Pe blog, la comentariile pe marginea a textului semnat de Doamna Doina, intervine Anonimul american, un român din America, cu textul de mai jos. Nu putem controla afirmațiile sale, dacă sunt conforme adevărului, dar sunt prea importante pentru a lelăsa să aștepte confirmarea înainte de a le publica, așa cum s-ar cuveni. Le publicăm și așteptăm confirmarea. În primul rând de la Anonimul american, pe care îl rugăm să caute prin arhive, a sa sau alta, poate găsește textele despre care face vorbire…

i.c.

 

De studiat relatiile ce se stabilesc intre persoane, aparent fara nici o legatura intre ele.George Constantin Paunescu are legaturi cu Frank Timis si Ovidiu Tender.Dar G.C.Paunescu este principalul sponsor al Congreselor de dacologie organizate de Napoleon Savescu.Prin anii 2007/2008, sosea la New-York revista dacistilor,Dacia Magazin, cu articole ce laudau proiectul Rosia Montana si firma Gold.Autorul articolelor, ,dacul” Vladimir Brilinschi (il retin ptr. ca mi-a sarit in ochi numele de evreu polonez)lauda firma Gold, deoarece se angaja ca in loc de un copac taiat, ca urmare a defrisarilor, ptr. a face loc exploatarii aurifere, sa sadeasca alti doi copaci.Mai spunea ca dacii nu au exploatat aur la Rosia Montana, drept ptr. care galeriile, fiind romane, puteau fi aruncate in aer cu explozibil, fara nici o problema de constiinta nationala.Aceste articole, care exista, pot fi lecturate, au aparut la ordinul sau cu aprobarea lui Napoleon Savescu, care este un impostor (a plagiat) si un infractor ( furt intelectual).Savescu si gasca lui de la Dacia Magazin, in frunte cu dacul Brilinschi se fac vinovati insa si de tradarea interesului national.Culmea este ca articolele publicate nu apar ca fiind articole publicitare ci reprezinta opinia dacistilor.
Sa fi cumparat N.savescu actiuni la firma Gold?Ori exista legaturi dubioase intre cei enumerati :Paunescu, Frank Timis,Tender, Savescu ?