America, azi, pe muche de cuțit

2022-06-26T12:06:26+03:0026 iunie 2022|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

În aceste zile, în America se joacă soarta Marii Revoluții Mondiale

America a luat foc din nou. Ca în 2020, străzile s-au umplut de lumpeni violenți. Atacă, jefuiesc, iau ostatici. Fac legea.

Regimul Biden a spus că au dreptate să fie furioși. Iată asigurarea că nimeni nu le va face nimic.

Ei sunt Puterea. Sau, în orice caz, brațul înarmat al Puterii. Iar ei au înțeles asta. Se simt importanți. Cred că fac istorie. Și poate chiar fac. O istorie însângerată. Ca în 1789, în 1933 sau în 1917.

Din doi ani, America este scena unei Revoluții. Această Revoluție l-a răsturnat pe Trump de la putere, servind drept camuflaj pentru cea mai mare fraudă din istorie.

În loc, s-a instalat un stat revoluționar. Adică un stat terorist. Regimul Biden este un regim terorist. În vremurile „pașnice”, conduce prin amenințarea gloatelor de mardeiași. Mârâitul acestora, răgetul lor înfiorător răzbate din subteranele societății până la suprafață, ca din beciurile Colosseumului, amplificat savant de megafoanele Presei și ale Rețelelor Sociale, aflate sub controlul Poliției Politice.

Când se simte la ananghie, statul revoluționar de la Washington slobozește hoardele pe străzi, ca în iunie 1990 la București. Acum, ca și atunci, hoardele asmuțite „fac ordine”.

Statul revoluționar din America era la mare ananghie. Pe fondul unei crize economice structurale și al unei nemulțumiri sociale generale, cel mai important organ de justiție a ieșit din rând. A trădat.

Deviația nu putea fi tolerată. Scânteia nesupunerii risca să aprindă o vâlvătaie colosală (necontrolată!), care să mistuie marionetele de mucava din DC.

Dar turbarea iscată de decizia Curții Supreme de Justiție reprezintă pretextul perfect pentru un  nou val de teroare care să revigoreze statul revoluționar.

Revoluția are un singur remediu împotriva anemiei: Sângele proaspă!

(Pentru a doua oară, în doi ani, alegerile din noiembrie 2022, se vor desfășura sub spectrul terorii și al stării de urgență.)

Turbarea socială este încurajată fățiș. De la Washington DC și din lumea întreagă. Liderii de mucava de pe mapamond își simt și ei amenințate postamentele revoluționare și ațâță gloatele de lumpeni cu încurajările lor isterice despre „drepturi”,  „libertăți” și „idealuri”.

De nimic nu se tem mai mult decât de o revoltă „legalistă”, care să demonstreze că sunt goi. Și care să îi „debuloneze” la rândul lor așa cum au „debulonat” și ei istoria.

În America acestor zile se joacă soarta Marii Revoluții Mondiale care se desfășoară sub ochii noștri de la căderea Comunismului.

Un comentariu

 1. G 26 iunie 2022 la 12:59 pm - Raspunde

  Așteptam să văd analiza unui blogger american pe care-l respect, ca să înțeleg de ce brusc s-au trezit că precedentul acela legal nu este constituțional. Le-a luat aproape cincizeci de ani să realizeze că nu era constituțional. Justiția chiar este oarbă, surdă ..și proastă în America. Fiindcă democrații sunt autoritari de extremă stânga, și fac totul pe dos, sunt un dezastru pentru economia și pacea mondială. Nu se pot realege decât prin violență și amenințări.

  Răsturnarea acestui precedent legal cred c-a fost pregătită de către stânga politică, reprezentați de acea judecătoare Jackson care nu poate răspunde la întrebarea ce este o femeie. Alaltăieri democrații s-au folosit de FBI încă o dată pentru a face poliție politică, pentru a-l intimida pe Trump.
  Pe plan mondial se conturează două tabere pentru un război cu adevărat mondial, iar alianța nord-atlantică și cea din Pacific nu vor face față alianței BRIC. Se poate să avem un război cu adevărat mondial în curând, dar nicio tabără nu ne reprezintă. Vestul European și SUA nu-și văd clar interesul și sunt bolnavii planetei acum. Ideologia de gen, victimizarea continuă pe subiectele LGBTQ+ și propaganda nerușinată îndreptată spre copii a pedofililor sau cea pro-homosexualitate care-i tot mai fățișă, mai scârboasă și mai nerușinată, toate astea arată că nu există un viitor pentru țările astea. Când ceva nu le convine folosesc violența împotriva celor care nu sunt de acord cu nebuniile lor sau orice rețea socială. Când Mosk și-a exprimat intenția de a cumpăra Twitter au sărit toți democrații pe capul lui. Nu vor să piardă nimic din puterea lor de influență. Poliția și armata, corupte și ele prin politizare excesivă, nu fac nimic să protejeze bunul public și oamenii încă de pe timpul lui Trump și nu vor face nimic nici acum, când sunt conduși de democrați.
  Biblia a prevăzut aceste evenimente în care cei nerușinați și scârboși se vor întoarce împotriva celor care nu-s nebuni ca ei. Îți bagă pumnul în gură pentru orice și s-au asigurat de asta prin infectarea a tot din jur, de la rețele sociale, la ziare și televiziuni. Peste tot este numai propagandă. Cine nu se poate întreba ca actorii ăștia, Are we the Baddies? (https://www.youtube.com/watch?v=hn1VxaMEjRU)

  România are numai de pierdut de orice tabără s-ar afla. Încă nu-i atât de rău ca în vest cu propaganda dezmățului, dar încep să se vadă semnele dezastrului economic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top