anonim
70 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.30

 

Nationalismul din Romania e conditionat si sub controlul sionismului. Cei mai importanti formatori de opinie sunt de fapt sionisti si tot ce inseamna istorie raportata pe anii 50 e sub controlul sionist. Avem intelegeri secrete intre nationalisti si sionisti in care un popor a fost manat ca o turma spre pierzanie.
Una din campaniile sioniste e campania pe ,,frontieristi” initiata de Carmen Avram pentru care tot nationalismul romanesc era in delir. Nu conta ca totul era lipsit de logica si conta doar ura si fuga dupa eticheta de anticomunist pentru o campanie realizata sub protectia serviciilor secrete pe dosare desecretizate doar cu aprobarile sefilor SRI. In timp ce Israelul construia ziduri si garduri de sarma ghimpata pe granite in jurul asezarilor de arabi palestinieni aici in Romania doamna Carmen Avram lua interviuri de la directori de puscarii iugoslave cu un cimitir de romani in fata portii care urlau ,,Romanii omoara”.. Campania sionista pe ,,frontieristi” a venit cu desfiintarea structurilor de graniceri si cu modificarea legislatiei in care orice emigrant primeste automat cetatenia romana si statutul de refugiat si scopul in sine a fost schimbarea structurilor etnice din Romania. Desfiintarea granicerilor a fost initiata de Ion Iliescu si terminata de Emil Constantinescu in CDR.
Alta campanie, ,,Memorialul durerii” condusa de o catolica fanatica pe nume Lucia Hossu Longin pentru care toata talibaniada ortodoxa e in extaz de 31 de ani. In fapt a fost initiata de Lucia Hossu Longin cu spargerea casei lui Nicolschi in fuga dupa dosarele pe Petre Roman, Silviu Brucan si toata pleiada de sionisti fesenisti. Nicolschi era in stare cu un singur dosar sa arunce in aer guvernul lui Petre Roman si pentru asa ceva i-au spart casa asa cum marturisea Lucia Hossu Longin in fuga dupa dosare pentru care tremura toata agentura Mosadului din Romania. Operatiunea SRI-Mosad ,,Memorialul durerii” a functionat perfect si guvernul Petre Roman a fost salvat cu distrugerea industriei Romaniei ce a lasat in urma un exod de romani in masa de milioane de romani – epurare etnica .
O alta campanie sionista e ,,sfintii inchisorilor”. Scopul in sine a fost fragmentarea romanilor si capi de lista pentru canonizari au intrat toate ,,agenturile straine” din anii 40-50 pentru conditionarea nationalismului pe origini politice. Rezultatul s-a vazut cu un nationalism sub control cu toate partidele sub control israelian. Traim in prezent si toate campaniile astea au fost promovate de trusturi de media evreiesti….dar pe istorie cenzurata fara epurari staliniste , fara sa se stie de epurari national comuniste si cu cenzurarea tuturor incercarilor de dezintegrare a Romaniei pe anii 50 . Cu un singur dosar se face de ras si se compromite tot ce inseamna canonizare si sute de dosare au fost furate din arhive in regimul lui Emil Constantinescu si sub conducerea lui Vladimir Tismaneanu. Unde sunt dosarele si arhivele? Va spun eu: la Tel Aviv….Furtul arhivelor Securitatii a fost initiat in anii 90 de guvernul lui Petre Roman ….
Intelegeri secrete nationalisti -sionisti….
In anii 50 se stia bine ca nu existau acte care sa justifice numarul oficial de morti si se stia bine in sistem ca au fost operatiuni de falsificare de acte cu crime de razboi pentru retragerea sprijinului acordat de NATO si CIA anticomunismului din Romania . In schimb nationalismul din Romania a facut jocurile sionistilor si a pastrat secret existenta operatiunilor de falsificare de acte cu crime de razboi atat de catre Securitate cat si de catre americani dupa 1945….dar si pe falsificarile biografiilor stalinistilor evrei din anii 50 – Boico Mihail de exemplu, rubedeniile lui Traian Basescu, unchiul lui Petre Roman etc Intelegerile secrete dintre nationalisti si sionisti au salvat imaginea lui Vladimir Tismaneanu, Traian Basescu , Petre Roman, Silviu Brucan si a multor alti politicieni si formatori de opinie…

*

Nota redacției – Am și eu îndoieli în legătură cu Memorialul Durerii, din care lipsește episodul VICTOR SMATOC, pe care dna Lucia Hossu îl cunoaște foarte bine, dar a refuzat să-l filmeze pe impricinat, prieten de familie, altminteri. Voi reveni eu cu povestea lui Victor Smatoc.