Gheorghe Iancu12 minutes ago
c**************************@gmail.com***.***.***.76

Maria, de unde și până unde ai dedus că eu sunt un activist? Singura mea „organizație„ pentru care militez, apăr, și cânt este PATRIA MEA și NEAMUL MEU, cu credință în suflet, minte și inimă față de Domnul, Creatorul nostru. Când vei ști și vei înțelege politica cu adevărat o să-ți dai seama că este indispesabilă într-o societate, oricare fi ea, oamenii politici fiind arhitecții și constructorii societății, cu înțelegeri, vederi și acține la nivelul țării, și între țări, așa după cum o firmă are nevoie de actele de menegement, nu înainte de a avea un propietar.
În politică empatia este foarte importanță, dar și mai importante sunt capacitatera de a identifica problemele, a vedea cauzele, și a avea soluții să contracarezi efectele, și în același timp să elimini cauzele, în care să crezi și să te lupți pentru a fi la putere ca să poți să le aolici, dedicându-te binelui public. Nu este nimic necurat în toate astea, ba din contră, și eu am constatat că ai stofă de om politic, și de aceia te-am invitat la construcție, căci cât timp oamenii buni stau deoparte, lucrurile nu au cum să se îndrepte, căci numai arătându-le și contestându-le, nici că-i va fi mai bine cuiva.
Azi, sunt un om liber, și nu activistul unui partid sau altul, iar faptul că recomand votarea Vioricăi, nu este decât că-mi pasă cine va fi Președinte, și la fel, am toată convingerea că VIORICA VA MAI BUNĂ DECÂT JOHANNIS CA PREȘEDINTE, fapt atât de evident, dacă este să ținem cont de lipsa de prestație a lui Johannis, de când a fost pus Președinte în România, care după cum a fost pus el, așa pune el și pe toți ce făcându-se preș în fața lui, sunt poși precum „guvernul meu”, urmând cât de curând și „parlamentul meu”, dacă nu ne luăm noi românii țara în bună grijă și să-i asigurăm o conducere românească, după cum fac chiar nemții, și dacă ai șticum o fac, chiar că pe veci, mulți nu ar mai da votul unuia care se plimbă prin țară, spunânând că el este neamț, și românii să și-l voteze.