CD
740 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

CÂND SUNTEM ÎN RĂZBOI CU RUSIA, PENTRU CE VOM LUPTA?
de Paul Craig Roberts

https://americanfreedomnews.us/a/2022/07/1-Globohomo-5.jpeg

Nu pentru libertatea de gândire, de exprimare, de asociere, libertatea medicilor de a trata pacienții în conformitate cu cea mai bună judecată, proces echitabil, habeas corpus, drepturile părintești, intimitate, protecție împotriva perchezițiilor și arestării arbitrare.
Toate aceste protecții au fost deja eliminate în America și în tot Occidentul.

Vom lupta pentru puterea și profitul elitelor militare si financiare americane.
Vom lupta pentru ideologia neoconservatoare a hegemoniei SUA în interesul Israelului.
Ne vom lupta pentru narațiuni care sunt doar minciuni.
Vom lupta împotriva adevărului.
Vom lupta pentru triumful răului.
În SUA am ajuns la punctul în care patriotismul organizat poate fi înrolat doar în apărarea unor minciuni, precum armele de distrugere în masă ale lui Saddam Hussein.

Americanii ar fi mult mai liberi dacă SUA ar fi cucerite de Rusia.

Sursa: https://americanfreedomnews.us/when-we-are-at-war-with-russia-what-will-we-be-fighting-for

BIO:
Paul Craig Roberts a avut cariere în domeniul bursei și mediul academic, jurnalism, serviciu public și afaceri. Este președintele Institutului de Economie Politică. https://www.paulcraigroberts.org
Dr. Roberts a avut funcții academice la Virginia Tech, Universitatea Tulane, Universitatea din New Mexico, Universitatea Stanford, unde a fost cercetător senior la Instituția Hoover, Universitatea George Mason, unde a avut o numire ca profesor de economie și profesor de administratia afacerilor și Universitatea Georgetown, unde a deținut Catedra William E. Simon în Economie Politică în Centrul pentru Studii Strategice și Internaționale.
A contribuit cu capitole la numeroase cărți și a publicat multe articole în reviste de studii, inclusiv Journal of Political Economy, Oxford Economic Papers, Journal of Law and Economics, Studies in Banking and Finance, Journal of Monetary Economics, Public Choice, Classica et Mediaevalia, Etica, Revista slavă, Studii sovietice, Revista de drept Cardoza, Rivista de Political Economica și Zeitschrift fur Wirtschafspolitik. Are articole în Enciclopedia de Economie McGraw-Hill și New Palgrave Dictionary of Money and Finance.
El a contribuit la studii pentru, interesul public, interesul național, revizuirea politicilor, revizuirea națională, The Independent Review, Harper’s, New York Times, The Washington Post, Los Angeles Times, Fortune, London Times, The Financial Times, TLS , The Spectator, The International Economy, Il Sole 24 Ore, Le Figaro, Liberation și Nihon Keizai Shimbun. El a depus mărturie în fața comisiilor Congresului de 30 de ori.

Dr. Roberts a fost editorialist pentru The Wall Street Journal și editorialist pentru Business Week și Scripps Howard News Service. A fost editorialist la nivel național pentru Creators Syndicate din Los Angeles. În 1992 a primit premiul Warren Brookes pentru excelență în jurnalism. În 1993, Forbes Media Guide l-a clasat drept unul dintre primii șapte jurnaliști din Statele Unite.

Președintele Reagan l-a numit pe Dr. Roberts Secretar Adjunct al Trezoreriei pentru Politică Economică și a fost confirmat în funcție de Senatul SUA. Din 1975 până în 1978, dr. Roberts a făcut parte din personalul Congresului unde a redactat proiectul de lege Kemp-Roth și a jucat un rol principal în dezvoltarea sprijinului bipartizan pentru o politică economică pe partea ofertei. După ce a părăsit Trezoreria, a lucrat ca consultant al Departamentului de Apărare al SUA și al Departamentului de Comerț al SUA.

Traducerea: CD