Fwd: Anca Alexandrescu – varf de lance impotriva AUR
Yahoo
/
Inbox

Marian Ilie < marianilie60@gmail.com >
La:
Pot Logaru
Bcc:
ionzcoja@yahoo.com

Sâmbătă, 22 octombrie la 21:35

Evident, Anca Alexandrescu este varful de lance cu care PSD ataca AUR. Si are motive, pentru ca AUR i-ar putea lua o parte din electorat – daca isi va mentine linia pe care se afla, respectiv cea din a doua parte a articolului, cu acele proiecte de legi ce incurca serios socotelile actuale coalitii…
George Simion, scandal la TV. Se va lăsa cu proces. Șoșoacă, securiștii, AUR și o ceartă pe Whatsapp

Publicat la 20 octombrie 2022, 08:32 de Mădălina Din u

Încă un scandal cu liderul AUR George Simion în prim-plan. Totul a pornit de la invitația de a participa la o emisiune la care era invitată și fosta lui colegă, Diana Șoșoacă

George Simion a motivat că încercarea de a inventa legături între AUR cu fosta și actuala Securitate îl face să nu mai dorească să participe la vreo emisiune moderată de Anca Alexandrescu .
În schimbul de mesaje, realizat prin aplicației whatsapp, liderul AUR a primit o invitație cu date de 30 octombrie, „față în față cu Diana Șoșoacă”. Cea din urmă confirmă deja prezența în emisiune, potrivit Realitatea TV .

„Domnul Simion este la Arad în aceste zile și vă urează mult succes. Felul în care încercați să inventați legi cu fosta și actuala Securitate îl face să nu mai dorească niciodată să fie într-o emisiune de-a dvs. Pentru alte solicitări de presă legat de partidul AUR , vă rugăm să folosiți exclusiv contactul domnului George Orban” a fost răspunsul reprezentatului liderului AUR .

În replică, moderatoarea emisiunii a întrebat dacă este cumva interzis să mai scrie acel număr. „E interzis să mai scriu aici? Sau cum?”, a chestionat realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel.

„Vă recomandăm o analiză medicală, la cap, dacă am impresia că scrie mai sus. (…) Dumneavoastră nu cred că sunteți presa ci o fostă consilieră de la Adrian Năstase, Victor Ponta, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, cu mari carențe de a citi un text, a fost răspunsul care a stârnit furia moderatoarei, iar la rândul ei. și-a exprimat, în încheiere, indignarea prinția afirma „Ne vedem în instanță”. „E foarte bine că vă manifestați așa. Absolut corect să vă purtați așa cu presă. Am să arăt public mesaje dvs.”, a scris Alexandrescu.

A. Senatul a respins proiectele de lege ale AUR
Liderul Aur nu a făcut alte declarații publice legate de schimbul de mesaje, iar pe pagina sa oficială de Facebook a publicat un text prim care a anunțat că 16 proiecte de lege ale AUR au fost respinse în Plenul Senatului.

„16 proiecte de lege ale AUR au fost respinse azi în Plenul Senatului.

TOATE au fost respinse, în bloc! De ce? Doar pentru că sunt scrise de AUR! În același timp, acești impostori cu două fete care populează Parlamentul țipă că AUR nu vine cu legi în Parlament. Serios?!

Propunerile noastre prevedeau, printre altele:

– acordarea de sprijin tuturor familiilor care au copii nou-născuți, fără discriminare;
– reducere drastică a subvenției acordate partidelor politice de la bugetul de stat;
– creșterea transparenței în Consiliile locale și județene prin transmiterea live, online, a ședințelor acestora;
– interzicerea înstrăinării activelor statului în cadrul companiilor naționale pe o perioadă de 2 ani;
– eliminarea impozitului pe un autovehicul pentru familii cu minimum 2 copii.

Nu ne vom da bătuți! Continuăm lupta cu acest sistem ticălos, iar în momentul în care vom prelua guvernarea, implementăm toate măsurile care să aibă grijă acum nu sunt respinse pe bandă rulantă.
În plus, ne vom recupera suveranitatea națională călcată în picioare de toți politicienii nevertebrați care au votat așa-zisele «Legi ale Justiției»” a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

https://evz.ro/george-simion-scandal-la-tv-se-va-lasa-cu-procese-sosoaca-securistii-aur-si-o-cearta-pe-whatsapp.html

*

Nota redacției – Am lăsat la directoarea postului Realitatea Plus câteva exemplare din cartea Circularele Căpitanului, pentru o mai bună informare asupra subiectului Mișcarea legionară. Un exemplar cu dedicație pentru Anca Alexandrescu. Doamna respectivă nu a catadicsit să se deranjeze cu un semn de confirmare a primirii mesajului meu. Ce să cred despre corectitudinea persoanei?