CD
1.316 aprobate
denitsoc@gmail.com
149.102.242.180
Ce viseaza acum americanii treziti din cosmarul “Visului American”:

VLADIMIR PUTIN VA FI CETATEAN AMERICAN SI VA CANDIDA LA PREŞEDINTIE
Postat pe 18 august 2023 de horse237

Voi începe o pagină “Go Fund Me” pentru a găsi un certificat de naștere în documentele devastate de incendiu din Maui Hawaii, care demonstrează că Vladimir Putin este copilul iubit al unei rusoaice și al unui traducător al armatei americane născut în Maui la 7 octombrie 1952.
Mama lui l-a luat pe tinarul Vlad si s-a întors în Rusia când a descoperit că tatăl său american era o bărbat căsătorit.

Când dolarul va muri ca monedă de rezervă internațională, salariile și pensiile vor fi reduse cu cel putin 60%. Dacă Dolarul Moare înainte de noiembrie 2024, îi pot garanta lui Putin o victorie ușoară într-o cursă cu trei căi între Kamala Harris și Donald Trump, având în vedere următoarea platformă.

Putin va scoate SUA din OMC (Organizația Mondială a Comerțului) și OMS (Organizația Mondială a Sănătății). El va abroga NAFTA (Acordul de Liber Schimb din America de Nord). NAFTA a dus la închiderea a 80.000 de fabrici de producție din SUA. El va aduce înapoi locuri de muncă industriale.

Reducerea dramatică a salariilor și sfârșitul asistenței sociale vor forța 20 de milioane de străini ilegali să plece acasă. Și mulți străini legali se vor repatria. Acest lucru va duce la scăderea chiriilor, în același timp cu creșterea salariilor și contribuind la reducerea deficitului comercial.

Putin va pune capăt războiului din Ucraina și va pune capăt NATO. El nu va economisi tone de bani în majoritatea bazelor militare americane de mărire.
Putin vorbește fluent germană și se poate adresa parlamentului UE prin video. El va explica că conducta Nord Stream a fost aruncată în aer de America. El va promite să-i găsească pe vinovați și să-i faca să plătească reparațiile.

În calitate de președinte al SUA, Putin va închide acea bază din Niger și va permite finalizarea conducerii de gaze naturale care va reduce, de asemenea, prețurile energiei în Europa și vă va restabili economia europeană.

Întrucât niciunul dintre liderii europeni nu a îndrăznit să-l condamne pe președintele Biden pentru aruncarea în aer a conducerii Nord Stream, el va anunța sfârșitul Uniunii Europene.
Dacă europenii vor, pot păstra un sindicat și un accord vamal, dar guvernul, taxele și edictele sale vor dispărea.

Sfârșitul NATO va însemna închiderea bazelor militare americane de acolo și în multe alte locuri din lume. Ca un cadou de despărțire, armata americană va ajuta la arestarea străinilor ilegali și la întoarcerea lor în Africa, Orientul Mijlociu și oriunde altundeva au venit.

Putin va crea un program de locuri de muncă numit Wagner PMC America. Acesta va angaja personal militar american actual și fost. Una dintre sarcinile lor principale va fi să aresteze toți bancherii, politicienii și membrii Complexelor Industriale Militare și Media care fie au participat la furtul a zeci de trilioane de dolari de la contribuabili, fie au acoperit, așa cum au documentat Dr Mark Skidmore și Catherine Austin Fitts.

Skidmore a găsit documente pe site-urile web ale guvernului SUA care demonstrează că 21 de trilioane de dolari au dispărut de la HUD (Locuințe și Dezvoltare Urbană) și DOD (Departamentul Apărării) între 1998 și 2015. Bugetul DOD pentru 2024 este de 886 de miliarde de dolari, dar conform OMB (Oficiul pentru Management și buget) cheltuielile militare totale ale SUA pentru 2024 vor fi de 1,51 trilioane de dolari.

Asta dacă adăugați cele 622 de miliarde de dolari de la alte departamente care ascunseseră bani DOD, cum ar fi DIA, CIA, Departamentul de Stat, Trezoreria SUA, Afacerile Veteranilor și Departamentul de Energie (care acoperă armele nucleare ale DOD).
Wagner PMC America va avea nevoie de niște contabili criminaliști. Unitatea de crime financiare a lui Wagner va investiga acuzația făcută de mai mulți observatori cunoscători de-a lungul anilor, potrivit căreia bancherii au vândut trilioane în obligațiuni de trezorerie americane, au băgat banii în buzunare și au permis contribuabililor americani să plătească atât principalul, cât și dobânda.

A fost corect în modul lor de a gândi, deoarece ei sunt bancheri, iar noi nu. După ce guvernele lumii au fost resetate în cadrul NWO (Noua Ordine Mondială), bancherii plănuiseră să înlocuiască un om, un vot, cu o bancă, un vot. Nu dețineți o bancă, așa că nu ați vota.

Putin va angaja veterani americani șomeri care vor fi trimiși cu bucurie să protejeze granița SUA și să aplice legile privind imigrația în SUA.
Putin ar trebui să investigheze Fundația Clinton și alte organizații private, cum ar fi Act Blue, care spăla donațiile străine transformându-le în mită pentru politicienii americani.
Opiniile voastre nu contează pentru bancheri și pentru mass-media pe care le dețin pentru că ei trucează alegerile.

Wagner PMC America va trebui să investigheze toate furturile de voturi din SUA începând cu 7 ani in urma. Ei vor folosi tactici de bandit și waterboarding pentru a obține mărturisiri. Orice străin ilegal care a votat și orice cetățean care a votat de mai multe ori la adrese diferite sau pe care oricine a tipărit buletine de vot false și le-a numărat drept voturi legitime ar putea să mărturisească. Dacă vor mărturisi, ar putea accepta un acord de pledoarie care le-ar interzice să voteze timp de zece ani începând cu 2024.

Putin va aresta pe toți cei din guvern, CDC, NIH și de la Pfizer și Moderna care au eliberat și au mandatat acea armă biologică deghizată în covid vaxx.
El îi va aresta pe toți cei care fac cercetarea Gain of Function de actualizare a armelor biologice interzise.
Putin ar trebui să anunțe că Încălzirea Globală este o farsă și că propunerea de cvadrilioane de dolari la nivel mondial în reglementări energetice vor fi abrogate. Războiul împotriva agriculturii se va opri.

Având în vedere că Putin va candida împotriva lui Trump și Kamala Harris, m-aș aștepta ca el să obțină cel puțin 300 de voturi electorale, mai ales că Donald are de făcut câteva explicații cu privire la armele biologice ARNm vaxx care, până în ziua alegerilor, se știe că au rănit și ucis. zeci de milioane de oameni nevinovați din întreaga lume.

Cele de mai sus sunt o satira. Nu există o pagină “Go Fund Me” care să mituiască oficialii hawaieni pentru a prezenta certificatul de naștere al lui Putin, deși îmi imaginez că unii dintre cei implicați în incendiile din Maui ar dori niște bani pentru a plăti o pensie în străinătate sub alt nume.

https://vidrebel.wordpress.com

Si care este de fapt situatia in SUA?
Iata ce ne spune un muncitor din Virginia care a devenit eroul SUA cu cantecul sau:

ARTISTUL CARE A COMPUS „RICH MEN NORTH OF RICHMOND” REFUZA 8 MILIOANE DE DOLARI DE LA EXECUTIVII STUDIOURILOR DE MUZICA, SI SPUNE: „NU’I NIMIC SPECIAL DESPRE MINE”
De Tyler Durden

În urmă cu nouă zile, balada „Rich Men North Of Richmond” a lui Oliver Anthony a fost publicată pe YouTube. Cântecul a devenit imnul politic pentru milioane de americani înainte de ciclul alegerilor prezidențiale din 2024.
Joi, Anthony a dezvăluit că numele său adevărat este Christopher Anthony Lunsford. El a spus că răspunsul viral la cântec l-a uimit și a anticipat doar că va avea sute de mii de vizualizări, nu milioane. Începând de vineri, melodia ocupă locul unu pe iTunes si in topurile majore din SUA.

Lunsford este un fost muncitor din fabrică și trăiește în partea uitată a SUA, Appalachia, o zonă afectată de o criză de opioide și de fabrici abandonate. Cântecul spune povestea oamenilor din clasa muncitoare care se luptă zilnic în timp ce sunt ignorați și batjocoriți de elitele politice chiar la nord de Richmond.

Lunsford a detaliat într-o lungă postare pe Facebook că a refuzat o afacere de 8 milioane de dolari de la directori uluiți din industria muzicală:
“Oamenii din industria muzicală raman privind în gol când le resping ofertele de 8 milioane de dolari. Nu vreau 6 autocare, 15 remorci de tractor și un jet. Nu vreau să am spectacole pe stadion, nu vreau să fiu în lumina reflectoarelor.
Am scris muzica pe care am scris-o pentru că sufeream de sănătate mintală și depresie. Aceste cântece s-au conectat cu milioane de oameni la un nivel atât de profund, deoarece sunt cântate de cineva care simte cuvintele chiar în momentul în care au fost cântate. Fără editare, fără agent, fără prostii. Doar un idiot și chitara lui. Stilul muzical origina de care nu ar fi trebuit să scăpăm niciodată de el.”

De când a devenit viral în urmă cu nouă zile, el a primit peste 50.000 de mesaje de la oameni care reacționau la cântec. El a spus că unele mesaje includ povești despre „Sinucidere, dependență, șomaj, anxietate și depresie, lipsă de speranță și lista poate continua”.

Lunsford a oferit mai multe detalii despre cine este el:
“Numele meu legal este Christopher Anthony Lunsford. Bunicul meu a fost Oliver Anthony, iar „Oliver Anthony Music” este o dedicație nu numai lui, ci și Appalachia anilor 1930, unde s-a născut și a crescut. Podele de pământ, șapte copii, vremuri grele. În acest moment, voi merge cu plăcere pe Oliver pentru că toată lumea mă cunoaște ca atare. Dar prietenii și familia încă îmi spun Chris. Puteți decide singur, oricare este bine.
În 2010, am abandonat liceul la vârsta de 17 ani. Am un GED din Spruce Pine, NC. Am lucrat la mai multe locuri de muncă în fabrică în Western NC, ultima mea slujba fiind la fabrica de hârtie din comitatul McDowell. Am lucrat în al treilea schimb, 6 zile pe săptămână pentru 14,50 USD pe oră într-un iad. În 2013, am avut o cădere gravă la serviciu și mi-am fracturat craniul. M-a forțat să mă mut înapoi acasă, în Virginia. Din cauza complicațiilor de la accidentare, mi-au trebuit aproximativ 6 luni până să pot lucra din nou.
Din 2014 până acum câteva zile, am lucrat în domeniul vânzărilor în afara de lumea producției industriale. Slujba mea m-a dus în toată Virginia și în Carolina, cunoscând zeci de mii de alți muncitori pe șantier și în fabrici. Mi-am petrecut toată ziua, în fiecare zi, în ultimii 10 ani, auzind aceeași poveste. Oamenii s-au săturat al naibii de a fi neglijați, divizați și manipulați.

În 2019, am plătit 97.500 USD pentru o proprietate și încă mai datorez aproximativ 60.000 USD pentru aceasta. Locuiesc într-o rulotă de 9m cu o prelată pe acoperiș pe care am cumparat-o de pe Craigslist pentru 750 de dolari.
Nu e nimic special la mine.
Nu sunt un muzician bun, nu sunt o persoană foarte bună. Mi-am petrecut ultimii 5 ani luptându-mă cu sănătatea mintală și folosind alcool pentru a o îneca.
Sunt trist să văd lumea în starea în care se află, cu toată lumea luptă între ei. Mi-am petrecut multe nopți simțindu-mă fără speranță, că cea mai mare țară de pe Pământ dispare rapid.
El incheie cu:
Acestea fiind spuse, urăsc felul în care internetul ne-a împărțit pe toți. Internetul este un parazit, care infectează mințile oamenilor și își face drumul cu ei. Ore irosite, obiective uitate, cei dragi stând în case unii cu alții distrași toată ziua de tehnologia făcută de mâinile altor suflete sărace în ateliere de sudoare dintr-un pământ străin.
Când destulu’i destul? Când vom lupta din nou pentru ceea ce este corect? MILIOANE au murit protejând libertățile pe care le avem. Libertatea de exprimare este un dar atât de prețios. Niciodată în istoria lumii lumea nu a avut libertatea pe care o are în prezent. Nu-i lăsa să ți-o ia.”

Oliver Anthony, versurile la melodya „Rich Men of Richmond” Oamenii bogati din Richmond:

Mi-am vândut sufletul, am muncit toată ziua
Orele suplimentare pentru o plata de rahat
Ca să pot vietui și să-mi irosesc viața
Trăiește înapoi ca acasă și îneacă-mi necazurile.

Pre-refren:
Este al naibii de rușine la ce a ajuns lumea
Pentru oameni ca mine și oameni ca tine
Aș vrea să mă pot trezi și să nu fie adevărat
Dar din pacate , oh, așa este.

Refren:
Trăind în lumea nouă
Cu un suflet bătrân
Acești oameni bogați la nord de Richmond
Domnul știe că toți vor doar să aibă control total
Vor să știe ce gândești, vor să știe ce faci
Și ei nu cred că tu știi, dar eu stiu ca tu stii.
Pentru că dolarul pentru tine nu e un rahat deși este taxat la nesfârșit
Din cauza bărbaților bogați la nord de Richmond.

Mi-aș dori ca politicienii să aibă grijă de mineri
Și nu doar minori pe o insulă undeva
Doamne, avem oameni pe stradă, nu mai este nimic de mâncare
Și obezii care sug la asigurarile sociale.

O, Doamne, dacă ai 1,58m si 140 kg
Taxele nu ar trebui să leplătesti pentru sacii de zgomote
Tinerii se inmormanteaza la șase picioare în pământ
Pentru că toată țara asta blestemată face sa-i ingroape mereu.[ii trimite la razboi]

Pre-refren:
Este al naibii de rușine la ce a ajuns lumea
Pentru oameni ca mine și oameni ca tine
Aș vrea să mă pot trezi și să nu fie adevărat
Dar din pacate este, oh, așa este.

Refren:
Trăind în lumea nouă
Cu un suflet bătrân
Acești oameni bogați la nord de Richmond
Domnul știe că toți vor doar să aibă control total
Vor să știe ce gândești, vor să știe ce faci
Și ei nu cred că tu știi, dar daca știi ei tot o fac.
Pentru că dolarul pentru tine nu e un rahat deși este taxat la nesfârșit
Din cauza bărbaților bogați la nord de Richmond.

Mi-am vândut sufletul, muncesc toată ziua
Orele suplimentare pentru plata prostilor.

VARIANTA ENGLEZA: Oliver Anthony, „Rich Men of Richmond” Lyrics:
I’ve been sellin’ my soul, workin’ all day
Overtime hours for bullshit pay
So I can sit out here and waste my life away
Drag back home and drown my troubles away.

Pre-Chorus:
It’s a damn shame what the world’s gotten to
For people like me and people like you
Wish I could just wake up and it not be true
But it is, oh, it is.

Chorus:
Livin’ in the new world With an old soul
These rich men north of Richmond
Lord knows they all just wanna have total control
Wanna know what you think, wanna know what you do
And they don’t think you know, but I know that you do
‘Cause your dollar ain’t shit and it’s taxed to no end
‘Cause of rich men north of Richmond.

I wish politicians would look out for miners
And not just minors on an island somewhere
Lord, we got folks in the street, ain’t got nothin’ to eat
And the obese milkin’ welfare.

Well, God, if you’re 5-foot-3 and you’re 300 pounds
Taxes ought not to pay for your bags of fudge rounds
Young men are puttin’ themselves six feet in the ground
‘Cause all this damn country does is keep on kickin’ them down.

Repeat Pre-Chorus
Repeat Chorus
I’ve been sellin’ my soul, workin’ all day
Overtime hours for bullshit pay.

Peste 22 milioane vizionari pe Youtube:

Sursa: https://www.zerohedge.com/markets/rich-men-north-richmond-artist-turns-down-8-million-stunned-music-execs-says-nothing

Traducerea: CD