națională, secundă de secundă de 27 de ani. Așa că flapsurile ungurești ne lasă rece. Ce facem cu anti-românismul din interior care ne-a culcat la pămînt cu totul pe toate planurile? P-ăsta nu-l vedem? Mai ales că ne mănîncă-ntr-una mai rău ca un cancer. Poporul român se usucă-n picioare, iar pe unii îi deranjează elucubrațiile ungurilor, pe care nu-i bagă nimeni în seamă. Oligarhii lumii au pus scuturi antirachetă în România, pentru că au planuri tari de tot. Nici nu-i interesează de Ungaria. Și ca să citez: cine-i Ungaria domle în zilele noastre? (Coposu)
n-am studiat problema, dar dacă lucrurile stau așa, problema nu se rezolvă cu cancanuri la colț de stradă. Legile constituționale aprobate de parlamentul european nu permit rasismul, revizionismul, și nici incitarea sau instigarea la nici un fel de rasism, revizionism, etc. Românii nu-și cunosc drepturile. Se muncesc ca fraierii să-și respecte obligațiile, dar nu deschid gura să-și ceară drepturile.
problema se rezolvă foarte simplu la Curtea Internațională de la Haga cu doi avocați buni, care să demonstreze anti-românismul, adică rasismul și revizionismul Ungariei. Mai mult decît atît, Ungaria va fi obligată să plătească despăgubiri și să-și ceară scuze oficial pentru atacurile rasiste și revizioniste. Rasismul se plătește foarte greu la Haga. Din păcate românii vorbesc mult pe unde vrei și unde nu vrei, dar nu fac nimic din ce trebuie făcut.
e valabil și cu teritoriile românești însușite ilegal de Ucraina sau alte state vecine și ”prietene”, care după dezintegrarea fostei Uniuni Sovietice, s-au trezit cu teritorii cadou, luate de Uniunea Sovietică abuziv, fără nici-un fel de tratat internațional aprobat. La Haga!
pînă atunci vom lătra degeaba că alții sînt rasiști sau ne-au confiscat teritorii ilegal. Lamentații fără acțiune.
ia să deschidem un proces la Haga, să vedem mai au ungurii curajul să deschidă gura! Deocamdată neito are nevoie de noi nu de unguri. Dacă copilul nu plînge, nu-i dă măsa să sugă.
nea Mărin îl strigă pe Sucă: I-a mergi bă la neito, și-ntreabă-l cînd dă damigeana aia de vin!
Sucă: care neito?
nea Mărin: bă da prost mai ești! Ăla de-i frate cu mă-ta.
Sucă: asta-i simplă de tot. Am crezut că ăla cu scuturile.