Codrin S
135 aprobate

csarbu@gmail.com
75.57.36.95
Cat timp Nastase a fost la PSD slujind umil interesele strainezilor, PSD-ul nu era inca „ciuma rosie”.
Cand Bombonel nu a mai dat nimic cadou strainezilor a devenit indezirabil si a fost dat afara ca o masea stricata, cu procese si scandal lasate cu „fular martiric la gat”.
Dupa care Partidul, PSD a fost pus sa traga toate ponoasele facute de Bombonel cu sprijinul efectiv al serviciilor si fara nici o aprobare sau initiativa din parte PSD-ului ca atare. Aceleasi servicii l-au scos in strada si au adus alti tradatori mai harnici si mai dedicati intereselor alogene.
Basescu a invatat lectia si a lucrat mana in mana cu Serviciile, caci stia ca ele lucreaza pentru interesele alogene care fac politica tarii pe din spate.
De la Iliescu pana la Iohanis au fost presedinti doar tradatori si cu guverne asemena lor, tradatoare.
Democratia are grija sa asigure ca la vot sa apara doua sau mai multe persoane, compromise si santajabile gata sa ii serveasca pe alogeni. Nu v-a aparea niciodata sansa sa alegi intre un om cinstit si unul mai putin cinstit, ci doar intre criminali santajabili si trebuie doar sa alegi pe cel mai putin compromis. Asta-i Democratia care o practica occidentul si ne-o baga si noua pe gat laolata cu LGBT si alte monstruozitati ce contrazic cultura noastra.
Am vrut o tara ca afara acum ei ne forteaza sa o avem.
E bine sa stii ceea ce-ti doresti, altfel Dumnezeu te va milostivi cu o pacoste de nu o poti duce.
A sti, a gandi, sunt evenimente rare in viata multora si chiar si atunci apar post factum, de unde si zicala: „… mintea romanului de pe urma”.
Interesant cum acesti conducatori criminali vanzatori de tara dupa ce si-au terminat mandatul mai au tupeul sa para pe TV si sa dea din casa dezvaluiri aiurea, care sa ne duca pe campii. Caci asa le dicteaza aceleasi Servicii si ei sunt angajatii Serviciilor, implicit ai alogenilor pe viata, iar pedeapsa lor daca vor fi condamnati va trebui sa fie la fel, pe viata.