CD
919 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
un email catre un amic:
Plecand de la ata dentara,
Ata mai este buna sa mai legi si o prietenie…
Revenind la ghetari, iata ca o crestere „periculoasa”(3,7mm/an) a nivelului oceanic produs de ghetari ar completa la loc nivelul acviferelor, prin ciclul natural al evaporarii si pluvial.
” Cartografierea NASA a tendințelor de stocare a apelor subterane pentru cele 37 de acvifere cele mai mari ale Pământului dezvăluie că 21 de acvifere și-au depășit deja punctele de sustenabilitate și sunt epuizate, iar 13 dintre ele sunt considerate „în dificultate semnificativă, care amenință securitatea și rezistența apei regionale”
Uneori „tot raul e spre bine ..”

In SUA au disparut lacuri, rauri mari si nu mai spun de parauri si izvoare, in partea de vest este un dezastru INFERNal, ca un blestem. Evident ca media nu se ocupa de asa ceva, e prea preocupata cu campania antirusa si anti republicana.

„Într-o singură săptămână din septembrie 2022, contaminarea cu E.coli a fost găsită în Baltimore, niveluri toxice de arsenic au fost descoperite în New York City, iar în Jackson, Mississippi, 180.000 de oameni rămân fără apă curentă din cauza unei defecțiuni a sistemului de apă.
Poluanții periculoși ai apei includ, dar nu se limitează la, arsenic, fluor, nitrați, medicamente farmaceutice, pesticide, substanțe per- și polifluoroalchilice (PFAS) și microplastice.
În San Francisco, apele uzate de la 37 de stații de canalizare au transformat golful San Francisco într-un maro tulbure, iar peștii morți sunt împrăștiati pe țărmuri. Cauza morții este o explozie proliferanta de alge toxice, declanșată de azotul și fosforul din fecale și urină din apele uzate evacuate.”

America a inceput sa se imputa, de la vest la est, norocul meu ca sunt inca pe coasta de est.
Iar democratii #progresiti, libertarzi(e un termen creat de mine – liberali intarziati mintal – retarzi) nu vad in politica si actiunile lor criminal-sinucigase nimic rau sau daunator si sunt cam o1/3me din populatie, de toate culorile si religiile daca mai au vre-o una.
Globalizarea lucreaza global.